Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

535891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
528
573
33
Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..

Lilyum1634 Lilyum1634 —-> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->:anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

jadefeast jadefeast ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

designer_love designer_love ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

D Duaherderdedeva ——> :anneadayı: (Sağlıkla İnşAllah)

@Bebit0 ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@arimaya90 ——>:anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@d_targaryen ——> :anneadayı: (Sağlıkla inşAllah)

@eylem84 —-> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

@birmucizeistiyorum ——> :anneadayı: ( Sağlıkla inşAllah)

Son düzenleme:
Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..
Transfer günü sayılmıyor canım.ben de dün transfer oldum:) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Aminnn inşAllah gülüm. Güzel haberler alırız inşAllah, ay benim içim hep olumsuzluklarla dolu zaman geçmiyor sanki
Valla o olumsuzluk hepimizde oluyor sanırım.ne düşüneceğimi bilmiyorum ben de hiç.umarım güzel olur herşey.bu defa daha umutluyum

Evet 2.denemem 2 embriyo konuldu.a kalite ve orta kalite imiş.hayırlısı artık.beklemek zor

Sabredeceğiz, sabrın sonu selamettir.. İnşAllah güzel haberler duyarız. Benimde ilk denemem ama içimde pek olumlu birşey yok niyeyse. Kimileri erkenden test yapıyor, kimileri bekliyor bakalım ben dayanabilecekmiyim :)

Benim ikinci denemem.ilk defa iki embriyo transferi oldum taze :) hergün tutar mı tutmaz mı düşünüyorum.özel olmazsa,duş aldınız mı acaba? Ben bugün alıcam da sorun olmaz herhalde

Bende senin gibi her gün kalktığımda tuttumu tutmadımı diye düşünüp duruyorum, ama kendim için olumlu olamıyorum.. Ben 3.gün duş almıştım ılık su ile. Hemşireler zaten duş alabilirsiniz demişti. Bir sakınca yok diye. Ilık su ile, ayakta al fazla durmadan çık aklında şüphe kalıcaksa :)

Benim ikinci denemem.ilk defa iki embriyo transferi oldum taze :) hergün tutar mı tutmaz mı düşünüyorum.özel olmazsa,duş aldınız mı acaba? Ben bugün alıcam da sorun olmaz herhalde
Benim ilk tek dondurulmus embriyo trsnsferim oldu bende çok merak ediyorum ama negatife hazırladım kendimi herkes ilkler tutmuyo dedi. Henüz duş almadım valla ayağa da kalkiyorum evden de çıktım bir iki kere ama agir is falan yapmiyorum hiç bakalim artık hayırlısı

Bende senin gibi her gün kalktığımda tuttumu tutmadımı diye düşünüp duruyorum, ama kendim için olumlu olamıyorum.. Ben 3.gün duş almıştım ılık su ile. Hemşireler zaten duş alabilirsiniz demişti. Bir sakınca yok diye. Ilık su ile, ayakta al fazla durmadan çık aklında şüphe kalıcaksa :)
Sağol canım cevap için:) çok irdeliyorum galiba.mecbur alıcam bugün duş.bazen olumsuzluğa kapılıyorum ama umarım tutar.bir de ailemdeyim şuan.2 saatlik yola çıkıcam bugün yada yarın evime gidicem.Allaha emanetiz artık.tutacak oldu mu birşey engelleyemiyor

Benim ilk tek dondurulmus embriyo trsnsferim oldu bende çok merak ediyorum ama negatife hazırladım kendimi herkes ilkler tutmuyo dedi. Henüz duş almadım valla ayağa da kalkiyorum evden de çıktım bir iki kere ama agir is falan yapmiyorum hiç bakalim artık hayırlısı
Ben de yatmıyorum.evime dönücem hatta 2 saatlik yol.bir sorun olmaz umarım:)

Ben de yatmıyorum.evime dönücem hatta 2 saatlik yol.bir sorun olmaz umarım:)
Olmaz Allahin izniyle inşallah dualarim seninle canım. Alacak nefesi yiyecek lokmasi varsa zaten gelecek meleklerimiz hiç korkma ama yine de dikkat et özel araçla gidiyosan arabanın hızla girmemesini ışte çukur tumsek vs dikkat etsinler araba çok hoplamasin karnını falan da cok kasma sakin sakin guzel bir yolculuk olur inşallah

Benimse ilk ve tek dondurulmuş embriyom.. Geride baska embriyom falanda yok. 13tane toplanmıştı, 5.güne 3 tane gitti fakat doktorum 6.güne gitmesini istedi 6.günde 1 tane kaldı onuda dondurdular işte. Dus konusunda hemsireler normal demişti bende yaptım fazla durmadan. Nasipte var ise olur ya hepimiz güzel haberler alalım inşAllah

X