Transfer sonrası neler yaptınız

er38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
68
22
3
Merhaba! Kızlar Pazartesi inşAllah transferim olacak bu 2.denemem 2 tane genetiksiz embriyo transferim olacak sizler neler yaptınız transferden sonra

Bende Pazartesi transfer olacağım bunu bende merak ediyorum
Farklı doktorlar neler tavsiye etti diye
Bildiğim kadarıyla iki gün transfer sonrası duş alınamaz sonrasında ılık su ile
İki gün istirahat ama öyle full yatarak değil
Bazen gezin dolaşın ki kan dolaşımı oluşsun
Yatmak tutmasını garantilemiyor
Normal gebelikte de olduğu gibi ağır kaldırmak fazla yükseklere uzanmak falan olmaması gerek

Merhaba! Kızlar Pazartesi inşAllah transferim olacak bu 2.denemem 2 tane genetiksiz embriyo transferim olacak sizler neler yaptınız transferden sonra
Hayırlı olsun şimdiden. Ben ilk gün tuvalet hariç kalkmadım sonraki iki gün sadece evin içinde dolaşmaya kalktım. Sonrasında ağır kaldırmamak şartıyla ve çok ayakta kalmamak şartıyla normal hayatıma döndüm beslenmeme çok çok dikkat ettim asla paketli gıda yemedim ceviz badem kabak çekirdeği avakado yumurta fiks yedim. En az 2 litre bazen daha fazla su içtim. Pazartesi test günüm Dualarınıza talibim

benim doktorum iki gün istirahat önerdi. genel olarak dinlen dedi. 10 gün boyunca ağır iş yapma, temizlik yapma, spor mahiyetine yürüyüş yapma dedi. yemeğini falan hazırla günlük rutinlerini yapabilirsin dedi.

Ben transferim olduğu gün, transfer oldu tuvalete gittim bi 20 dakika sonra , ama 1 saat toplam tüp bebek merkezinde dinlendim. Oradan çıktım eczaneye ilaçlarımı almaya gittim sonra kaldığım yere geçtim. O gün tuvalet harici genel olarak yattım dinlendim.

Arada ayağa kalkıp hafif hafif yürüyordum kan dolaşımı olsun diye ama hafifçe odanın içinde o da.
Sonraki gün de genel olarak dinlendim ama gün içinde kahvaltı için kalktım , sonra dışarı çıktım kargoda işim vardı onu hallettim sonra geldim dinlendim ama yine arada hafif hafif yürüyüşler yaptım odanın içinde.

Diğersi gün yani 3. Gün itibari ile de uçak yolculuğu yaptım normal yaşantıma geri döndüm sonrasında. Sadece işe gitmemiş rapor almıştım ama günlük 20 dakikalık yürüyüşlere çıktım sonrasında yani 3. Günden sonra , ve ev işlerimi yaptım normal hareket ettim. Ve tuttu. Çok fazla eğilip kalktığım da oldu, çok öksürdüm hapşırdım ama etkilemedi.

Yemek olarak zaten uzun zamandır düzenli ev yemeği yiyordum zaten. Ev yemeği sulu yemekler, haftada 2 baklagil 2 sebze yemeği 2 3 de et balık tavuk yiyorum ama bu 2 senedir böyle, kuruyemiş ve meyve de düzenli hep tüketiyordum transferden önce de transferden sonra da. Transfer dönemi canım bol bol patates çekti , haşlama kızartma tükettim valla ,ama transferle ya da tutmasıyla yemenin transfer dönemi bi ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. İyi ve düzenli beslenmeye aylar öncesinden başlamak gerek.

Hadi inşallah canım benim

Bencede beslenme önemli ama bence en önemlisi ceviz avakado ceviz falan ay bende öksürmekten çok korkuyorum alerjik bir bünyem var

Doktorumuz normal hayatınıza dönün dedi .

Ama ben lavabo ve yemek ıhtıyacı hiç kalkmadım sürekli uzandım 12 günden bisey kaybetmem ben yatınca hayat durmayacak dedim attım kafamdan herseyı yattım

İlk günden mi yemek yapmaya başladınız uzun süre ayakta kalmak çok iyi değil Bnce

Peki çalışıyorsak eğer transfer günü de dahil kaç gün rapor almalıyız? Bir de tüp bebek merkezlerinin yazdığı rapor geçerli oluyor mu Zeytin_zey

Peki çalışıyorsak eğer transfer günü de dahil kaç gün rapor almalıyız? Bir de tüp bebek merkezlerinin yazdığı rapor geçerli oluyor mu Zeytin_zey
Eurofertil rapor yazamıyor canım sgk ile anlaşması yokmuş oradan alamadım

Kendi kadın doğum doktorumdan alabildim süreç içinde

Ben transfer zamanı 3 gün artı diğer hafta 7 gün olmak üzere 10 günlük aldım, ama normalde 2 gün sonra işe dönebilirsiniz deniliyor günlük hayata devam edin deniliyor ben sadece bu süreçte alsam daha iyi olur diye düşündüm çünkü iş yerim çok tempoluydu birinci dönem , o strese gelmek istemedim Eğer ki işin rahatsa bir iki günlük rapor bile yeter :)

Canım Merhaba test yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…