Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aynen ben de ole bugün cin gibiyim var mı basına gelen kızlar bize bi fikir verin

Bu psikolojiyle devam edemeyiz ama çünkü kafaya takınca ufacık bir sızıdan bile anlam çıkarıyor insan. Belki de bizimki hiçbir belirti olmadan devam edecek.

Kasık ağrılarım vardı ve belime iğne batırıyorlardı sanki ama bugün hiçbir şey yok.
Brnimde 5. Gunum. Bendede bugun bisey yok. Cooook tecrubeli bir arkadasima sordum tutunma agrisi onlar dedi. Ondada tuttugu zaman oyle agrilar olmus. Tutmayanlarda olmamis 5 kere yapti o. Umitlendim ama kapali kutu. Rabbim biliyir artik.

Brnimde 5. Gunum. Bendede bugun bisey yok. Cooook tecrubeli bir arkadasima sordum tutunma agrisi onlar dedi. Ondada tuttugu zaman oyle agrilar olmus. Tutmayanlarda olmamis 5 kere yapti o. Umitlendim ama kapali kutu. Rabbim biliyir artik.

Ama bu şekilde ağrılar hissedip de bebeği tutunamadığı için adet olanlar da var

Bende bugün kan testi yaptırcam kızlar 9. Günüm erken mi sizce doktorum dün için yaptır demişti bel sırt kasık ağrım ve ara ara gelip giden adet ağrılarım var umut var mı sizce

Bende bugün kan testi yaptırcam kızlar 9. Günüm erken mi sizce doktorum dün için yaptır demişti bel sırt kasık ağrım ve ara ara gelip giden adet ağrılarım var umut var mı sizce
Bence umut var canım benimde acayip sırt bel ağrılam oldu kasik batmalari 12.gun test yaptım 12 çıktı 15 gün yaptık 54 çıktı şuan bekliyoruz salı günü Dr randevum var Dr bir daha test istemedi biraz tereddutlerimiz var ama herşeyin hayırlısı arada idrar testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor ve yerleşme kanaması gibi birşey yasiyorum Allahım herkesin yardımcısı olsun

Maşallah canım darısı bana yazarım sonucu alınca teşekkür ederim

Ben cok sevinemiyorum canim tam ikiye katlanmadigi icin hala korkum var..insallah seninki kat kat artar
İkinci katlanman güzel olmuş bence canım tam iki katı değil %65 yukarısı sağlıklı kabul ediliyor diye biliyorum ben. Başta bende korkmuştum senin değerinden ama güzelleşiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…