Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Çok güzel geçti 1.kalite 5tane embriyo olmuş bir tane transfer ettirdik .sizin nasıldı ? Kaç tane transfer edildi ?
Bizimde 2 embryo wardı kaliteli ikisinde istedik aldık we geldik şimdi ewimizdeyiz sağlıkla tutunmaları için dualar ediyor çabalıyoruz

Bizimde 2 embryo wardı kaliteli ikisinde istedik aldık we geldik şimdi ewimizdeyiz sağlıkla tutunmaları için dualar ediyor çabalıyoruz
İnşallah tutar :)) ben ikiz istemediğim için cesaret edemedim. 24ünde kanda bakabilirsiniz. Dedi bi hemşire diğeri de 26sı dedi hangisine göre yapayım sasırdım

İnşallah tutar :)) ben ikiz istemediğim için cesaret edemedim. 24ünde kanda bakabilirsiniz. Dedi bi hemşire diğeri de 26sı dedi hangisine göre yapayım sasırdım
26 sı bence bnde 26 snda düşünyrum inşallah tutar bende ikiz istemiyordum çokta kararsızdım ama sonradan baknca ihtimaller arasında birinin tutup birinin tutmama olasılığı var ikisi tutarsa kardeş isteme problemimiz olmycağı için kendim istemezsem çocuk düşünmüycem ve tek embriyo olsa bile rabbim iki vereckse onuda ikiz yapar diye düşündüm daha garanti olsun kafasıyla gittim inşallah ikiside tutunur bana rabbimin iznyle ikisinide çok istiyorum çnkü

Canim cok uzuldum.. bende gecen hafta gordum negatifi. Benden sonra kac kisi gordu uzulme yalniz degilsin. Ama boyle duydukca tup bebek yapasim hic gelmiyir icimden bir daha. Rabbim tez zamanda nasip etsin insaallah. Hayirli bir evlat versin sana....
İnşallah canım sanada bana da tüm hasret çekenlere nasip etsin. Daha iki kere denedik ama çok yoruldum bi daha denemeye sanki hiç gücüm yok gibi. Sanki bianda bütün umut ışıklarım kapanmış gibi geliyor. İlaçları iğneler muaneler hastane ile ilgili herşey çok zor ama en kötüsü negatif görmek galiba. Allah hayrlısı neyse onu nasip etsin artık.

Kizlarr benimde az kaldi sonucaa safak sayiyorum resmen son 4 gun

Cok uzuldum ben de gecen hafta negatifi gordum maalesef ikinci kez. Sizin sorununuz neydi acaba

Canım var gibi yarın sabah tekrar et bence daha koyu olabilir
İnşallah inşallah ama saat dörtbucuga dogru yapmıştım 3-5 dk içinde çıktı ve 2lt falan su içmiştim ya sabah idrarıyla daha mantıklı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…