Hayırlı olsun canımBugun 10.gun canim degerim 144,8 cikti. İnsallah saglicakla degerim artar. Bana dua edin arkadaslar ,benim dualarimda hepiniz varsiniz
Inşallah canim bal damlıyor ağzındanCanım benimde değerim öyleydi ikiz bekliyorum seninde ikizdir
Amin canim,cok teşekkürler. Senin de hayirlisi ile Allah tamamina erdirsin insllh,masallah degerin cok guzel. Benim 2 embriyo transfer edildi 3.gun embriyosu dusuk kaliteli 6hucreliydi ikiside. Daha oncekinde bir kaybim var o yuzden cok endiseli bir sekilde surekli dua ediyorum. Allahim bu sefer tamamina erdirir insllh.Hayırlı olsun canımbenım de 11.gün değerim 221 çıktı bu cuma günü Senin kaç embriyo kondu ve kaç günlük embriyo
Amin canim,cok teşekkürler. Senin de hayirlisi ile Allah tamamina erdirsin insllh,masallah degerin cok guzel. Benim 2 embriyo transfer edildi 3.gun embriyosu dusuk kaliteli 6hucreliydi ikiside. Daha oncekinde bir kaybim var o yuzden cok endiseli bir sekilde surekli dua ediyorum. Allahim bu sefer tamamina erdirir insllh.
Masallah canim seninkiler iyimis kalite olarak. 10.gun tahlil vermistim sali gunu 13.gun oluyor yine kan ver dedi doktorum. Araliklarla uc kere kan verip katlarsa ultrasona kese ve kalp atisi icin cagiriyor benim dr. Oncekinde oyleydi bugun tam 4haftalik. Bilmiyorum o nedenle tek mi ikiz mi ama degerim cok yuksek degil muhtemelen tek kesedir. Hayirlisi ile Allah kucagimza almak nasip etsin tek veya ciftAmin inşallah ya Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin..
Benimde 4.gün 2.kalite 2 adet idi embriyolarım canım. Senin kaç haftalık şuan ve tek mi görünüyor
Benim de hiç umudum yoktu canım kalitelerinden dolayı ama Rabbim nasip etti hamdolsun sonsuz..Masallah canim seninkiler iyimis kalite olarak. 10.gun tahlil vermistim sali gunu 13.gun oluyor yine kan ver dedi doktorum. Araliklarla uc kere kan verip katlarsa ultrasona kese ve kalp atisi icin cagiriyor benim dr. Oncekinde oyleydi bugun tam 4haftalik. Bilmiyorum o nedenle tek mi ikiz mi ama degerim cok yuksek degil muhtemelen tek kesedir. Hayirlisi ile Allah kucagimza almak nasip etsin tek veya cift
Bence mumkunse yine gunduz 11gibi ver, ilk verdigin saatuyumlu olursa katladigi daha iyi anlasilir. Allah ol dedikten sonra kalitede onemli degil ama ne bilim embriyologlar kalitesizdiyince insanda umutsuzluk oluyorBenim de hiç umudum yoktu canım kalitelerinden dolayı ama Rabbim nasip etti hamdolsun sonsuz..
Ben cuma günü sabah 11 gibi kan vermiştim bu akşam versem tekrar kan doğru olmaz mı değer katlanmasını anlamak için acaba canım
Bence mumkunse yine gunduz 11gibi ver, ilk verdigin saatuyumlu olursa katladigi daha iyi anlasilir. Allah ol dedikten sonra kalitede onemli degil ama ne bilim embriyologlar kalitesizdiyince insanda umutsuzluk oluyor
3 ile carpicaksin canim ilk gunku degeri. Benim 10.gun 144 idi,13gun insllh 432 ye yaklasik bir sonuc falan olmasi lazim. Insllh degerimiz katlar canim, dua edelimAma 2 günde 2 katı artış deniyor ya yarın sabah gitsem 3 gün olmuş oluyor nasıl hesaplayacağım
Anladım canım çok sağol inşallah inşallah3 ile carpicaksin canim ilk gunku degeri. Benim 10.gun 144 idi,13gun insllh 432 ye yaklasik bir sonuc falan olmasi lazim. Insllh degerimiz katlar canim, dua edelim
Amin canim,rica ederim. Allahim tamamina erdirsin.Anladım canım çok sağol inşallah inşallah
Bilemiyorum ki içim rahat etmeyecek gibi çünkü hiç birşey hissetmiyoum belirtinin b si bile yok yaAmin canim,rica ederim. Allahim tamamina erdirsin.cumlemizinkini. Doktorun istemediyse yaptirma istersen. Hem bazen diyorlarki tam 2 kati veya 3kati degilde %60in uzerinde artista yeterli diyorlar.
