- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
Kızlar inanılmaz bir baş agrım var gozlerim de yanıyor ve agrıyor dun aksamda boyle olmustu 10 da uyudum, bugunse dısarda biraz yoruldum resmen pil bitmesi yasıyorum sizde durumlar nedir ? Baş agrısı yaşayan varmı ?
Sayılmıyor 4.gününüz bugünArkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum transfer günü de sayılıyor mu mesela ben cumartesi günü sabah transfer oldum bugün kaçıncı günüm olmuş oluyor
Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum transfer günü de sayılıyor mu mesela ben cumartesi günü sabah transfer oldum bugün kaçıncı günüm olmuş oluyor
merhaba canim benimde bugun 6. günu 1 saat önce acayip bi bas agrim varsi parol icebilirsin demisti doktorum ictim artikKızlar inanılmaz bir baş agrım var gozlerim de yanıyor ve agrıyor dun aksamda boyle olmustu 10 da uyudum, bugunse dısarda biraz yoruldum resmen pil bitmesi yasıyorum sizde durumlar nedir ? Baş agrısı yaşayan varmı ?
Teşekkür ederim cevabınız için sizce en erken ne zaman belli olur yani testi ne zaman yapayımSayılmıyor 4.gününüz bugün
en erken 6. gün sanirim canim yapip pozitivi alan arkadaşlarimiz varArkadaşlar beşinci gün emriyeosu olan transferlerde en erken test yapıp pozitif sonuç tecrübe eden var mı
en erken 6. gün sanirim canim yapip pozitivi alan arkadaşlarimiz varArkadaşlar beşinci gün emriyeosu olan transferlerde en erken test yapıp pozitif sonuç tecrübe eden var mı
Bende aynı durumdayım p. tepsiyi beklemeden c. tesi gidip kan versem mi diye düşünüyorumTransferi saymazsak 7 gün olmuş benim o zaman. Test yaptım yine.sonuc negatif.yarın sabah yine yapı cam sanırım. Ölücem stresten
Burda 5. Gün embriyoların cıktıgını okudum ama cıkmayıp daha sonra kanda cıkanlar var moral bozmayacaksa yaptır gör , beklemek çok zor gerkçektenmerhaba canim benimde bugun 6. günu 1 saat önce acayip bi bas agrim varsi parol icebilirsin demisti doktorum ictim artik
yarin 7. gün 5 gün embriyosuydu yapsam mi acaba kanda test cok kararsizim
evet canim 6. gün burada bi arkadasinki cikmisti dünde dusundum ama acilden bi cikisim olduki yaptirmayayim diyeBurda 5. Gün embriyoların cıktıgını okudum ama cıkmayıp daha sonra kanda cıkanlar var moral bozmayacaksa yaptır gör , beklemek çok zor gerkçekten
Ben de öyleyim doktorum pzt dedi ama cmt yaptırsam mı diye düşünüyorumBende aynı durumdayım p. tepsiyi beklemeden c. tesi gidip kan versem mi diye düşünüyorum
kacinci gun canim senin c.tesi gunuBen de öyleyim doktorum pzt dedi ama cmt yaptırsam mı diye düşünüyorum
10 olacak c. tesi 3.gün embriyosukacinci gun canim senin c.tesi gunu
hevesini kirmayayim kuzum ama 3 gun biraz zor cikiyor diyorlar sen bikirsin yaptir istersen ama yapsanda negatif ciksada uzulme bazen cikmayabiliyor benimkide 5. gun embriyosu bugun 7 gun yapacagim ama negatif olurda uzmem kendimi en azindan boyle dusunuyorum10 olacak c. tesi 3.gün embriyosu
Brn 6.gün yaptım olumlu sonuç aldım canımArkadaşlar beşinci gün emriyeosu olan transferlerde en erken test yapıp pozitif sonuç tecrübe eden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?