Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar transferimin 10.gunu.3 gun embriosu idi .idrar testi yaptim negatif cikti moralim cok bozuldu.insallah idrara gec bulasiyordur insallah bebek tutunmustur

Kizlar transferimin 10.gunu.3 gun embriosu idi .idrar testi yaptim negatif cikti moralim cok bozuldu.insallah idrara gec bulasiyordur insallah bebek tutunmustur
canim hem 3. gün embriyosu hemde idrarda bakmissin Allah bilir ama moralini bozma en son idrarda gostriyor bthcg uzme tatli canini

Doğrudur beklemek çok zor gelmeye başladı

Canım moralini bozma. Doktor ne zamana gün verdiyse o güne tekrar kan da bak. Elini karnına koy konuş onunla stres yapma rahat ol ki tutunsun dua et. Rabbim hayırlı sonuçlar almanınnasip etsin

12 Mart transfer günüm, 3. gün embriyosu, biraz önce idrar testi yaptım yine negatif.
Benimde negatif , erken bakıyoruz sanırım.. 11 mart transferim benimki de 2. Gün embriyosu 4 hücreli, kalitesi gayet iyi beklemeye gerek yok demişti embriyolog sonucta zaten baska embriyom yoktu.heyecanla bekliyorum.. Bu arada sadece 2 gundur suregelen bay bir baş agrım var.

12.gün icin kan tahlili isteniyor ya benim anlamadıgım normal gebelik ancak 15 gün sonra adet gecikmesi yaşanınca belli olmasına ragmen , bu nasıl 12 günde belli oluyor kanda,bende onu anlamıyorum acıkcası, yani 5-6. Gun embriyolarının erken gorunmesini anlıyorum sonucta onlar 5-6 gunlukken transfer ediliyor ve yine 12 gün sonra tahlil günü veriliyor. E biz 2.3. Gun embriyo transferi olanlara da 12 gun sonra tahlil günü veriliyor !? Ki bu arada benim normal Regl tarihim bile gecmemiş olacak..

Ben düzenli regl olamadığım için maalesef o konuda da hesaplama yapamıyorum.

bende cok pis gaza geldim acile geldim kan vermye cok sira var ustelik 4 saatte cikiyormus sonuc

Benim beta 534 ken merakımdan idrar testi de yapmıştım ve silik çıkmıştı
Ben baya belirgin bekliyordum
Yani idrar testini çok kafana takma idrara geç geçebiliyor

Benim beta 534 ken merakımdan idrar testi de yapmıştım ve silik çıkmıştı
Ben baya belirgin bekliyordum
Yani idrar testini çok kafana takma idrara geç geçebiliyor
Kaçıncı gün yaptırdınız. Ben 16 Mart transfer oldu 5. Gün embriyosu ve çok kafama takılıyor bi an önce yapmak istiyorum cmt yapsam çıkar mı

Kaçıncı gün yaptırdınız. Ben 16 Mart transfer oldu 5. Gün embriyosu ve çok kafama takılıyor bi an önce yapmak istiyorum cmt yapsam çıkar mı
Ben 7.gün kan vermiştim
Benim 3.denemem olduğu içim kendime söz verdim idrar testi yapmıcam diye
Ama dayanamayıp 7.günü kan verdim
Yani 9.gün 534 çıkınca meraktan idrar testi yaptım ve silik çıktı

Senin daha 5.günün erken yani
Azıcık daha bekle kuzum
İnş pozitif haberi alırsın
Kendine bi uğraş bul
Ben örgü örmüştüm
Yoksa akşama kadar elimde telefon belirti arıyordum
Ama bu sefer zerre kadar belirtim olmadı
Kesin olmadı demiştim
Hiç umudum yoktu
Rabbim ol desin yeterli
Sıkma canını
İnş güzel haberler alacaksın

Benim de 3. Denemem
Çok çok teşekkür ederim yazın için bi nebze rahatladım. Bu süreç zor gerçekten. Hep olmuştur diye telkinlerde bulunuyorum ama kötü sonucu alırsam diye de korkuyorum. Rabbim razı olsun kolaylıkla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar benimde transferimin 5.gunu heyecanla 12.gunu bekliyorum 3.gun embriyosu transfer edildi bana 2.denemem ama heyecan fena..

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız heyecan istemesekte malesef oluyor elimizde olmadan Allah tüm isteyenlere pozitif sonuçlar versin

Ben düzenli regl olamadığım için maalesef o konuda da hesaplama yapamıyorum.
Bende biraz once baş agrım icin ve ilacım bittimişti onunla alakalı dr ile konustum. İlaca devam tahlil gunune kdar dedi, gelirsen receteyi yazarım dedi, sonrasında zaten cts 12 gun oluyor sen yarın gel hemde tahlil yaparsın bişi varsa cıkar dedi bende ozellikle soledim hocam 2. Gün embriyolar saha gec cıkıyor diye biliyorum die o da varsa bişi cıkar sen gel dedi..
Burada forumlarda 12. Gün bile cıkmayıp 14-15 lerde çıkanları okudum. Hayırlısı bakalım nolacak yarın ama cıkmassa 2-3 gun sonra yine tekrar ederim heralde.. Daha önceki gebeligimde idrarda silik çizgi cıkıyordu kanda baktıgımda da bya dusuktu hatta erken bile farketmisim die konusulmustu. Şimdi idrarda bile cıkmazken yarın tahlil heyecanı bastı beni, dua edin kızlar güzel enerjinize inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…