Sen bilirsin canim icin rahat edecekse yaptir. benimde cok belim agriyordu ama test sonucunu ogrenince o da gecti. Suan birseyler hissetmemiz icin cok minikler. Ben oncekinde 7.haftada yavas yavas bulantı olmaya baslamisti. Suan bendede hic belirti yok.Bilemiyorum ki içim rahat etmeyecek gibi çünkü hiç birşey hissetmiyoum belirtinin b si bile yok ya
Sende haklısın benım ilk gebeliğm canım şaşkınım hala idrak edemedimSen bilirsin canim icin rahat edecekse yaptir. benimde cok belim agriyordu ama test sonucunu ogrenince o da gecti. Suan birseyler hissetmemiz icin cok minikler. Ben oncekinde 7.haftada yavas yavas bulantı olmaya baslamisti. Suan bendede hic belirti yok.
Cok normal canim heyecanin,bu benim 4.tup bebek denemem. O yuzden sevincten cok endiseye donustu benimki.Ama ne guzel seninki tatli telaslar. Sagliklica bir hamilelik gecirelim de insllh zamanla hepsini ogrenirsin bunlar tatli telaslarin. Ne guzel tadini yasa . aynen degerlerimiz yakin :)Sende haklısın benım ilk gebeliğm canım şaşkınım hala idrak edemedimAslında değerlerimiz yakın bence senin 10.gün 144 benim 11.gün 221
Amin amin sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp hayırlı evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin Rabbim.. Çok erken olduğu için eşimle fazla konuşmuyoruz içimiz içimize sığmasa da beklemedeyiz 12 gün sonra muayene var nasipseCok normal canim heyecanin,bu benim 4.tup bebek denemem. O yuzden sevincten cok endiseye donustu benimki.Ama ne guzel seninki tatli telaslar. Sagliklica bir hamilelik gecirelim de insllh zamanla hepsini ogrenirsin bunlar tatli telaslarin. Ne guzel tadini yasa . aynen degerlerimiz yakin :)
Amin canim. Her zaman guzel haberler alirsiniz insllh ☺ 12gun cok gibi geliyordur sana ama sayiki gun cabuk gecer. Tatli bekleyislerAmin amin sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alıp hayırlı evlat olarak yetiştirebilmeyi nasip etsin Rabbim.. Çok erken olduğu için eşimle fazla konuşmuyoruz içimiz içimize sığmasa da beklemedeyiz "12 gün sonra muayene var nasipse
Teşekkür ederim canım benim üç ve dördüncü günü bıçak gibi saplanma ağrıları oldu bazen bayaa artıyordu ağrı kanama olmadı 6.günü kan testi yaptığımda değerim 138 çıkmıştı canım idrar testine pek güvenme 6.gün idrarda çıkmaz brnim değerim ikiz olduğu için yüksekti idrar yapsam belki çıkardı ama idrara güvenmiyorum çok merak ederseniz kan verinGözünüz aydın ne hoş hem de ikiz. Çok sevindim sizin adınıza. 10 gün boyunca ağrı, tutunma kanaması vs belirtiler nelerdi acaba? Öncesinde idrar testi yaptınız mı ? Ben yerimde duramıyorum bugün 6.günüm bitiyor yine idrar testi yaptım yine en ufak bir iz yok testte.
Bugün verin kanı iki günde bir takip cuma verdiyseniz bugün vermeniz lazımAma 2 günde 2 katı artış deniyor ya yarın sabah gitsem 3 gün olmuş oluyor nasıl hesaplayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?