Bizimde 2 embryo wardı kaliteli ikisinde istedik aldık we geldik şimdi ewimizdeyiz sağlıkla tutunmaları için dualar ediyor çabalıyoruzÇok güzel geçti 1.kalite 5tane embriyo olmuş bir tane transfer ettirdik .sizin nasıldı ? Kaç tane transfer edildi ?
İnşallah tutar :)) ben ikiz istemediğim için cesaret edemedim. 24ünde kanda bakabilirsiniz. Dedi bi hemşire diğeri de 26sı dedi hangisine göre yapayım sasırdımBizimde 2 embryo wardı kaliteli ikisinde istedik aldık we geldik şimdi ewimizdeyiz sağlıkla tutunmaları için dualar ediyor çabalıyoruz☺
26 sı bence bnde 26 snda düşünyrumİnşallah tutar :)) ben ikiz istemediğim için cesaret edemedim. 24ünde kanda bakabilirsiniz. Dedi bi hemşire diğeri de 26sı dedi hangisine göre yapayım sasırdım
Amin inşallah canım. Hepimize inşallahNe yazsam boş biliyorum ne dicem bilemedim Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah anneligi
Amin inşallah hepimize nasip etsin.Böyle durumlarda söylenecek bişey yok bulamıyorum da zaten . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
İnşallah canım sanada bana da tüm hasret çekenlere nasip etsin. Daha iki kere denedik ama çok yoruldum bi daha denemeye sanki hiç gücüm yok gibi. Sanki bianda bütün umut ışıklarım kapanmış gibi geliyor. İlaçları iğneler muaneler hastane ile ilgili herşey çok zor ama en kötüsü negatif görmek galiba. Allah hayrlısı neyse onu nasip etsin artık.Canim cok uzuldum.. bende gecen hafta gordum negatifi. Benden sonra kac kisi gordu uzulme yalniz degilsin. Ama boyle duydukca tup bebek yapasim hic gelmiyir icimden bir daha. Rabbim tez zamanda nasip etsin insaallah. Hayirli bir evlat versin sana....
Yaa benim deKizlarr benimde az kaldi sonucaa safak sayiyorum resmen son 4 gun
Ne hissedicemi bilmiyorum korku daha baskın gibiKizlarr benimde az kaldi sonucaa safak sayiyorum resmen son 4 gun
Valla benimde oyleeNe hissedicemi bilmiyorum korku daha baskın gibi
Cok uzuldum ben de gecen hafta negatifi gordum maalesef ikinci kez. Sizin sorununuz neydi acabaİnşallah canım sanada bana da tüm hasret çekenlere nasip etsin. Daha iki kere denedik ama çok yoruldum bi daha denemeye sanki hiç gücüm yok gibi. Sanki bianda bütün umut ışıklarım kapanmış gibi geliyor. İlaçları iğneler muaneler hastane ile ilgili herşey çok zor ama en kötüsü negatif görmek galiba. Allah hayrlısı neyse onu nasip etsin artık.
Merhaba transferiniz dün mü oldu benimde duN olduBizimde 2 embryo wardı kaliteli ikisinde istedik aldık we geldik şimdi ewimizdeyiz sağlıkla tutunmaları için dualar ediyor çabalıyoruz☺
Ewet canım dün oldu bugün birinci günümüz ama hiç bi değişiklik yokMerhaba transferiniz dün mü oldu benimde duN oldu
Benimki dondurulmus embriyo transferi 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildiEwet canım dün oldu bugün birinci günümüz ama hiç bi değişiklik yoktek embriyomu istediniz neler yaptınız
O benim de hep aklımda ama zırt pırt elimde tlfTelefonla ugrasinca biraz teraddutte kalıyorum acabaa radyasyon etkiler mi diye
Hanımlar transferden sonraki 7.gün sizce? Bir acayip hallerdeyimO benim de hep aklımda ama zırt pırt elimde tlf
Canım var gibi yarın sabah tekrar et bence daha koyu olabilirHanımlar transferden sonraki 7.gün sizce? Bir acayip hallerdeyim
İnşallah inşallah ama saat dörtbucuga dogru yapmıştım 3-5 dk içinde çıktı ve 2lt falan su içmiştim ya sabah idrarıyla daha mantıklı teşekkür ederimCanım var gibi yarın sabah tekrar et bence daha koyu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?