• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası ne zaman dışarı çıktınız

Doktorum normal hayatına devam edebilirsin demişti, transfer olup işe gidenler olduğunu da duydum. Ben 3. gün ekmek almaya gitmiştim, ilk 2 gün çıkmam için bi sebep yoktu o yüzden evdeydim

İkinci gün yürüyerek eczaneye falan gittim geldim. Araba kullandım. Maksimum 15-20 dakika ayakta duruyorum ama. Fazla durmuyorum. Bir de yavaş hareket ediyorum. Bugün 4. Gün.

3 yaşında ikizlerim var Allah bağışlarsa, rabbim isteyen herkese versin 🤲

Ağrınız olmadı yürünmenizle alakalı değildir, bazı insanların adet olacak gibi ağrısı oluyor (benim olmuştu) bazılarının hiç olmuyor.
Allah bağışlasın bnde ikiz istyrm ya 😍
Bilmiyorumki yatıp dinlenince azaldı yoksa igne felan kullanmadığım için çok belirti yok alt kasiklrmda adet olckms gibi bi şişlik var inşallah tutunmustur

Arkadaşlar benim başka bir sorum olacak transferden sonra maalsef yatamadım 5 dakika sonra lavaboya gittim bir şey olur mu acaba
Hiçbir şey olmaz tutunacak olan tutunuyor. Ben de 10 dk yatıp kalkıp tuvalete gittim. Zaten hemşireyle de konuştuğumda başka merkezlerde transferden sonra yatağa kadar yürütebiliyorlar demişti. Yine transfer yapıldıktan sonra ayağa kalkıp tekerlekli sandalyeye oturdum, etkilemez dediler. Tuvalete gittikten sonra geldim bi 10 dakika daha yattım, sonra kalktık eve gittim😂

İlk sadece bir iki saat yattım akşamına davete gittim, o günden sonrada bir daha yatmadım. Hatta normalde bir çıkıyorsam, transferden sonra beş çıktım. Çünkü kendimi dinlemenin çok daha kötü etkileri olduğunu duydum. O yüzden çıktım yürüdüm gezdim tozdum. Bir an bile durmadım. Ve çok şükür pozitif. ❤️🥹

İlk sadece bir iki saat yattım akşamına davete gittim, o günden sonrada bir daha yatmadım. Hatta normalde bir çıkıyorsam, transferden sonra beş çıktım. Çünkü kendimi dinlemenin çok daha kötü etkileri olduğunu duydum. O yüzden çıktım yürüdüm gezdim tozdum. Bir an bile durmadım. Ve çok şükür pozitif. ❤️🥹
Maşallah hayırlı olsun bende kendimi dinliyemiyorum bu sefer belirtim yok çünkü sizde varmiydi

Hayır hatta hala neden göğüm ağrımıyor diye zırlıyorum😂😂😂😂 yalnızca kasık ağrım ve şişkinlik hissim var ilk günden beri. Başkada elde avuçta birşey yok

Kızlar ben transfer sonrası odaya getirdiklerinde direkt kalktım tuvalete gittim, çok sıkışıktım çünkü. Sonra 1 saat dinlenip şehirdışında evimize dönmek için yola çıktık hemen, yaklaşık 3,5 saat yol sürdü. Eve gelirken kuruyemişçi, markete ve fırına uğradık, her seferinde ben de arabadan inip eşlik ettim eşime. Sonra o gün eve geldikten sonra genel olarak dinlendim ama ertesi gün itibariyle tamamen rutinlerime döndüm. Ağır iş yapmadım evet ama yatmadım da hiç. Yürüyüşümü de yaptım, yemeğimi de yaptım, dışarıda arkadaşlarımla vakit de geçirdim, işe de gittim.

Ve bütün süreçte kan verene kadar hiçbir belirti de yaşamadım. Ne bir kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ne de herhangi başka bir şey. Hatta ara ara endişem olmadı değil, tutmadı mı acaba diye. Ama illa belirtilere odaklanmak da istemedim. Sadece 9. gün çok minik adet olacakmışım gibi ufak bi sancım oldu.

