Benim oldu 7.Gün hatta korktum kahve renkli 2 gün sürdü az azKizlar transferden sonra yerlesme kanamasi yasayan oldu mu ? Yasadiysaniz nasildi rengi?
Benim oldu adet olacağım sandım ama tuttu çok şükürKızlar bugün benim transferimin 4. Günü adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo çok korkuyorum normal mi bu ağrı yaşayan oldu mu
Evet mesela senin de 2 3 güne gözükür değerler 2 gün de 2 ye katlanıyor ya dayanamazsan başka bir kadın doğuma git:)Hmm benim 17. Gunde 1070 cikti ondan diyosun yani
Ya canim ben 8. Gun negatifi gordum. Bugun 11. Gun kahve rengi lekeler geldi sabah baktim simdi yine var. Kasiklarimda agri yok yani adet sancisi yok. Neyin nesi anlayamadim. Ah ah dedim keske yerlesme kanamasi olsa. Bu arada Allah sanada kucagina almayi nasip estinBenim oldu 7.Gün hatta korktum kahve renkli 2 gün sürdü az az
Ya maşallah ne güzel inşallah benimde öyle olurBenim oldu adet olacağım sandım ama tuttu çok şükür
Tamam canım sağolasın insan tedirgin oluyo ister istemez işteCanim rahat ol normal o bizler de yasadik. Sen dinlenmene bak.
Amin canım her duamda Allahım isteyen herkese ver diyorumYa canim ben 8. Gun negatifi gordum. Bugun 11. Gun kahve rengi lekeler geldi sabah baktim simdi yine var. Kasiklarimda agri yok yani adet sancisi yok. Neyin nesi anlayamadim. Ah ah dedim keske yerlesme kanamasi olsa. Bu arada Allah sanada kucagina almayi nasip estin
Kaçıncı gün embriyosu seninYa maşallah ne güzel inşallah benimde öyle olur
3. Gün çift embriyo canımKaçıncı gün embriyosu senin
Maşallah Rabbim inşallah en güzel haberlerle sevindirsin ol desin olsun3. Gün çift embriyo canım
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versinMaşallah Rabbim inşallah en güzel haberlerle sevindirsin ol desin olsun
Ahahah icimi okudun resmenEvet mesela senin de 2 3 güne gözükür değerler 2 gün de 2 ye katlanıyor ya dayanamazsan başka bir kadın doğuma git:)
Okumam mi bende yaşıyorum ben doktorun bana verdiği tarihten 4 gün önce gittim:)Ahahah icimi okudun resmenkacak gidebilirim
8.gün erken değil mi canım. Bugün 11.günse bugün belli olabilir kandaYa canim ben 8. Gun negatifi gordum. Bugun 11. Gun kahve rengi lekeler geldi sabah baktim simdi yine var. Kasiklarimda agri yok yani adet sancisi yok. Neyin nesi anlayamadim. Ah ah dedim keske yerlesme kanamasi olsa. Bu arada Allah sanada kucagina almayi nasip estin
Ağlama sabırlı ol inşallah olacak Allah büyük ümidini kaybetme olmadıysa zamanı var demekAminnn canım
Kızlar sonuç çıktı malisef negatif 0 yani ....ağlıyorum
Benim de ilk transferim negatif olduAğlama sabırlı ol inşallah olacak Allah büyük ümidini kaybetme olmadıysa zamanı var demek
Yok canim en az 5 cikmasi lazimdi. 1.20 cikti.8.gün erken değil mi canım. Bugün 11.günse bugün belli olabilir kanda
Kizlar yumurta toplama isleminden sonra agri oluyormu?
Peki bu calisma hayatina zorluk yaratacak sekildemiydi? Yani ben calisan bayanom transfer sonrasi evde kalmayi dusunuyorum arada yumurta toplama islemide var haliyle o gunde ise gidemiycem bide calistigim yer zorluk cikara bilir diye endisem varEvet canım. Ben 2-3 gün yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?