Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bugün 9. günüm ve hâlâ idrar testi tek çizgi

Nolur şimdiden moralinizi bozmayın, ben oğlumda 9. gün idrarda bakmıştım negatifti, 10. gün kanda çıkmıştı. Geç tutunmuş olabilir, doktorlar boş yere 12. güne tahlil vermiyorlar, erken ümitsizliğe kapılmayın.
Bekleyen herkes için dua ediyorum

cook cokk mutluyuz sukurler olsun bizimde birdenbire alinan bir kararla oldu inanin dogurmus gibiyim hic farki yok hasretle bekliyorsunuz sevmemek alismamak mumkun degil bende hic bunu yapacagimi dusunmezdim ama iyiki var simdiye kadar bosa beklemisim sanki dr lar tupbebek dediginde bile o kadar aglamistimki hic korkmayin evlat edinmek cokk guzel birsey simdi istedigin kadar cocugun olacak deseler hatta dunyayi verseler sacinin bir telini vermem rabbim sizede gonlunuzden geceni versin en kisa zamanda insallah

Sizin hayrlı haberinizi almayı çok istyorum, inşallah hayrlısıyla olur. Son şansım dediniz orayı anlamadım ben. Yumrtalık kistiyle beraber yumurtalığınız mı alındı
Yok hayır tek yumurtam varmış bir deyaşımdan dolayı doktor %1 şans verdi. Bu arada teşekkür ederim iyi niyetinizden dolayı. Inşallah bekleyen herkes mutlu haberi alır.

Burada birbirini tanımayan Türkiye'nin dört bir yanından bir sürü bayan kader birligi yapıyoruz. Önceden okurdum ama cok etkilenmezdim.Transferden sonra konuya karşı çok hassaslaştım. Hepiniz için can-ı gönülden olumlu sonuç almanızı diliyorum. 9 gündür işe gitmiyorum neyseki kendi işim olduğu için sıkıntı olmuyor. Bilgisayarımı eve getirdim akşama kadar evde çalışıyorum kafam dağılıyor. Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten çok ama çok moral oluyor. Iyi ki varsınız...

Kızlar ben 15 .gün kan verdim 0,1 çıktı adetim 5 gün geçti adet te olmadım tutamayıp da geç gelen varmi

Olmuyor di ama tedavi sonrası düzenli gelir di sonuçta progesteron iğne kullandim

Benim de 9. gün 2-3 gündür kesilen ağrılar tekrar başladı. Belim, kasıklarim (bıçak batması şeklinde ) bacaklarıma vuruyor. Adet mi geliyor diye korkuyorum.

Dün yaptım kan testini inşallah olumlu olur seninde Allah yardımcın olsun

Benimse negatif cıktı 11 mart transfer günüyü. 9. Günüm bugun ve idrarda negatif tabi daha erken o yuzden beklemeye devam heyecanla dua ediyorum her an içimden

Kızlar inanılmaz bir baş agrım var gozlerim de yanıyor ve agrıyor dun aksamda boyle olmustu 10 da uyudum, bugunse dısarda biraz yoruldum resmen pil bitmesi yasıyorum sizde durumlar nedir ? Baş agrısı yaşayan varmı ?

Merhaba,
Gonlunuzden gecen ne ise kavusursuniz hayirlisiyla insallah.
Dikkatimi cekti, evlatlik aldiginiz bebeginizi emzirdiginizi soylemissiniz. Ben mi yanlis anladim acaba? Nasil oldu bu?

Merhaba, var mi bir haber hayirlisiyla?

Merhaba, var mi bir haber hayirlisiyla?

Selam, evet bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı :) Yarın gidip kan vereceğim, hayırlısı bakalım..
Geriye dönük mesajları okudum, sen de Güvenç bey’in hastasıymışsın ne güzel :) Hamileliğin hep sağlıklı mutlu huzurlu geçsin, Allah tamamına erdirsin inşallah

Benimse negatif cıktı 11 mart transfer günüyü. 9. Günüm bugun ve idrarda negatif tabi daha erken o yuzden beklemeye devam heyecanla dua ediyorum her an içimden

Evet nolursun şimdiden moralini bozma..dediğim gibi benim de 9. gün idrarda negatifti, 10.gün kan değerim 126 çıkmıştı oğlumda hiç unutmuyorum. Duaya ve olumlu düşünmeye devam

Yasasinnn, cok sevindim gercekten
Insallah yarin da guzel haberler verirsin ve hep beraber dogum haberlerimizi de paylasiriz burada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…