- Konu Sahibi happyhappy
-
Ne güzel ifade etmişsin duygunu ne kadar sade ve samimi inşallah bize senin gibi duyarlı birir anne oluruz sağlıkla kucağımıza alırız saol paylaşımın için.:1hug::1hug:allah bebğini kucagına almayı nasip etsin.o duyguyu anne olanlar çok iyi bilir sezeryandan çıkp ikinci agrı kesiciyi istediğimde doktorum bebek gelecek ve agrın bitecek dediğinde doktoru bogmak geldi içimden ama gerçekten oğlum hemşirenin kucagında odaya girdiginde herşey bitmişti onu daha önceden tanımıyordum hiç bilmiyordum nasıl birşey oldugunu dokunmamıştım koklamamıştım ama kayıtsız ve şartsız ve herşeyden önce karşılıksız o kadar sevdimki anlatamam hayatta karşılığı beklenmeden verilen tek sevgi bu işte ogün geldiğinde ve evladını kucagına aldıgında anlayacaksın nasıl birduygu oldugunu anneliğin ve işte o an hayat tek şey üzerine kurulacak sadece ve sadece bebegin.ALLAHIM ÖNCE TATMAYANLARA TATTIRSIN VE SONRA İSTEYENLERE VERSİN AMA HERŞEYDEN ÖNCE ANNELİĞİ LAYİĞİ İLE YAPABİLECEK BU KUTSAL DUYGUYU VE GÖREVİ TAŞIYACAK İNSANLARA VERSİN
arkadaşlar harika bi duygu olmalı Allah hepimize nasip etsin.ben şu an transfeimin 8 inci gündeyim.ama bel ve kasık ağrım oluyor.sizde de oluyormu.yoksa tutmadımı..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?