Sizin kaçıncı gününüz bugün, bir de kaçıncı gün embriyosuydu?Kan testi yaptırdım biraz önce negatif cıktı.Insalllah 12.güne kadar değişir. Moralim bozuldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaçıncı gününüz bugün, bir de kaçıncı gün embriyosuydu?Kan testi yaptırdım biraz önce negatif cıktı.Insalllah 12.güne kadar değişir. Moralim bozuldu.
Bugün 8. gün, 3. gün embriyosu.Sizin kaçıncı gününüz bugün, bir de kaçıncı gün embriyosuydu?
Daha erkenmiş sanki, inşallah o güne kadar artar. Çok var burda 8.gün negatif olup sonra pozitif çıkan. İnşallah sizin de öyle olurBugün 8. gün, 3. gün embriyosu.
3.gün embriyosuBenim de daha 4.gün bugün,haftaya çarşamba test günüm:/ sizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Kaç çıktı değerin. Umarım yükselirKan testi yaptırdım biraz önce negatif cıktı.Insalllah 12.güne kadar değişir. Moralim bozuldu.
Bende idrar testi yaptım dayanamadım şimdi benimde negatif çıktıKan testi yaptırdım biraz önce negatif cıktı.Insalllah 12.güne kadar değişir. Moralim bozuldu.
Inşallah öyledir, Allah büyük, dualarımı kabul eder inşallah.Daha erkenmiş sanki, inşallah o güne kadar artar. Çok var burda 8.gün negatif olup sonra pozitif çıkan. İnşallah sizin de öyle olur
Sizin kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu ?Bende idrar testi yaptım dayanamadım şimdi benimde negatif çıktı
Erken bence de , bende idrarda negatifim fazla heyecanlıyız doğal olarak. Benimde cok moralim bozuldu, gun icinde türlü aksilikler oldu bugun hersey sanki bana inat ters gidiyor birde üstüne inanılmaz bir baş ağrısı eklendi gözümğ açamıyorum.. bir kac gün sonra güzel haberler alacagız inşallah diye umutorumBugün 8. gün, 3. gün embriyosu.
İnşallah AminRabbim burada şu iki satırlık cümlelerden medet uman herkesin duasını, emeğini boşa çıkarmasın arkadaşlar. Inşallah birgün burada bebeklerimizi konuşuruz. Allah hepimizin kucağını doldursun.
Bugün 7.gün 3.gün embriyosu benimdeSizin kaçıncı gününüz ve kaçıncı gün embriyosu ?
inşallah değişir, benimki de cok buyuk olasilik negatif.... ilk denememdi benim, senin?Kan testi yaptırdım biraz önce negatif cıktı.Insalllah 12.güne kadar değişir. Moralim bozuldu.
Ilk ve son maalesef başka şansım yok. Tek yumurta vardı zaten. O da yumurtalık kistinin içinden çıktı.inşallah değişir, benimki de cok buyuk olasilik negatif.... ilk denememdi benim, senin?
Yaa uzuldum hakikaten ama hayirlisi demekten baska sansimiz da yok ki....Ilk ve son maalesef başka şansım yok. Tek yumurta vardı zaten. O da yumurtalık kistinin içinden çıktı.
Östrojen hormonu oKızlar bu estradiol diye bi hormon var ya o neyi ifade ediyor benim ki 127 çıktı bugün adetin 13. Günü adetinin 3. Günü 27 cikmisti
Östrojen hormonu o
Referans aralıklarını tam bilmiyorum ama yumurtalıkların salgıladığı bir hormon. Rahmi gebeliğe hazırlıyor. Yumurtlama döneminde daha yüksek çıkıyor diye biliyorum. Yine de doktorunla konuş, daha doğru yönlendirecektir.Ayın 27 sinde rahim filmi cekilecegim tahlilleri burda yaptırdım doktorla konuşmadım yüksek olması kötüye mi isaret