Amin inşallah canımÇok üzüldüm yaaRabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canımÇok üzüldüm yaaRabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Malesef negatif
Hayırlı olsun inşallah evet ya sanki zaman hiç geçmiyor gibi benim 5 gün var daha sonucaBen de bugün transfer oldum test tarihi 27 nisan çook uzun bir zaman var gibi
Ne yazsam boş biliyorum ne dicem bilemedim Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah anneligiMalesef negatif
Bende o sıralarda hastanedeydim ne yaptın nasılsınBen gidiyorum transfereeee
Kaçıncı gün embriyosuydu? Bana 24ünde yapabilirsiniz dedi hemşireBen de bugün transfer oldum test tarihi 27 nisan çook uzun bir zaman var gibi
Çok güzel geçti 1.kalite 5tane embriyo olmuş bir tane transfer ettirdik .sizin nasıldı ? Kaç tane transfer edildi ?Bende o sıralarda hastanedeydim ne yaptın nasılsın
Amin insallah , canim igneler olurken daha yumurta toplanmadan beyaz bol akinti oldumu?Yaz tatilinde de yaptırdım tuttu ama maalesef kaybettim. 15 tatilde yaptırdım hiç tutunmadılar. Şimdi çok şükür pozitif oldu. Evde iken olmak bence daha zor tecrübe ile söylüyorum evet dinleniyorsun ama dinlenirken hep kendini yiyorsun. Bana çalışmak iyi geldi bir de evim yakın okuluma kafamı dağıttı. Evde beklemek psikolojik olarak çok yıpratıyor. Umarım seninde olumlu olur inşallahSağlıkla bebeciklerimizi kucaklarımıza alırız hep beraber amin
![]()
Canım ben geçen Haziran’ın sonunda yumurta toplama işlemi yaptırmıştım. Dondurulmuşlarımı kullandık son iki denemede. Tam hatırlamıyorum oldu sanırım ama yine de yanlış bilgi vermeyeyim diğer arkadaşlara bir sormak lazımAmin insallah , canim igneler olurken daha yumurta toplanmadan beyaz bol akinti oldumu?
Merhaba canım benim dondurulmuş 3. Gün embriyosu mesajlaşmıştık önceden di mi?Kaçıncı gün embriyosuydu? Bana 24ünde yapabilirsiniz dedi hemşire
Merhaba arkadaşlar benim bugün transfer in 6. Günü 2 tane 5. Gün transfer oldu , idrar testi yaptım dayanamadım . Ama hiç bişey çıkmadı çok moralim bozuldu erkenmi yaptım çok üzgünüm ,
Canim cok uzuldum.. bende gecen hafta gordum negatifi. Benden sonra kac kisi gordu uzulme yalniz degilsin. Ama boyle duydukca tup bebek yapasim hic gelmiyir icimden bir daha. Rabbim tez zamanda nasip etsin insaallah. Hayirli bir evlat versin sana....Malesef negatif
Benim 7. Gunde cikmisti seninle ayni durumda. Bence yarin dene tekrar.Merhaba arkadaşlar benim bugün transfer in 6. Günü 2 tane 5. Gün transfer oldu , idrar testi yaptım dayanamadım . Ama hiç bişey çıkmadı çok moralim bozuldu erkenmi yaptım çok üzgünüm ,
. Sabah bir daha deniycem ama insanın morali bozuluyor tabi. Sizin kan testinde ne çıkmıştıBenim 7. Gunde cikmisti seninle ayni durumda. Bence yarin dene tekrar.
6. Gun negatifti 7. Gun silik cizgi cikti. O gun kan verdim 47 cikti. Ama acele etme ben zaten 8. Gune kadar filan negatifi goze almıştım. Cunku once kanda sonra idrarda cikar.. Sabah bir daha deniycem ama insanın morali bozuluyor tabi. Sizin kan testinde ne çıkmıştı
Erken gebelik testimiydi yoksa normal idrar testimi ben normal olanla yaptım 5 TL lik olanla sabah bı daha yapicam6. Gun negatifti 7. Gun silik cizgi cikti. O gun kan verdim 47 cikti. Ama acele etme ben zaten 8. Gune kadar filan negatifi goze almıştım. Cunku once kanda sonra idrarda cikar.
Normal gebelik testi yaptim canimErken gebelik testimiydi yoksa normal idrar testimi ben normal olanla yaptım 5 TL lik olanla sabah bı daha yapicam