O ozgeolsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 90 55 3 36 Bugün 13:33 Konu Sahibi Konu Sahibi er38 #21 er38 .!.: O annelik süreçleri bitmiyor bende transfere gidiyorum şimdi banada dua et Genişletmek için tıkla... Canımsım tüm kalbimle ediyorum inşallah hayırlısıyla taranferini ol ve rabbim pozitif haberiyle sevindirsin seni
er38 .!.: O annelik süreçleri bitmiyor bende transfere gidiyorum şimdi banada dua et Genişletmek için tıkla... Canımsım tüm kalbimle ediyorum inşallah hayırlısıyla taranferini ol ve rabbim pozitif haberiyle sevindirsin seni
E er38 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2025 69 23 3 Bugün 13:36 Konu Sahibi Konu Sahibi er38 #22 ozgeolsun .!.: Canımsım tüm kalbimle ediyorum inşallah hayırlısıyla taranferini ol ve rabbim pozitif haberiyle sevindirsin seni Genişletmek için tıkla... Amin canım benim hepimizi inşAllah
ozgeolsun .!.: Canımsım tüm kalbimle ediyorum inşallah hayırlısıyla taranferini ol ve rabbim pozitif haberiyle sevindirsin seni Genişletmek için tıkla... Amin canım benim hepimizi inşAllah