Canım 3.gun embriyosu muCanim bebise zarari olsa hekim neden uygun görsün. Benim suan beta hcg takibi devam ediyo.
7. Gun 47
9.gun 68
11. Gun 119
13. Gun 271
15. Gün 501 cikti cuma gunu tekrar kan vereceğim doktorum kesin bisey demedi henuz
Canım ben adetle atılır diye biliyorumKizlar bisey sorucam. Tup bebekte tutunayamayan embriyo adetle mi atilir yoksa baska bir sekildede atiliyor mu?
Hmm tamam gulum saolasinCanım ben adetle atılır diye biliyorum
Kizlar bisey sorucam. Tup bebekte tutunayamayan embriyo adetle mi atilir yoksa baska bir sekildede atiliyor mu?
Sonuç belli mi canımHmm tamam gulum saolasin
Yok canim 5. Gun embriyosuCanım 3.gun embriyosu mu
Tum gozler sende forum olarak seni bekliyoruzBelli oldu mu sonuç?
Anladım canım benim 3.gun embriyosu 6.gun idrarda baktım negatifti o yüzden sordumYok canim 5. Gun embriyosu
50 ye kadar sorun olmuyor demişti bir doktor bana.tüp bebek için yani.Merhaba kizlar bugun kendim prolaktinden kan testi istedim cunki bende daha ince cok fazla yuksekdi dostinex kullanmisdim ve deger dusmustu simdi kadin aradi ve cok yukseldigini soyledi dostinex kullanmam gerektigini haftada iki kez yarim sekilde sizce bu ilaci kullanmam tup bebek tedavimde herhangi bi sorun yaparmi?
Tum gozler sende forum olarak seni bekliyoruz
Tüp bebek denemelerinizi hangi merkezde yaptırdınız arkadaşlar
Evet canim erken. Ben 7. Gun idrarda poztif gördüm. Senin daha erken.Anladım canım benim 3.gun embriyosu 6.gun idrarda baktım negatifti o yüzden sordum
Baskent tup bebekTüp bebek denemelerinizi hangi merkezde yaptırdınız arkadaşlar
Yok yok canim cikmamis yarina kaldiSonuç belli mi canım
Canim yarina kaldiBelli oldu mu sonuç?
Canim kani nerede verdin. Beta hcg biyokimya testiyle bakilir. O da kan verildikten bir saat sonra cikar. Online sonuc goremiyo musun. Bugun bulman lazim o sonucuYok yok canim cikmamis yarina kaldi
Anladım KuZum bi arkadaşıma yarın dediler gece çıktı sonucu aklında bulunsunCanim yarina kaldi
Canim kani nerede verdin. Beta hcg biyokimya testiyle bakilir. O da kan verildikten bir saat sonra cikar. Online sonuc goremiyo musun. Bugun bulman lazim o sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?