Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba bizim sorunumuz morfoloji bir tüp bebek denedik tutmadı şimdi dondurulmuş b ve c kalite 5. Gün iki embriyo transferim oldu Pazartesi 18 Mart’ta bu sorunla tedavi görüp hamile kalan varmı bide belirti ne zaman başlar bence yine tutmadı umutsuzum sizce ne zaman test yapsam çıkar isimsiz paylaşırsanız sevinirim

Bizim de aynıydı.kaliteye takılma canım.Allah nasip edecek olunca her türlü oluyor.çoğu kişide belirti olmuyor zaten.belki hafif hafif adet sancısı benzeri şeyler olabilir.zaten transferin çok yeni,hemen birşey hissedemezsin.9.-10.gün gibi çıkar bence.bikaç gün öncesi yapanlarda oluyor ama biraz daha kesin olması için dediğim günlere kadar sabret canım.inşallah pozitif olur.

Dimi test günüm çarşambaymış bekleyeceğim çarşamba yapacağım testi

Canım senin idrarda cıktımı ? Yoksa sadece kandamı baktırdın

canim morfoloji kac bizimde sorunumuz ayniydi esim sol varikoselden ameliyat oldu
ondan 1 yil once 1 kimyasal gebelik gecirdim dustu
esimin degerler duzeldi ama morfoloji 3 tu bizde drla konustum tup bebek merkeziyle biz 1 le bile hamile kalan gorduk onu hic dert etme dedi geldik subatta tedaviye basladik bende de sikinti cikti kalitesiz yumurta problemi igneydi ilacti 6 tane dollendi hepsi cok iyi dedjler 5. gun blast embriyo transfer edildi bugun 7. gunum dayanamadim oglen kan verdim 93 cikti darisi sana insalah kuzum dert etme inan nasipte varsa olur insallah bizimde degerlerimiz yukselerde gebelik kesinlesir normalde 12 . gun yapilacakti inanki biz de neler yasadik opu iptal olacakti o kadar kotuydu yani rabbim gonlumuzdekini omrumuze nasip etsin canim cok uzum yazdim kusura bakma insallah yardimci olabilmisimdir

İçimi rahatlattın canım sana özelden bir mesaj atacağım bakabilir misin

10 gundur bende sonuc bekliyodum ama artik sadece 11 saat sonra ogrenecegim inşAllah Rabbim herkese hayirli sonuclar nasip etsin..
5.gun embiriyosu ve 13 martta transferim olmustu

10 gundur bende sonuc bekliyodum ama artik sadece 11 saat sonra ogrenecegim inşAllah Rabbim herkese hayirli sonuclar nasip etsin..
5.gun embiriyosu ve 13 martta transferim olmustu
masallah canim iyi sabretmissin hayirli sonuclarini bekliyoruz kk olarak

Sabredemeyenlerde bu saatler.ben gün aşırı test yapmaya devam ediyorum.yine negatif.biri kafama vursada 4 gün sonra uyansam ne güzel olurdu.

Sabredemeyenlerde bu saatler.ben gün aşırı test yapmaya devam ediyorum.yine negatif.biri kafama vursada 4 gün sonra uyansam ne güzel olurdu.
Aynı durumu bende yaşıyorum şuan testte ikinci çizgiyi görmeye çalışmaktan yoruldum

Benim pozitifti.hatta 7.-8.günde de çıkardı diye düşünüyorum.değere bağlı tabiki.ama tutunduysa kesinlikle çıkar canım
Tıp merkezindeyim şu anda 15 dakikaya kadar sonucu alicam. Eğer pozitif cikarsa hcg 'ye de baktiricam. Şimdi sadece negatif/pozitif sonuç için bekliyorum. Transfer günü hariç 10.günüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…