Transfer sonrası ne zaman dışarı çıktınız

Transferin kaçıncı günü krede göründü ve kan değeriniz kaçtı acaba bizede bikgi verir misiniz

Çok teşekkür ederim Tabii ki haklısın, korkuyoruz, endişeleniyoruz. Ama doktorumun beni uğurlarken “Senden tek ricam, bugün dinlen ama yarın itibari ile lütfen bütün rutinlerine dönmeni istiyorum. İnan yatmaktan çok daha sağlıklı ve ihtimalimiz bu şekilde daha çok artıyor. Kan akışını yavaşlatma lütfen sürekli yatarak.” demişti. Biraz ondan cesaretlendim sanırım ben de

Bana da hemşire bir şey olmaz dedi ama bir şüphe kalıyor insanda maalesef

Maşallah bende bugün de ayaklandim dışarı ciktim geldim çamaşır katladm salata yapicam aradan yanlardan bi batma oluyr

Transferden kaç gün sonra dışarı çıkıp gezdiniz
Valla biz il dışından gelip transfer yaptırdık. Transfer günü sabah 7 de burda olun dediler. Biz bir gün önce gece 9 da evden çıktık dönüşte ucakla donecegimiz icin arabayı havalimanina bıraktık ordan otogara gecip yaklasik 8-9 saat yolculuk yaptik oradan hastaneye gittik oglen 2 de transfer oldum yarim saat yattıktan sonra 2 metrobus aktarmasi yaparak havalimanina gittik metrobus aktarma aralarinda yaklaşık 40 dk yürümek zorunda kaldım. 4 saat kadar ucagin saatini bekledik. Indikten sonra 1 saatte arabayla evime geldim. 2 günlük uykusuzluk ve yorgunluk üstüne de aşırı griptim. Kesin tutmayacak demistim. Ama en cok yatıp dinlediklerimde tutmadı. Bu transferim tuttu. 3,5 aylık hamileyim. Eger Rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun oluyor. Yürümekmis kosmakmis bahane değil. Bana cok baski kuruyorlar asla kaldirmiyolardi yerimden. Dinlemeyip arkadasimin cocugunun dogum gününe gittim. Ordan çıktım magaza gezdim. Kimseyi dinlemeyin. Kafanizin rahatına bakin.

Transfer sonrası yarışın tutunmayı artırdığına dair bir veri olsaydı eminim doktorlar ilk bir kaç gün hastaneye yatış yaptirirlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…