Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yaz tatilinde de yaptırdım tuttu ama maalesef kaybettim. 15 tatilde yaptırdım hiç tutunmadılar. Şimdi çok şükür pozitif oldu. Evde iken olmak bence daha zor tecrübe ile söylüyorum evet dinleniyorsun ama dinlenirken hep kendini yiyorsun. Bana çalışmak iyi geldi bir de evim yakın okuluma kafamı dağıttı. Evde beklemek psikolojik olarak çok yıpratıyor. Umarım seninde olumlu olur inşallah 🤲🏻🤲🏻😊😊😊 Sağlıkla bebeciklerimizi kucaklarımıza alırız hep beraber amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😊😊😊
Amin insallah , canim igneler olurken daha yumurta toplanmadan beyaz bol akinti oldumu?

Amin insallah , canim igneler olurken daha yumurta toplanmadan beyaz bol akinti oldumu?
Canım ben geçen Haziran’ın sonunda yumurta toplama işlemi yaptırmıştım. Dondurulmuşlarımı kullandık son iki denemede. Tam hatırlamıyorum oldu sanırım ama yine de yanlış bilgi vermeyeyim diğer arkadaşlara bir sormak lazım 😕

Merhaba arkadaşlar benim bugün transfer in 6. Günü 2 tane 5. Gün transfer oldu , idrar testi yaptım dayanamadım . Ama hiç bişey çıkmadı çok moralim bozuldu erkenmi yaptım çok üzgünüm ,

Merhaba arkadaşlar benim bugün transfer in 6. Günü 2 tane 5. Gün transfer oldu , idrar testi yaptım dayanamadım . Ama hiç bişey çıkmadı çok moralim bozuldu erkenmi yaptım çok üzgünüm ,

Bence biraz aceleci davranmışsın. İdrarda geç çıkabiliyor bazen. O yüzden zamanı geldiğinde kan tahlili yaptırman en sağlıklısı. Moralini bozma hemen.

Canim cok uzuldum.. bende gecen hafta gordum negatifi. Benden sonra kac kisi gordu uzulme yalniz degilsin. Ama boyle duydukca tup bebek yapasim hic gelmiyir icimden bir daha. Rabbim tez zamanda nasip etsin insaallah. Hayirli bir evlat versin sana....

Benim 7. Gunde cikmisti seninle ayni durumda. Bence yarin dene tekrar.

. Sabah bir daha deniycem ama insanın morali bozuluyor tabi. Sizin kan testinde ne çıkmıştı
6. Gun negatifti 7. Gun silik cizgi cikti. O gun kan verdim 47 cikti. Ama acele etme ben zaten 8. Gune kadar filan negatifi goze almıştım. Cunku once kanda sonra idrarda cikar.

6. Gun negatifti 7. Gun silik cizgi cikti. O gun kan verdim 47 cikti. Ama acele etme ben zaten 8. Gune kadar filan negatifi goze almıştım. Cunku once kanda sonra idrarda cikar.
Erken gebelik testimiydi yoksa normal idrar testimi ben normal olanla yaptım 5 TL lik olanla sabah bı daha yapicam

Back