Aynen ben de ole bugün cin gibiyim var mı basına gelen kızlar bize bi fikir verinKasık ağrılarım vardı ve belime iğne batırıyorlardı sanki ama bugün hiçbir şey yok.
Aynen ben de ole bugün cin gibiyim var mı basına gelen kızlar bize bi fikir verin
Brnimde 5. Gunum. Bendede bugun bisey yok. Cooook tecrubeli bir arkadasima sordum tutunma agrisi onlar dedi. Ondada tuttugu zaman oyle agrilar olmus. Tutmayanlarda olmamis 5 kere yapti o. Umitlendim ama kapali kutu. Rabbim biliyir artik.Kasık ağrılarım vardı ve belime iğne batırıyorlardı sanki ama bugün hiçbir şey yok.
Brnimde 5. Gunum. Bendede bugun bisey yok. Cooook tecrubeli bir arkadasima sordum tutunma agrisi onlar dedi. Ondada tuttugu zaman oyle agrilar olmus. Tutmayanlarda olmamis 5 kere yapti o. Umitlendim ama kapali kutu. Rabbim biliyir artik.
Bence umut var canım benimde acayip sırt bel ağrılam oldu kasik batmalari 12.gun test yaptım 12 çıktı 15 gün yaptık 54 çıktı şuan bekliyoruz salı günü Dr randevum var Dr bir daha test istemedi biraz tereddutlerimiz var ama herşeyin hayırlısı arada idrar testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor ve yerleşme kanaması gibi birşey yasiyorum Allahım herkesin yardımcısı olsunBende bugün kan testi yaptırcam kızlar 9. Günüm erken mi sizce doktorum dün için yaptır demişti bel sırt kasık ağrım ve ara ara gelip giden adet ağrılarım var umut var mı sizce
Maşallah canım darısı bana yazarım sonucu alınca teşekkür ederimBence umut var canım benimde acayip sırt bel ağrılam oldu kasik batmalari 12.gun test yaptım 12 çıktı 15 gün yaptık 54 çıktı şuan bekliyoruz salı günü Dr randevum var Dr bir daha test istemedi biraz tereddutlerimiz var ama herşeyin hayırlısı arada idrar testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor ve yerleşme kanaması gibi birşey yasiyorum Allahım herkesin yardımcısı olsun
canım 9. gün erken değil yaptırabilirsin.Bende bugün kan testi yaptırcam kızlar 9. Günüm erken mi sizce doktorum dün için yaptır demişti bel sırt kasık ağrım ve ara ara gelip giden adet ağrılarım var umut var mı sizce
Tamam canm yaptırcam neyse sonuç öğreneyim de ona göre davranırımcanım 9. gün erken değil yaptırabilirsin.
Tabiki oda bir ihtimal. Ne bilim iste umut dunyasi.:-(Ama bu şekilde ağrılar hissedip de bebeği tutunamadığı için adet olanlar da var
hadi bakalım heyecanla bekliyoruzTamam canm yaptırcam neyse sonuç öğreneyim de ona göre davranırım
Bende çok heyecanlıyım inşallah olmuşturhadi bakalım heyecanla bekliyoruz
Ne zaman yaptıracaksın çok heyecanlandım-Bende çok heyecanlıyım inşallah olmuştur
Bugün yaptırcam canımNe zaman yaptıracaksın çok heyecanlandım-
Tabiki oda bir ihtimal. Ne bilim iste umut dunyasi.:-(
Aminnn aminnnn ah ah insaallahUmutlarımız boşa çıkmaz inşallah
Amin kızlar inşallah bugün 4.gün nasıl geçecek hiç bilmiyorumUmutlarımız boşa çıkmaz inşallah
İkinci katlanman güzel olmuş bence canım tam iki katı değil %65 yukarısı sağlıklı kabul ediliyor diye biliyorum ben. Başta bende korkmuştum senin değerinden ama güzelleşiyor sankiBen cok sevinemiyorum canim tam ikiye katlanmadigi icin hala korkum var..insallah seninki kat kat artar
Ben de bu şekilde biliyorumİkinci katlanman güzel olmuş bence canım tam iki katı değil %65 yukarısı sağlıklı kabul ediliyor diye biliyorum ben. Başta bende korkmuştum senin değerinden ama güzelleşiyor sanki
Amin kızlar inşallah bugün 4.gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?