10. gün kan verdim. Ve sonucumuz çok şükür pozitif 🥹🙏🏻 5 gün önce keseyi gördük, önümüzdeki hafta da kalp atımı için gidicez. Kalp atımına kadar sabırla bekliyoruz 🌸

Yani demem o ki süreçte sürekli yatmak gerekmiyor. Hatta tam aksine, sürekli yatınca kan akışı yavaşlıyor ve bu da tutunma ihtimalini azaltıyor.

Allah ol deyince oluyor gerçekten. Herkesin süreci birbirinden çok farklı. Kimseyle karşılaştırmayın kendinizi. Hepimizin sağlıklı evlatlara sahip olabilmesi dileğiyle 🙏🏻🥹❤️

Hayır hatta hala neden göğüm ağrımıyor diye zırlıyorum😂😂😂😂 yalnızca kasık ağrım ve şişkinlik hissim var ilk günden beri. Başkada elde avuçta birşey yok
Bendede alt kasikda var birde adet olacak bi şişkinlik oluyor ya öyle bisy oluyor onun dışında yok bisy bi dün dışarı çıkıp yürüdüm felaket derecede kasiklarim agridi dinlenince geçti

Kızlar ben transfer sonrası odaya getirdiklerinde direkt kalktım tuvalete gittim, çok sıkışıktım çünkü. Sonra 1 saat dinlenip şehirdışında evimize dönmek için yola çıktık hemen, yaklaşık 3,5 saat yol sürdü. Eve gelirken kuruyemişçi, markete ve fırına uğradık, her seferinde ben de arabadan inip eşlik ettim eşime. Sonra o gün eve geldikten sonra genel olarak dinlendim ama ertesi gün itibariyle tamamen rutinlerime döndüm. Ağır iş yapmadım evet ama yatmadım da hiç. Yürüyüşümü de yaptım, yemeğimi de yaptım, dışarıda arkadaşlarımla vakit de geçirdim, işe de gittim.

Ve bütün süreçte kan verene kadar hiçbir belirti de yaşamadım. Ne bir kasık ağrısı, ne meme hassasiyeti, ne de herhangi başka bir şey. Hatta ara ara endişem olmadı değil, tutmadı mı acaba diye. Ama illa belirtilere odaklanmak da istemedim. Sadece 9. gün çok minik adet olacakmışım gibi ufak bi sancım oldu.

10. gün kan verdim. Ve sonucumuz çok şükür pozitif 🥹🙏🏻 5 gün önce keseyi gördük, önümüzdeki hafta da kalp atımı için gidicez. Kalp atımına kadar sabırla bekliyoruz 🌸

Yani demem o ki süreçte sürekli yatmak gerekmiyor. Hatta tam aksine, sürekli yatınca kan akışı yavaşlıyor ve bu da tutunma ihtimalini azaltıyor.

Allah ol deyince oluyor gerçekten. Herkesin süreci birbirinden çok farklı. Kimseyle karşılaştırmayın kendinizi. Hepimizin sağlıklı evlatlara sahip olabilmesi dileğiyle 🙏🏻🥹❤️
Maşallah hayırlı olsun bebiş 🩷🙏
Haklısınız ama insan korkuyor galiba yatinca tutacakmis gibi birşey var ben ilk transferimdede yattım dışarı çıktım ama kimyasal gebelik yaşadım bundada yattım dün ilk defa dışarı cikip 1 saaten fazla yürüdüm eve geldiğimde kasıklarım çok agridi onun dışında belirti yok bunda igne kullanmadigim için ondn korkup dikkat ettm dha da çok

Bendede alt kasikda var birde adet olacak bi şişkinlik oluyor ya öyle bisy oluyor onun dışında yok bisy bi dün dışarı çıkıp yürüdüm felaket derecede kasiklarim agridi dinlenince geçti
Yürümeyi bence ihmal etme, doktorum dolaşım yapıp rahme kan gitmesi gerekiyor demişti. Ben normalde hiç sevmem yürümeyi ama yürüdüm hep.
Benim hala belim ağrıyor adet belirtileri ile birebir yaşıyorum her şeyi. Sadece adet döneminde göğsüm hassaslaşırdı o yok. Kasıklarda ani sancı ve hep yoğunluk hissi var. Bugünlerde biraz hafifledi sadece.
Naçizane tavsiyem havuç suyu ve çiğ kabak çekirdeği. Ben bunları tükettim. Özellikle havuç suyunun çok faydası oluyormuş. Alerjik bi durum söz konusu değilse iç🦋

Back