• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bugün 8. gün, 3. gün embriyosu.
Erken bence de , bende idrarda negatifim fazla heyecanlıyız doğal olarak. Benimde cok moralim bozuldu, gun icinde türlü aksilikler oldu bugun hersey sanki bana inat ters gidiyor :( birde üstüne inanılmaz bir baş ağrısı eklendi gözümğ açamıyorum.. bir kac gün sonra güzel haberler alacagız inşallah diye umutorum 🙏🏼

Ilk ve son maalesef başka şansım yok. Tek yumurta vardı zaten. O da yumurtalık kistinin içinden çıktı.
Yaa :( uzuldum hakikaten ama hayirlisi demekten baska sansimiz da yok ki....
Belki tekrar denersiniz belki de tedavisiz olur.. kimbilir... herseyin hakkimizda hayirlisi demekten baska bi seyde gelmiyor...

Kızlar bu estradiol diye bi hormon var ya o neyi ifade ediyor benim ki 127 çıktı bugün adetin 13. Günü adetinin 3. Günü 27 cikmisti

Herkese merhaba,
Bugün transferimin 7. günü, beklemedeyim.
İlk tedavimden 6,5 yaşında bir oğlum var. 3 yıldır da kardeşi olsun diye çabalıyoruz ama hayalimize kavuşamadık henüz. 1 negatif ve 8 ay arayla 2 düşük yaşadım (ikisi de 7-8. haftalarda)
39 yaşındayım, doktorum Bahçeci’de Güvenç Karlıkaya. 12 Mart’ta 2 tane 5.gün embriyosu kondu. Bugün kahverengi lekelenmem ve adet sancısına benzer ağrılarım oldu, devam da ediyor. Öncekilerde de hep 7. günde lekelenme olurdu ama sancı yaşamamıştım hiç. Neye yorsam bilemedim. Tutunmaya mı işarettir, düşmeye mi emin değilim.
Yarın erken gebelik testlerinden yapıcam, geçen sefer onda 8.günde çift çizgiyi görmüştüm. Bakalım neler olacak..
Bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur inşallah 🙏🏼

Ayın 27 sinde rahim filmi cekilecegim tahlilleri burda yaptırdım doktorla konuşmadım yüksek olması kötüye mi isaret
Referans aralıklarını tam bilmiyorum ama yumurtalıkların salgıladığı bir hormon. Rahmi gebeliğe hazırlıyor. Yumurtlama döneminde daha yüksek çıkıyor diye biliyorum. Yine de doktorunla konuş, daha doğru yönlendirecektir.

Back