- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
Referans aralıklarını tam bilmiyorum ama yumurtalıkların salgıladığı bir hormon. Rahmi gebeliğe hazırlıyor. Yumurtlama döneminde daha yüksek çıkıyor diye biliyorum. Yine de doktorunla konuş, daha doğru yönlendirecektir.
Merhaba, Allah korktugunuzauğratmasın. Inşallah bu kez kucağınıza alırsınız. Bizi de haberdar edin.Herkese merhaba,
Bugün transferimin 7. günü, beklemedeyim.
İlk tedavimden 6,5 yaşında bir oğlum var. 3 yıldır da kardeşi olsun diye çabalıyoruz ama hayalimize kavuşamadık henüz. 1 negatif ve 8 ay arayla 2 düşük yaşadım (ikisi de 7-8. haftalarda)
39 yaşındayım, doktorum Bahçeci’de Güvenç Karlıkaya. 12 Mart’ta 2 tane 5.gün embriyosu kondu. Bugün kahverengi lekelenmem ve adet sancısına benzer ağrılarım oldu, devam da ediyor. Öncekilerde de hep 7. günde lekelenme olurdu ama sancı yaşamamıştım hiç. Neye yorsam bilemedim. Tutunmaya mı işarettir, düşmeye mi emin değilim.
Yarın erken gebelik testlerinden yapıcam, geçen sefer onda 8.günde çift çizgiyi görmüştüm. Bakalım neler olacak..
Bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur inşallah
merhaba dunden beri mesajlarinizi okuyorum bende yasadiklarimi paylasiyorum insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar verir siz son sansiniz oldugunu soylemissiniz bu yolda mucadele hic bitmiyor inanin ben basarisiz 3 tup bebek denemesi gecirdim esimde sperm bozuklugu var uzun zaman sonra dun tekrar arastirdim tup bebekte bile sansimiz cok cok azmis hep yuzde elli sansiniz var denmisti son denemede dollenme olmadi embriyo donasyonu icin kibrisi aradim yapariz dediler ama ben guvenip gidemedim bir ay kadar sonra ..nasip olacakya bebegini evlatlik verecek hamile biriyle tanistim konustuk anlastik yasal olursa alacagimi soyledim oda bu sartlarda verecegini soyledi surec cok stresliydi ama cok sukur kavustum melegime kalbiyolojik anneyim bebegimi emzirdim bile hic uzulmeyin olmayanlar vardir bi hayir dogurmakla olmuyor annelik biz hepimiz anneyiz cocugumuz olmasa bile dogursam bilmem bu kadar severmiydim bi tane daha istiyorum ayrica bilmiyorum donasyonlami yaptiririm bir dahami evlat edinirim rabbimin dedigi olur hepinizin heyecanini yurekten paylasiyorum hayirli haberlerinizi okuyup sevinirim insallahMerhaba, Allah korktugunuzauğratmasın. Inşallah bu kez kucağınıza alırsınız. Bizi de haberdar edin.
Herkese merhaba,
Bugün transferimin 7. günü, beklemedeyim.
İlk tedavimden 6,5 yaşında bir oğlum var. 3 yıldır da kardeşi olsun diye çabalıyoruz ama hayalimize kavuşamadık henüz. 1 negatif ve 8 ay arayla 2 düşük yaşadım (ikisi de 7-8. haftalarda)
39 yaşındayım, doktorum Bahçeci’de Güvenç Karlıkaya. 12 Mart’ta 2 tane 5.gün embriyosu kondu. Bugün kahverengi lekelenmem ve adet sancısına benzer ağrılarım oldu, devam da ediyor. Öncekilerde de hep 7. günde lekelenme olurdu ama sancı yaşamamıştım hiç. Neye yorsam bilemedim. Tutunmaya mı işarettir, düşmeye mi emin değilim.
Yarın erken gebelik testlerinden yapıcam, geçen sefer onda 8.günde çift çizgiyi görmüştüm. Bakalım neler olacak..
Bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur inşallah
Anneliginiz hayırlı uğurlu olsun. Benim inancım donasyona müsait değil. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla büyütün.merhaba dunden beri mesajlarinizi okuyorum bende yasadiklarimi paylasiyorum insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar verir siz son sansiniz oldugunu soylemissiniz bu yolda mucadele hic bitmiyor inanin ben basarisiz 3 tup bebek denemesi gecirdim esimde sperm bozuklugu var uzun zaman sonra dun tekrar arastirdim tup bebekte bile sansimiz cok cok azmis hep yuzde elli sansiniz var denmisti son denemede dollenme olmadi embriyo donasyonu icin kibrisi aradim yapariz dediler ama ben guvenip gidemedim bir ay kadar sonra ..nasip olacakya bebegini evlatlik verecek hamile biriyle tanistim konustuk anlastik yasal olursa alacagimi soyledim oda bu sartlarda verecegini soyledi surec cok stresliydi ama cok sukur kavustum melegime kalbiyolojik anneyim bebegimi emzirdim bile hic uzulmeyin olmayanlar vardir bi hayir dogurmakla olmuyor annelik biz hepimiz anneyiz cocugumuz olmasa bile dogursam bilmem bu kadar severmiydim bi tane daha istiyorum ayrica bilmiyorum donasyonlami yaptiririm bir dahami evlat edinirim rabbimin dedigi olur hepinizin heyecanini yurekten paylasiyorum hayirli haberlerinizi okuyup sevinirim insallah
tesekkur ederim bende istemiyorum donasyonu rabbim birini verdi insallah birini daha verir hergun televizyonlarda oyle seyler goruyoruzki insan korkuyor geri istenir diye mahkeme surecinde cok tedirgin olduk bi aksilik cikarsa diye bulup kaybetmeye dayanacak gucum yok inanki simdi korku kalmadi cok sukur ama yeniden bu riski almak beni korkutuyor verecek olani tanirsak riza alabiliyoruz ve kararindan donemiyor fakat kurumla bu boyle degil omur boyu bu yuk cekilmezki allahim sonsuz hazinesinden versin hepimize insallahAnneliginiz hayırlı uğurlu olsun. Benim inancım donasyona müsait değil. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla büyütün.
Merhabalar herhangi bir belirtiniz var mı bende yok benim de bugğn 6.günümBugün 7.gün 3.gün embriyosu benimde
Bende de aynı durum var belirti falan yokBenim p. Tesi test günüm hiçbirşey hissedemiyorum
Malesef hala bişey yokMerhabalar herhangi bir belirtiniz var mı bende yok benim de bugğn 6.günüm
İnşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız Canım moralini Yüksek tut.Malesef hala bişey yok
İnşallah Rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip ederİnşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız Canım moralini Yüksek tut.
Canım bugun sonucum 1010 çıktı 2ye katlamış 2 gün öncesine göre maşallah:) Sanada maşallahCanim benim de bugun transferin 13.gunu 427 cikti. Tam katlamamis ama doktor iyi dedi maşallah. İnsallah hayirlisi ile Rabbim hepimizinkini tamamina erdirir. Aminn, cumartesi tekrardan istedi tahlil
Oyy maşallah canim cok guzel katlamis darisi basimaCanım bugun sonucum 1010 çıktı 2ye katlamış 2 gün öncesine göre maşallah:) Sanada maşallah
Şu 2 gündür dünyada değildim sanki çok stres yaptım
Ya 2.testimde %62 fln arttı 2 katı artmadı o yüzden 2 gündür ben ben değildim sanki 2 saattir de kan sonucunu bekliyorum dünyadan koptum kalbim çıkacak gibiydi. Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı bizi bağışlasın gerçekten hamile kalmakla bitmiyormuşOyy maşallah canim cok guzel katlamis darisi basimaaynen cok gergin bir bekleyis oluyor. Ben diger bebegimi 8.haftada kaybetmistim simdi o kadar korkuyorumki 8.hafta gelecekmi gelse bile ne getirecek diye cok stresliyim. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza versin insallah. Aminnnn
Evet çok çetrefilli ve zor olduğunu duymuştum. Ama evlat edinmekle ne kadar büyük bir sevap işlemişsiniz. Allah mükafatını mutlaka verir. Inşallah o da büyürken sizi öz anne babası gibi hissederek büyür. Mutluysanız sorun yok. Ben böyle bir şeye cesaret edemezdim. Büyük sorumluluk. Allah kalbinize göre versin.tesekkur ederim bende istemiyorum donasyonu rabbim birini verdi insallah birini daha verir hergun televizyonlarda oyle seyler goruyoruzki insan korkuyor geri istenir diye mahkeme surecinde cok tedirgin olduk bi aksilik cikarsa diye bulup kaybetmeye dayanacak gucum yok inanki simdi korku kalmadi cok sukur ama yeniden bu riski almak beni korkutuyor verecek olani tanirsak riza alabiliyoruz ve kararindan donemiyor fakat kurumla bu boyle degil omur boyu bu yuk cekilmezki allahim sonsuz hazinesinden versin hepimize insallah
Sizin hayrlı haberinizi almayı çok istyorum, inşallah hayrlısıyla olur. Son şansım dediniz orayı anlamadım ben. Yumrtalık kistiyle beraber yumurtalığınız mı alındıBugün 9. günüm ve hâlâ idrar testi tek çizgi
İdrarda çıkmayıp kanda çıkanlar da çok bende kendimi öyle avutuyorum benimde 8.gün hala tek çizgiBugün 9. günüm ve hâlâ idrar testi tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?