Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba kızlar benimde transfer olduğum 8.günü idrar testi yaptım sonuç 1 çızık tı 11 nisanda kan vercem ... çok istiyorum hamile olmuş olayım değer yüksek çıksın..
Kaçıncı gün embriyosu??

İnşallah canım güzel haberler alırız amin..her hangi bir ilac kullanıyormusunuz

Ben de 5. Gun embriyosu transferi oldum. Ve 9 gün sonra doktorum tahlil istedi çok şükür pozitifim. Çift çizgiyi görmeyi çok istedim ve aynı gün idrar tahlili yaptım çok silik cikti. Idrara daha geç karışıyor hormon. Şu an 5 haftalık hamileyim. Rabbim hepinize nasip etsin bu duyguyu. ❤

crione jel,oksapar, coraspin, 3 günde 1 progestan iğne ve haftada 1 de omegaven destek lipit kullanıyorum. ayrıca vitaminler de var ama onları bıraktım,yumurta kalitesi için verilmişti. benimkisi doğal siklusla transfer edildi. o yüzden estrofem kullanmadım. sizler ne ilaçlar kullanıyorsunuz?

Ne güzel amin inşallah benimkide pozitif çikar amin allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin amin..kaç yumurta transfer edilmişti

Benim sadece progestan var fitil günde 3 kez o kadar.peki belirti var her hangi

Rabbim tamamini erdirsin cnm darisi isteyen herkezin basina bnde yarin kan tahlili yapicam insaAllah bnde pozitif sonuc alirim

Ben engec persembe sabah Ayyyyy hamilelik imzani atsana profilne ohhhh mis gibi. Ben oyle gkrunce cok mutlu oluyorum. Ben koyamadim sen koy

Amin canim 1 embriyo transfer edildi
benimde 1 embiryo çok endişeleniyorum.ne gibi belirti olmuştu hatırlıyormusın canım benim bugun 8.gün sabah test yaptım tek çizgi ama göğüslerim sertleşmiş belim ağrıyo göğüs ucu kararmış biraz adet olacak gibi ağrı var ama bu ilacların etkisimi diyede düşünüyorum...

Ben engec persembe sabah
Ayyyyy hamilelik imzani atsana profilne ohhhh mis gibi. Ben oyle gkrunce cok mutlu oluyorum. Ben koyamadim sen koy
Çok erken bir tahlil olmuş inşallah yarın pozitif haberini alırız canim

Ya arkadaşımbu ne karamsarlık öyle yapınca tutunacak olan bebeğinin tutmasını zorlaştırıyorsun çok samimi bir arkadaşımın 3.gün embriyosu transferin 5 günü kan testinde 0 Dı 12.gün 140lardaydi belki şimdi tutunmaya çalışıyor miniğin neden onu o kadar yoruyorsun biraz relaks ol pozitif ol bırak rahatça tutunsun miraç bebek

Yok kullanmıyorum. Crinone jel ve oksapar iğne kullanıyorum ben.
Canim ilk uc gun ozellikle cok dikkat et. Ev isi yapma ye ic lavaboya git gel yat geri. Kabiz olma. Gunde birkac tane kuru kayisi ye. Saglam kahvalti ve öğünlerin hep ev yemeklerinden olussun. Bol su ic. Ac tv izle. Bebegin tuttu mu tutmadi mi dusunme unut onu. Odak noktani baska yone kaydir. Yeni bir diziye basla mesela. Hadi guzel haberlerini bekliyoruz

Herkes de belirtiler farklı olabiliyor canim. Transferin ertesi günü belimde ve kasiklarim da ağrılarım oldu ve neredeyse 2 hafta sürdü. Dr bunların normal olduğunu ve büyümeye bağlı ağrılar olabileceğini söylemişti. Inşallah senin de öyledir canim ağır birşey kaldırma bol su iç ve dinlen ❤ güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…