- 30 Kasım 2015
- 44
- 34
- 38
İnşallah insallah kanda çıkar...Bugün 9. günüm ve hâlâ idrar testi tek çizgi
Benimde yarın belli olacak, çalışıyorum öğleden sonra izin alacağım... Akşama anca belli olur...
İnşallah güzel haberler alırız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah insallah kanda çıkar...Bugün 9. günüm ve hâlâ idrar testi tek çizgi
Bugün 9. günüm ve hâlâ idrar testi tek çizgi
cook cokk mutluyuz sukurler olsun bizimde birdenbire alinan bir kararla oldu inanin dogurmus gibiyim hic farki yok hasretle bekliyorsunuz sevmemek alismamak mumkun degil bende hic bunu yapacagimi dusunmezdim ama iyiki var simdiye kadar bosa beklemisim sanki dr lar tupbebek dediginde bile o kadar aglamistimki hic korkmayin evlat edinmek cokk guzel birsey simdi istedigin kadar cocugun olacak deseler hatta dunyayi verseler sacinin bir telini vermem rabbim sizede gonlunuzden geceni versin en kisa zamanda insallahEvet çok çetrefilli ve zor olduğunu duymuştum. Ama evlat edinmekle ne kadar büyük bir sevap işlemişsiniz. Allah mükafatını mutlaka verir. Inşallah o da büyürken sizi öz anne babası gibi hissederek büyür. Mutluysanız sorun yok. Ben böyle bir şeye cesaret edemezdim. Büyük sorumluluk. Allah kalbinize göre versin.
Yok hayır tek yumurtam varmış bir deyaşımdan dolayı doktor %1 şans verdi. Bu arada teşekkür ederim iyi niyetinizden dolayı. Inşallah bekleyen herkes mutlu haberi alır.Sizin hayrlı haberinizi almayı çok istyorum, inşallah hayrlısıyla olur. Son şansım dediniz orayı anlamadım ben. Yumrtalık kistiyle beraber yumurtalığınız mı alındı
Doktorunuzun numarası yok mu arasanız ? Daha önce adetiniz düzenli oluyor muydu ?Kızlar ben 15 .gün kan verdim 0,1 çıktı adetim 5 gün geçti adet te olmadım tutamayıp da geç gelen varmi
Kan testini bugün mü yaptırdınız ?Olmuyor di ama tedavi sonrası düzenli gelir di sonuçta progesteron iğne kullandim
Amin çok teşekkür ederim siz de durumunuzdan haberdar edin bizi lütfen.Dün yaptım kan testini inşallah olumlu olur seninde Allah yardımcın olsun
Benimse negatif cıktı 11 mart transfer günüyü. 9. Günüm bugun ve idrarda negatif tabi daha erken o yuzden beklemeye devam heyecanla dua ediyorum her an içimdenNolur şimdiden moralinizi bozmayın, ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda çıkmıştı. Geç tutunmuş olabilir, doktorlar boş yere 12. güne tahlil vermiyorlar, erken ümitsizliğe kapılmayın.
Bekleyen herkes için dua ediyorum
merhaba dunden beri mesajlarinizi okuyorum bende yasadiklarimi paylasiyorum insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar verir siz son sansiniz oldugunu soylemissiniz bu yolda mucadele hic bitmiyor inanin ben basarisiz 3 tup bebek denemesi gecirdim esimde sperm bozuklugu var uzun zaman sonra dun tekrar arastirdim tup bebekte bile sansimiz cok cok azmis hep yuzde elli sansiniz var denmisti son denemede dollenme olmadi embriyo donasyonu icin kibrisi aradim yapariz dediler ama ben guvenip gidemedim bir ay kadar sonra ..nasip olacakya bebegini evlatlik verecek hamile biriyle tanistim konustuk anlastik yasal olursa alacagimi soyledim oda bu sartlarda verecegini soyledi surec cok stresliydi ama cok sukur kavustum melegime kalbiyolojik anneyim bebegimi emzirdim bile hic uzulmeyin olmayanlar vardir bi hayir dogurmakla olmuyor annelik biz hepimiz anneyiz cocugumuz olmasa bile dogursam bilmem bu kadar severmiydim bi tane daha istiyorum ayrica bilmiyorum donasyonlami yaptiririm bir dahami evlat edinirim rabbimin dedigi olur hepinizin heyecanini yurekten paylasiyorum hayirli haberlerinizi okuyup sevinirim insallah
İnşallah hayra alamettir Sabah beri kliniktekileri darlıyorum , ekstra birşey yapmana gerek yok dediler.
Bugün için vurulmam gereken Proluton depot iğne vardı, onu da yaptırdım. Artık sakince beklemekten başka çare yok.
Ama ne kadar sakin ve sabırlı olabileceğimizi en iyi sizler bilir anlarsınız, ben etrafıma bu konuda laf anlatamıyorum pek :)
Ben tabi bir de ister istemez son 2 denememde olanlar ve belirtilerle mukayese ediyorum. Sonunda düşük yapmış olduğum için baya bir endişeliyim.
2012 de oğluma kavuştuğum tedavimden dondurulmuşlarım vardı. Onlardan bir negatif, bir düşükle sonuçlanan pozitif gördüm.
Daha sonra geçen sene yeniden OPU oldum. Onlardan da 8 tane 5.günde donduruldu. NGS yaptırmadım, neden diye sormayın, keşke yaptırsaymışım diyorum şimdi. Haziran başında 2 tane embriyo transfer edildi, ikiz gebelik oluştu ama 8.haftada kanamayla kaybettim ne yazık ki.
Sabah kalkınca ilk iş idrarda bakmak olacak, varsa bir şeyler görünür artık..
Evet bu benim de dikkatimi çekti ama başka şeyler yazarken unutmuşum bunu sormayı.Merhaba,
Gonlunuzden gecen ne ise kavusursuniz hayirlisiyla insallah.
Dikkatimi cekti, evlatlik aldiginiz bebeginizi emzirdiginizi soylemissiniz. Ben mi yanlis anladim acaba? Nasil oldu bu?
Merhaba, var mi bir haber hayirlisiyla?
Benimse negatif cıktı 11 mart transfer günüyü. 9. Günüm bugun ve idrarda negatif tabi daha erken o yuzden beklemeye devam heyecanla dua ediyorum her an içimden
Selam, evet bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı :) Yarın gidip kan vereceğim, hayırlısı bakalım..
Geriye dönük mesajları okudum, sen de Güvenç bey’in hastasıymışsın ne güzel :) Hamileliğin hep sağlıklı mutlu huzurlu geçsin, Allah tamamına erdirsin inşallah