Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İnşallah canım sağol

Canim ben hic karamsar degildim o sonucu gorunce hayattan sogudum. Ve surekli tepemde yat yat yat demeleri o sonuctan sonra iyice gerdi. Ne zor ismis bu boyle off off

teşekkür ederim tavsiyeler için. öyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyor ki,kafam bi şekilde oraya gidiyor. yeni bir diziye başlamak en iyisi. yarın uygulayayım bunu

Canim ben hic karamsar degildim o sonucu gorunce hayattan sogudum. Ve surekli tepemde yat yat yat demeleri o sonuctan sonra iyice gerdi. Ne zor ismis bu boyle off off
Biliyorum zor bir süreç en kötüsü de beklemek ama sonu güzel olsun da varsın bekleyelim napalm en zor geçen bu 10 12 gün sen biraz rahatlamaya çalış unutma sen iyi.olursan bebekte iyi olur hep olmayacak dersn nasılolsun ki biraz rahatla yarın kan verme bekleyebilirsen 2 3 gün daha bekle az değer çıkarsa yine sıkıntıya girersin Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah ben bu topikte biraz eskiyim ama takip ediyorum hala pozitiflere sevinip negatiflrre üzülüyorum keşke herkesin pozitif olsa ve her pozitif alan keşke sağlıkla doğursa

Hala takip etmen ne guzel duygularimiza ortak oluyorsun ne guzel seyler yamissin. Evet galiba biraz rahatlamam gerek. Ama birkac gun daha bekleyemiycem inan. Yarin 5 in ustu bile ciksa bir umut olur bana. Cikmazsa da zaten tutmamis demektir.

Hala takip etmen ne guzel duygularimiza ortak oluyorsun ne guzel seyler yamissin. Evet galiba biraz rahatlamam gerek. Ama birkac gun daha bekleyemiycem inan. Yarin 5 in ustu bile ciksa bir umut olur bana. Cikmazsa da zaten tutmamis demektir.
İnşallah miraç bebek yarın sürpriz yapacak annesine

Cnm sn yarinmi tahlil yapicaksin

Kızlar günaydın bugün 8.gunum hani şu kullandığımız crinone jel varya ondan geri parçalar geliyo hepimizde kızlar bugün o parçalarda pembelik farkettim ben ya bunlar neden olabilir sizde oldu mu

Kızlar günaydın bugün 8.gunum hani şu kullandığımız crinone jel varya ondan geri parçalar geliyo hepimizde kızlar bugün o parçalarda pembelik farkettim ben ya bunlar neden olabilir sizde oldu mu

Günaydın canım. O tarz yorumlar okumuştum yine bu forumda. Normal diye biliyorum. Dün de benden gelmişti jelle karışık kahverengilik ama bugün yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…