• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler !!! Paylaşalım !!!

sudenaz38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
53
0
36
Fransa
Merhaba herkese , öncelikle ; 4 yıllık evliyim. İlk zamanlar çocuk düşünmedik ama korunmadıkda ...ben hep bişeyler ters olduğunu hissediyorum ama çocuk istemediğim için önemsemedim. Son bir buçuk senedir iseeşimin sperm azlığından olmadığı gerçeğiyle karşılaştık.hiç aşılama denmeden tüp bebeğe geçtik.bu arada benim hiç sorunum yok ,tam tersine iyi çalışan bir rahim sistemim olduğu anlaşıldı bir sürü test sonucunda.
İlk dnememiz tamamen fiyasko çünkü tatilimize denk geldi ve iğnelerin korunmasını sağlayamadık. İlk deneme iptal edildi ve hiç sayılmadı . Toplama işleminde 6 yumurta toplandı , sadece biri döllendi ama oda yavaş ve kötü gelişti.transfer gerçekleşmeden ilk deneme son buldu..kahrolmuştuk, odadan ağlaya ağlaya arabaya kadar ağlayarak koştum...
Birde fransadayız :-(((hastaneler doktorlar hiç bişey türkiyedeki gibi olmuyor yani sizin streslerinizin üstüne iki kat stres ekleyin bana !!!
Neyse bu sefer puregon 225 ile başladım birde burun spreyi ..11 gün bıraktık ve toplama işlemi gerçekleşti ...18 yumurta toplandı 13 döllendi ...
3. Gün 4 hücreli iki embriyo kondu ve diğerleride donduruldu ..11 aralık sonuç günüm.....durumum özetle bu ..şu an bekliyorum ..ilk günler çok ağrım oldu hatta transfer iptal edilebilirdi ancak ağrı kesici ilaçlar ile düzeldim ..
Şimdi ise beklemesi çok zor !!! Siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor bu günler belirtiler nedir benim göğüsler çok şiş, aradada sancılar oluyor kasıklarımda ... Çok rüya görüyorum erken uykum geliyor ve erken kalkıyorum ....
Paylaşalım neler yaşdıklarımızı bu zamanı geçirelim en kısa sürede inşallah !!!!!

Canim bende 18kasim ogrendim geçtiğimiz cuma gunu yani :) ve durumum pozitif belirtilerim benim kasik ve bacak agrisi göğüslerde şişlik oldu

Canim bende 18kasim ogrendim geçtiğimiz cuma gunu yani :) ve durumum pozitif belirtilerim benim kasik ve bacak agrisi göğüslerde şişlik oldu

canım benim hayırlı olsun inş. kucagına aldığınıda yzarsın bize :) canım kasğın süreklimi ağrıyodu yoksa gelip geçiyomuydu hemen benimde agrıyo ama gelip geçiyo ama göğüslerimde tık yok :( neler yaşadın en ufak detayını bile yazarmısın lütfen ??

inanılmaz heyecanlı bir süreç benim de 6. günüm ve çok belirgin bir durumum yok ama hafif bir bel ağrım var.

Kizlar son 2 gunum test icin acaba test yaptrsam mi yarin sabah diorum ama olumsuz bisi gormekten korkuorm, bide kanamam oldu dun cok gergin bi bekleyis:(

Merhabalar bende 30 kasımda transferim oldu ama hiçbir belirti yok arada sağ kasıgı agrıyo ama gelip gecıcı benım dondurlumus embrıyolardı bırı 8 hucrelidigeri 9 hucrelıydı simi beklıyorum dun 6.cı günümdü idrar terstı yaptım negatıftı gercı daha cok erken ama merak ettım

Benim bacaklarim arasira agriyodu ve goguslerim 9 veya 10 gunden sonra felaket sisti ve hassasti ayrica kasiklarima ara ara sancilar giriyodu ve karnim ve midem sanki birbirini cekercesine cok gergindi dayanamadim 10 gunu test yaptim 11 cikti doktor negatif diyemem ama pozitifte diyenem dedi aradan 5 gun gecti tekrar kan testi yaptirdigimda kan degerim busefer 96 çıktı busefer kesinlesti 2 sonra ise 170 cikti simdi ise cuma gunu gidicem kese gorunmusmu diye rabbim sizlerede nasip etsin

benimde bugün 5 gün transfer günümü saymazsak 2 günün sabahında beri adet olacak gibi karnım ağrıyor halada ara sıra aynı sanki adt olacağım ya

Merhabalar. 2 aralikta 2 embriyo transferim oldu. biri cok iyi degildi. 5 gundur hic bir agri kramp vs. Yok gibi bisey. Beklemek coook zor. Allahim tum isteyenlere bebegini kucagina almayi nasip etsin. 12 sinde testim var. Cok heyecanliyimmmm

Hangi hastenede yaptırdınız?

Ankaradayim ben. T. Özal ünv. Hastanesinde yaptirdim. Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alabilmeyi nasip etsin ins.

Test sonucunun içinde cok üzülme, vakti zamanı vardir mutlaka ve inş. vaktide bundan sonraki ilk denemendır. Sabırlar ve kolayliklar diliyorum

Son düzenleme:
Kizlar bende testimi bugun yaptirdim sonuc negatif ustelik belirtilerimde vardi goguslerm hic olmadigi kadar sisti ve agrimisti ve bunun gibi bir suru belirti ama kismet deilmis , simdi kanamamin baslamasini bekliyorum , Rabbim emeklerimizi hayrlisiyla feraha cikarsin , getcekten zor bir bekleyis

Back