- 28 Kasım 2024
- 229
- 157
- 18
- 23
- Konu Sahibi bebekloiding
Transferden kaç gün sonra dışarı çıkıp gezdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde 6. Ci gün iki ciktm geldim kasiklrmda agri olduDoktorum normal hayatına devam edebilirsin demişti, transfer olup işe gidenler olduğunu da duydum. Ben 3. gün ekmek almaya gitmiştim, ilk 2 gün çıkmam için bi sebep yoktu o yüzden evdeydim
Tuttuysa tutmuştur zaten yaİkinci gün yürüyerek eczaneye falan gittim geldim. Araba kullandım. Maksimum 15-20 dakika ayakta duruyorum ama. Fazla durmuyorum. Bir de yavaş hareket ediyorum. Bugün 4. Gün.
Sonucunuz nedirDoktorum normal hayatına devam edebilirsin demişti, transfer olup işe gidenler olduğunu da duydum. Ben 3. gün ekmek almaya gitmiştim, ilk 2 gün çıkmam için bi sebep yoktu o yüzden evdeydim
Sonucunuz nedir
Allah bağışlasın bnde ikiz istyrm ya3 yaşında ikizlerim var Allah bağışlarsa, rabbim isteyen herkese versin
Ağrınız olmadı yürünmenizle alakalı değildir, bazı insanların adet olacak gibi ağrısı oluyor (benim olmuştu) bazılarının hiç olmuyor.
Transfer günü dinlendim sonra ki günde dinledim ama 3.gün çıktım zaten 4.gün aradılar normal hayatına dön çalışıyorsan işe git 15,20 dk yürüyüşler yap diyeTransferden kaç gün sonra dışarı çıkıp gezdiniz
Ben hiç çıkmadım sürekli yattımTransferden kaç gün sonra dışarı çıkıp gezdiniz
Hiçbir şey olmaz tutunacak olan tutunuyor. Ben de 10 dk yatıp kalkıp tuvalete gittim. Zaten hemşireyle de konuştuğumda başka merkezlerde transferden sonra yatağa kadar yürütebiliyorlar demişti. Yine transfer yapıldıktan sonra ayağa kalkıp tekerlekli sandalyeye oturdum, etkilemez dediler. Tuvalete gittikten sonra geldim bi 10 dakika daha yattım, sonra kalktık eve gittimArkadaşlar benim başka bir sorum olacak transferden sonra maalsef yatamadım 5 dakika sonra lavaboya gittim bir şey olur mu acaba
Sonuç ne oldu sizin merks ettim?Ben hiç çıkmadım sürekli yattım
Maşallah hayırlı olsun bende kendimi dinliyemiyorum bu sefer belirtim yok çünkü sizde varmiydiİlk sadece bir iki saat yattım akşamına davete gittim, o günden sonrada bir daha yatmadım. Hatta normalde bir çıkıyorsam, transferden sonra beş çıktım. Çünkü kendimi dinlemenin çok daha kötü etkileri olduğunu duydum. O yüzden çıktım yürüdüm gezdim tozdum. Bir an bile durmadım. Ve çok şükür pozitif.![]()
Bendede alt kasikda var birde adet olacak bi şişkinlik oluyor ya öyle bisy oluyor onun dışında yok bisy bi dün dışarı çıkıp yürüdüm felaket derecede kasiklarim agridi dinlenince geçtiHayır hatta hala neden göğüm ağrımıyor diye zırlıyorumyalnızca kasık ağrım ve şişkinlik hissim var ilk günden beri. Başkada elde avuçta birşey yok
Maşallah hayırlı olsun bebişKızlar ben transfer sonrası odaya getirdiklerinde direkt kalktım tuvalete gittim, çok sıkışıktım çünkü. Sonra 1 saat dinlenip şehirdışında evimize dönmek için yola çıktık hemen, yaklaşık 3,5 saat yol sürdü. Eve gelirken kuruyemişçi, markete ve fırına uğradık, her seferinde ben de arabadan inip eşlik ettim eşime. Sonra o gün eve geldikten sonra genel olarak dinlendim ama ertesi gün itibariyle tamamen rutinlerime döndüm. Ağır iş yapmadım evet ama yatmadım da hiç. Yürüyüşümü de yaptım, yemeğimi de yaptım, dışarıda arkadaşlarımla vakit de geçirdim, işe de gittim.
Ve bütün süreçte kan verene kadar hiçbir belirti de yaşamadım. Ne bir kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ne de herhangi başka bir şey. Hatta ara ara endişem olmadı değil, tutmadı mı acaba diye. Ama illa belirtilere odaklanmak da istemedim. Sadece 9. gün çok minik adet olacakmışım gibi ufak bi sancım oldu.
10. gün kan verdim. Ve sonucumuz çok şükür pozitif5 gün önce keseyi gördük, önümüzdeki hafta da kalp atımı için gidicez. Kalp atımına kadar sabırla bekliyoruz
Yani demem o ki süreçte sürekli yatmak gerekmiyor. Hatta tam aksine, sürekli yatınca kan akışı yavaşlıyor ve bu da tutunma ihtimalini azaltıyor.
Allah ol deyince oluyor gerçekten. Herkesin süreci birbirinden çok farklı. Kimseyle karşılaştırmayın kendinizi. Hepimizin sağlıklı evlatlara sahip olabilmesi dileğiyle![]()
Yürümeyi bence ihmal etme, doktorum dolaşım yapıp rahme kan gitmesi gerekiyor demişti. Ben normalde hiç sevmem yürümeyi ama yürüdüm hep.Bendede alt kasikda var birde adet olacak bi şişkinlik oluyor ya öyle bisy oluyor onun dışında yok bisy bi dün dışarı çıkıp yürüdüm felaket derecede kasiklarim agridi dinlenince geçti