Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim bol bol dinlen ve su iç ayrıca ağır kaldırma. Bana paketli gıda, kafein,hazır meyve suyu ve bitki çayı tüketme dediler. Insallah pozitif sonuclanir sorunsuz bir transfer gecirmen dileğiyle

Canim iğneler yumurta sayısını arttırmiyor. Var olan yumurtanın kalitesini yükseltiyor. Toplama öncesi gittiğin muayeneler de toplanacak tahmini yumurta sayısını söylüyorlar. Sana bu bilgi verilmedi mi?
Gonal f yazdı dedi bunlar çoğaltır dedi 2 adet gözüküyo sonra dedi 3 olmuş ama onu bekleyemiz ve sonuçta 1 adet var dedi ki benim yumurta problemı yok diye biliyom 2 coğum var çünkü..bizim problem eşimde sperm sayısı 0 ama

Merhaba arkadaşlar benimde ikinci denemem düşük kaliteli bir embriyo 3nisan transfer oldum yarın test günüm saatler geçmek bilmiyor içimde bir korku var lütfen dua edin iyi sonuçlar alayım. Allah tüm isteyene dileyene nasip etsin inşallah

İnşallah hayırlı haberler verirsin canım.

Canim ben 1 hap ve cok dusuk dozajli bir igne kullandim 8 gunde tedavim bitti 10. gun yunurtalar toplandi. Dojtor sasirdi ilk defa 8 gunde bir hastanin tedavisinin bittigini gordum diye. 18 tane yumurta toplandi. O bunyeye gore degisen bisey. Kimseninki kimseye uymaz.

Kızlar mrb benim ilk tüp bebek denemem. 2 tane 3. Gün embiriyosu. Bugun transferimin 9. Günü sabah ilk idrarımla erken gebelik testlerinden yaptım fakat negatif cıktı. Burda okudugum kadarıyla genelde silikde olsa ikinci cizgi cıkmış pozitif olanlarda. Tabi umudumda kırıldı ister istemez.yine de 12. Günü bekleyip kan testi vericez kısmet bakalım

Canim sen gununde ver kanini. 3. Gun embriyosu icin idrarda daha gec cikabilir. Stres yapma

Canim bol bol dinlen ve su iç ayrıca ağır kaldırma. Bana paketli gıda, kafein,hazır meyve suyu ve bitki çayı tüketme dediler. Insallah pozitif sonuclanir sorunsuz bir transfer gecirmen dileğiyle
Allah razı olsun canım dua edin lütfen yarın transferimiz gerçekleşeck allahın izniyle bebişlerimizi almaya gideceğiz rabbim tutunmaları için fırsat wersin inşallah dediklerinizi dikkate alacağım

Benimde Pazartesi transfer beraber beklicez artık :)
Canımmm inşallah ikimizde isteyen emek weren her kardeşimizde hayırlı haberler werir ewet beraber bekliycez demekki birbirimzden hberdar olalım rabbim hayırlısıyla tutunmaları için fırsat wersin inşallahhhh yeryüzünde rızıkları wardır

Benim de Salı günü test günüm üç gündür kasık ağrım ve pembe akıntım var çok korkuyorum inşallah tutunmuşlardır rabbim isteyen bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Benim de Salı günü test günüm üç gündür kasık ağrım ve pembe akıntım var çok korkuyorum inşallah tutunmuşlardır rabbim isteyen bekleyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Amiiin canımm inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz daha şimdi dua ediyordum isteyen dileyen herkese diye rabbim cümlemize nasip etsin en kısa zamanda hyırlısını sağlıklısını inşallah dua et sende bana lütfen

Canim bende ogretmenim gecen ay tatilde yaptirmak istedim doktorum ulkede digildi insallah dedigin gibi olur :)

Ben gidiyorum transfereeee

Naptin çıktı mi sonucun. Inşallah hayırlı haberler verirsin

Canim bende ogretmenim gecen ay tatilde yaptirmak istedim doktorum ulkede digildi insallah dedigin gibi olur :)
Yaz tatilinde de yaptırdım tuttu ama maalesef kaybettim. 15 tatilde yaptırdım hiç tutunmadılar. Şimdi çok şükür pozitif oldu. Evde iken olmak bence daha zor tecrübe ile söylüyorum evet dinleniyorsun ama dinlenirken hep kendini yiyorsun. Bana çalışmak iyi geldi bir de evim yakın okuluma kafamı dağıttı. Evde beklemek psikolojik olarak çok yıpratıyor. Umarım seninde olumlu olur inşallah Sağlıkla bebeciklerimizi kucaklarımıza alırız hep beraber amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…