Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Çok sağol canım bilgilendirdigin için . Yumurtlama gunlerindeyim zaten . Inşallah ondan dir .

Merhaba, Allah korktugunuzauğratmasın. Inşallah bu kez kucağınıza alırsınız. Bizi de haberdar edin.

Merhaba, Allah korktugunuzauğratmasın. Inşallah bu kez kucağınıza alırsınız. Bizi de haberdar edin.
merhaba dunden beri mesajlarinizi okuyorum bende yasadiklarimi paylasiyorum insallah rabbim hepimize hayirli evlatlar verir siz son sansiniz oldugunu soylemissiniz bu yolda mucadele hic bitmiyor inanin ben basarisiz 3 tup bebek denemesi gecirdim esimde sperm bozuklugu var uzun zaman sonra dun tekrar arastirdim tup bebekte bile sansimiz cok cok azmis hep yuzde elli sansiniz var denmisti son denemede dollenme olmadi embriyo donasyonu icin kibrisi aradim yapariz dediler ama ben guvenip gidemedim bir ay kadar sonra ..nasip olacakya bebegini evlatlik verecek hamile biriyle tanistim konustuk anlastik yasal olursa alacagimi soyledim oda bu sartlarda verecegini soyledi surec cok stresliydi ama cok sukur kavustum melegime kalbiyolojik anneyim bebegimi emzirdim bile hic uzulmeyin olmayanlar vardir bi hayir dogurmakla olmuyor annelik biz hepimiz anneyiz cocugumuz olmasa bile dogursam bilmem bu kadar severmiydim bi tane daha istiyorum ayrica bilmiyorum donasyonlami yaptiririm bir dahami evlat edinirim rabbimin dedigi olur hepinizin heyecanini yurekten paylasiyorum hayirli haberlerinizi okuyup sevinirim insallah

Insallah saglikli bir sekilde tutunmustur bebisler
Saniyorum agri ve lekelenme, transfer sonrasi en guvenilir tutunma belirtileri. Diger belirtiler verilen hormon takviyesinden oluyor diye dusunuyorum. Benim de transferimden sonra hicbirsey hissetmemistim ve 9. gunde lekelenmem oldu kahverengi, asagi yukari 4-5 gun surdu. Cok sukur pozitif sonuclandi. Insallah sizin de oyledir

İnşallah hayra alamettir Sabah beri kliniktekileri darlıyorum , ekstra birşey yapmana gerek yok dediler.
Bugün için vurulmam gereken Proluton depot iğne vardı, onu da yaptırdım. Artık sakince beklemekten başka çare yok.
Ama ne kadar sakin ve sabırlı olabileceğimizi en iyi sizler bilir anlarsınız, ben etrafıma bu konuda laf anlatamıyorum pek :)
Ben tabi bir de ister istemez son 2 denememde olanlar ve belirtilerle mukayese ediyorum. Sonunda düşük yapmış olduğum için baya bir endişeliyim.

2012 de oğluma kavuştuğum tedavimden dondurulmuşlarım vardı. Onlardan bir negatif, bir düşükle sonuçlanan pozitif gördüm.
Daha sonra geçen sene yeniden OPU oldum. Onlardan da 8 tane 5.günde donduruldu. NGS yaptırmadım, neden diye sormayın, keşke yaptırsaymışım diyorum şimdi. Haziran başında 2 tane embriyo transfer edildi, ikiz gebelik oluştu ama 8.haftada kanamayla kaybettim ne yazık ki.

Sabah kalkınca ilk iş idrarda bakmak olacak, varsa bir şeyler görünür artık..

Anneliginiz hayırlı uğurlu olsun. Benim inancım donasyona müsait değil. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla büyütün.

Anneliginiz hayırlı uğurlu olsun. Benim inancım donasyona müsait değil. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla büyütün.
tesekkur ederim bende istemiyorum donasyonu rabbim birini verdi insallah birini daha verir hergun televizyonlarda oyle seyler goruyoruzki insan korkuyor geri istenir diye mahkeme surecinde cok tedirgin olduk bi aksilik cikarsa diye bulup kaybetmeye dayanacak gucum yok inanki simdi korku kalmadi cok sukur ama yeniden bu riski almak beni korkutuyor verecek olani tanirsak riza alabiliyoruz ve kararindan donemiyor fakat kurumla bu boyle degil omur boyu bu yuk cekilmezki allahim sonsuz hazinesinden versin hepimize insallah

Benim bugün 8.günüm, sabahtan erken gebelik testi yaptım, pozitif çıktı :)
Cuma günü kan vereceğim, inşallah her şey yolunda gider. Son iki gebeliğim düşükle bitince doğru dürüst sevinemiyorum çift çizgilere

Canim benim de bugun transferin 13.gunu 427 cikti. Tam katlamamis ama doktor iyi dedi maşallah. İnsallah hayirlisi ile Rabbim hepimizinkini tamamina erdirir. Aminn, cumartesi tekrardan istedi tahlil
Canım bugun sonucum 1010 çıktı 2ye katlamış 2 gün öncesine göre maşallah:) Sanada maşallah
Şu 2 gündür dünyada değildim sanki çok stres yaptım

Canım bugun sonucum 1010 çıktı 2ye katlamış 2 gün öncesine göre maşallah:) Sanada maşallah
Şu 2 gündür dünyada değildim sanki çok stres yaptım
Oyy maşallah canim cok guzel katlamis darisi basima aynen cok gergin bir bekleyis oluyor. Ben diger bebegimi 8.haftada kaybetmistim simdi o kadar korkuyorumki 8.hafta gelecekmi gelse bile ne getirecek diye cok stresliyim. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza versin insallah. Aminnnn

Ya 2.testimde %62 fln arttı 2 katı artmadı o yüzden 2 gündür ben ben değildim sanki 2 saattir de kan sonucunu bekliyorum dünyadan koptum kalbim çıkacak gibiydi. Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı bizi bağışlasın gerçekten hamile kalmakla bitmiyormuş

Evet çok çetrefilli ve zor olduğunu duymuştum. Ama evlat edinmekle ne kadar büyük bir sevap işlemişsiniz. Allah mükafatını mutlaka verir. Inşallah o da büyürken sizi öz anne babası gibi hissederek büyür. Mutluysanız sorun yok. Ben böyle bir şeye cesaret edemezdim. Büyük sorumluluk. Allah kalbinize göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…