Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yillar once ilk tup bebek denemelerinde dondurulmus embriyolari cozduklerinde %90 a kadar fire veriyormus yani cogu bozuluyormus fakat suan teknolojinin ve tibbin ilerlemesiyle bu %10 dusmus bununla birlikte do durulmus embriyolarin tutunmasi tazelere gore daha iyi ve dondurulmus embriyolarin dusuk sansi tazelere gore daha az tabi bunlarin yaninda labaratuvar ortami ve embriyologlar da cok onemli

Bende bir ay bekletilicekler umarim sorun olmaz birde prolaktin sorunu var neden bu doktorlr hicbiseyi onceden arastirmiyo anlamiyorum prolaktini bile ben kendi kafamdn verdim bana dostinex kullan denildi bugun gelmis bu prolaktini ilk kez goruyorum dedi sastim kaldim..

Canim dondurulmuslar tutarmi bende hepsini donudurucaqlarda
Benim bir arkadasimin cok kotuydu kalitesi donduralim daha saglikli oluyir dediler. 1 tane embriyosu vardi. Dondurdular 2 ay sonra koydular tuttu. Ama bos kese oldu ve bebek gelismedi 3 ay sonra kurtaj oldu. Ama onun esinde cok sknti vardi. Senin fazla kaldiysa hic dusunme dondur.

Bende hic transfer olunmuycak bu ay prolaktini simdi gordu hocamiz hele sukur, bu sorun olmaz dedi ama birde yumurta fazla oldugu icin dondurub mayist transfer edelim rahminde bir kendine gelsin dedi vallah artik hayirlisi neyse o olsun diyoruz ha bir ay gec ha bir ay erken..

Canım ben yaşadım aynı sorunu daha yeni geçti diyebilirim progestan iğne başladı Dr hemen ek olarak fitilde kullaniyordum ve sürekli yatmamı istedi sadece lavaboya kalktım şuanda kanama durdu şükür Dr normal dedi banada ama ben çok korktum 17 Mart'ta oldu transferim ve benim değerim 12 .gün 13 tu 2 gün sonra 54 bir hafta sonra 1003 oldu kesemizi geçen hafta gördük sukur korkma bebeğin sana sıkı sıkı tutunması için bolca dua et moralimi yüksek tut

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin

Benim tahlil günüm çarşamba yani bi hafta sonra ama elimde olsa hergün kanda baktırırım bide 5.gün embriyo su. Çıkarmı acaba diorum

Canim dondurulmuslar tutarmi bende hepsini donudurucaqlarda
Şubatta iki dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı hiç tutunmadı ve iki embriyo da kaliteliydi. Şimdi yine dondurulmuş iki embriyo transferi yapıldı bu sefer tuttu ama daha kese görmeye gitmedik. Yani kısmet galiba hepsini dondur ne olur ne olmaz şansa bırakma.

Hic olmiycak gibi geliyor kendi adima... Rabbim sizlere versein insaallah.
Böyle düşünme ne olur.. Arkadaşımın Çok yakın arkadaşı vardı doktorlar artık tüp bebek denememesini, çocuklarının olamayacağını boşuna kendilerini yıprattıklarını söylemişti. Ve transfer günü arkadaşım beni o arkadaşı hamileymiş. Hem de kendi kendine Hiç olmaz denilen kaç defa tüp bebek deneyen insanlara Bile rabbim verecek olursa oluyor. Senin benim bizim neden olmasın ki...

Ahhhhh canim keske insaallah Rabbim o mucizeleri bizede gostersin amin...

Benim tahlil günüm çarşamba yani bi hafta sonra ama elimde olsa hergün kanda baktırırım bide 5.gün embriyo su. Çıkarmı acaba diorum
Benimde Çarşamba test günü ama Pazartesi günü en azından idrarda bi bakayım diyorum çünkü 5.günden sonra kana karışmaya başlıyormuş

Prolaktin kaçtı canım?

Aynen cnm bende şimdi hem fitil hem iğneye geçtim çok şükür bugün geçti artık. Yarın tekrar vercem ama hala emin olamıyorum hamile olduğuma kan vermekten korkuyorum resmen sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan sanırım

Canım kacinci denemen pozitifi görmüşsün sanirim tebrik ederim

Ahhhhh canim keske insaallah Rabbim o mucizeleri bizede gostersin amin...
Bazen ben de hic olmayacagini dusunuyorum. Bugun yeni evli arkadasimin hamile oldugunu ogrendim hem de yanimda ve esine surpriz yapmak icin birlikte bisiyler aldik. Insan belli etmek istemiyor ama cani cok yaniyor. Rabbime her gun dua ediyorum Allah baska dertler vermesin tabi ama sinavimizi da bu yolda kolay etsin

Canım kacinci denemen pozitifi görmüşsün sanirim tebrik ederim
İlk denemem çok şükür gördüm pozitifi 11. Günüm de kan verdim 83.9 çıktı doktorum üç gün sonra bida kan vermemi istedi yarın bida kan vercem

İlk denemem çok şükür gördüm pozitifi 11. Günüm de kan verdim 83.9 çıktı doktorum üç gün sonra bida kan vermemi istedi yarın bida kan vercem
Ne guzel ne mutlu sana Rabbim daim etsin....

inan cok uzgunum evet insanin cani cok yaniyor.... Ama Allah in hikmetinden sorgu sual olmuyor. Diledigine veriyor. Benimde umudum yok.

Benimde Çarşamba test günü ama Pazartesi günü en azından idrarda bi bakayım diyorum çünkü 5.günden sonra kana karışmaya başlıyormuş
Bence test gününüzü bekleyin kızlar bide var olduğu halde çıkmazsa üzülüp ilaçları falan bırakırsınız dikkat etmezsiniz stres olursunuz en iyisi biraz daha bekleyin beklemek çok zor günler geçmiyor bir gün 24 saatten fazla geliyor ama bekleyin güzel haberi alın inşallah allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu Yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…