Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Estrojen genelde vucutta kuruluk yapiyor; bundan etkilenen organlardan biri de gozler. Gozlerinizde kuruluk oldugu zaman goz ve dolayisiyla bas agrisi yapiyor. Benim de ayni sikayetlerim oldu, goz doktorum damla verdi gunde dort kere kullaniyorum; faydasi oldu agrilar da kesildi. Bir de bol bol su icin vucudun nemlenmeye ihtiyaci var.

Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum transfer günü de sayılıyor mu mesela ben cumartesi günü sabah transfer oldum bugün kaçıncı günüm olmuş oluyor

merhaba canim benimde bugun 6. günu 1 saat önce acayip bi bas agrim varsi parol icebilirsin demisti doktorum ictim artik
yarin 7. gün 5 gün embriyosuydu yapsam mi acaba kanda test cok kararsizim

Arkadaşlar beşinci gün emriyeosu olan transferlerde en erken test yapıp pozitif sonuç tecrübe eden var mı

Transferi saymazsak 7 gün olmuş benim o zaman. Test yaptım yine.sonuc negatif.yarın sabah yine yapı cam sanırım. Ölücem stresten

Transfer günü neden sayılmıyor acaba bilen var mı ? Sonuçta sabah yapılmış işlem olunca koca bir gün geçiyor. Transfer günü de dahil olunca 10. günüm saymıyorsak 9.günüm.

merhaba canim benimde bugun 6. günu 1 saat önce acayip bi bas agrim varsi parol icebilirsin demisti doktorum ictim artik
yarin 7. gün 5 gün embriyosuydu yapsam mi acaba kanda test cok kararsizim
Burda 5. Gün embriyoların cıktıgını okudum ama cıkmayıp daha sonra kanda cıkanlar var moral bozmayacaksa yaptır gör , beklemek çok zor gerkçekten

Burda 5. Gün embriyoların cıktıgını okudum ama cıkmayıp daha sonra kanda cıkanlar var moral bozmayacaksa yaptır gör , beklemek çok zor gerkçekten
evet canim 6. gün burada bi arkadasinki cikmisti dünde dusundum ama acilden bi cikisim olduki yaptirmayayim diye
bugun kararliyim yaptiracagim
hayirlisi varsada yoksada artik

10 olacak c. tesi 3.gün embriyosu
hevesini kirmayayim kuzum ama 3 gun biraz zor cikiyor diyorlar sen bikirsin yaptir istersen ama yapsanda negatif ciksada uzulme bazen cikmayabiliyor benimkide 5. gun embriyosu bugun 7 gun yapacagim ama negatif olurda uzmem kendimi en azindan boyle dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…