Evet canim yaptiricamYarın yaptıracak mısın canım kan testi
Zaten yarın 8.gün transfer gününü saymıyoruz biliyorsunEvet canim yaptiricam
Zaten yarın 8.gün transfer gününü saymıyoruz biliyorsun evet canim 8 gundede cikar zaten. Az da olsa cikar. Ona gore davranirim. Ben biraz tahammulsuz biriyim ve yatmaktan hamileymis gibi davranmaktan skldim. Ben rahat davransamda annem surekli ikaz ediyor ve skliyorum.
evet canim 8 gundede cikar zaten. Az da olsa cikar. Ona gore davranirim. Ben biraz tahammulsuz biriyim ve yatmaktan hamileymis gibi davranmaktan skldim. Ben rahat davransamda annem surekli ikaz ediyor ve skliyorum. O yuzden biran once bileyim istiyorum. Gerci baski yapmasalar bunuda yaptirmiycam eski hareketli hayatima donucem 0.100 gordukten sonra iste bir kac gun daha tahammul ediyorum.Zaten yarın 8.gün transfer gününü saymıyoruz biliyorsun
Kacinci gun embriyosu.Transfer yapıp bu durumdanolanlar cevabınızı bekliyorum.. tşkrl
Canım hepimiz beklioruz benim bugün 7.günüm gecen hafta bugün yapmıştık transferi 3.gün transferiMerhaba kızlar benimde transfer olduğum 8.günü idrar testi yaptım sonuç 1 çızık tı 11 nisanda kan vercem ... çok istiyorum hamile olmuş olayım değer yüksek çıksın..
Merhaba kızlar benimde transfer olduğum 8.günü idrar testi yaptım sonuç 1 çızık tı 11 nisanda kan vercem ... çok istiyorum hamile olmuş olayım değer yüksek çıksın..
İnşallah cnm..sende bir değişiklik bir belirti varmı kaç tane embiryon transfer ettilerAynı gün test yaptıracağız.İnşallah güzel haberler alırız
İnşallah cnm..sende bir değişiklik bir belirti varmı kaç tane embiryon transfer ettiler
Hayırlisi olsun cnm inşallah güzel pozitif haberler alırız2 tane embriyo transfer edildi canım. Bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında bir şey yok. Onlar da hamilelik belirtisi mi bilmiyorum
Hayırlisi olsun cnm inşallah güzel pozitif haberler alırızİdrar testi denedinmi ..
Hayırlisi olsun ...progestan fitili kullanıyormusunYok canım, cesaret edemedim
Hayırlisi olsun ...progestan fitili kullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?