Transfer sonrasi lekelenmesi olanlar

Canim senin birkac gün surdü mü? Benim dün 3 damla falan. Baska da olmadi
Hayir canim tek o gun camasirda gordum. Sonra temizledim ve gelmedi. Bana hemisre dedi kahverengi yani kotu reng gorursem korma gerek yok. Acik renk sikintili. Bide seninki de 1 gun surdu. insaAllah test gune kadar zamanin cabuk gecer. Korkacak bir sey yok ama yinede insan duramiyor. Allah yardimcin olsun.

Reactions: 3A3
Insallah. Iyi haberler bekliyoruz ❤

Amin inşallah canımm.

Canim kan vermiştim. Sonucum cikti 352,5. Cok cok sükür. Korkmustum ama sükür allahima. Isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canim benim.
Masallah canim..cok sevindim..cok gzuel bir haber bu..ikizmii olcak neeehadi insallah..tebrik ederimm..canim..

2 embriyo koyulmustu. Bilmiyirum ki. Hayirlisi olsun yaa. Bu kadar oldu yaa
O zman sansi dahada artti bence ..tabi hayirlisi olsun canimm..herseyden onemlisi o..kacinci gun embriyosuydu 2 side kalitesi nasildi

Canım hayırlı olsun gebeliğin, çift embriyo koyuldu demişsin benim tekti 5.gün embriyosu, sonucum test günümde 876 çıktı acaba benim de çift olma ihtimali varmı ya çok mutlu olurum haftaya kese görcez o zaman belli olur dimi ya

Cok sag ol canim. Evet olma ihtimali var bölünebiliyor.. senin değerin bayagi yüksek neden olmasin. Haftaya belli olur senin

Cok sag ol canim. Evet olma ihtimali var bölünebiliyor.. senin değerin bayagi yüksek neden olmasin. Haftaya belli olur senin
Ayy inşallah, sağlıklı olsunlar da kucaklayalım da hiç sorun değil gerisi

Merhaba.. Lekelenme olurken adet ağrısı gibi Ağrı’da çektiniz mi peki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…