Hayir canim tek o gun camasirda gordum. Sonra temizledim ve gelmedi. Bana hemisre dedi kahverengi yani kotu reng gorursem korma gerek yok. Acik renk sikintili. Bide seninki de 1 gun surdu. insaAllah test gune kadar zamanin cabuk gecer. Korkacak bir sey yok ama yinede insan duramiyor. Allah yardimcin olsun.Canim senin birkac gün surdü mü? Benim dün 3 damla falan. Baska da olmadi
Insallah. Iyi haberler bekliyoruz ❤Canim yaa icim rahatladi.Bugun 8. Gun. 10. Gum Kan verecem.benim sadece dün gece oldu kahverengi leke. Dün de adet baslangiciydi.Baska da olmadi. Surekli tuvalete gidiyorum oldu mu olmadi mi. Ama su an cok mutlu oldum. Tesekkur ederim.Allaah saglikli sihhatli kucagina almak nasip olsun. Insallah darisi da bana. Isteyen herkese
Amin inşallah canımm.Hayir canim tek o gun camasirda gordum. Sonra temizledim ve gelmedi. Bana hemisre dedi kahverengi yani kotu reng gorursem korma gerek yok. Acik renk sikintili. Bide seninki de 1 gun surdu. insaAllah test gune kadar zamanin cabuk gecer. Korkacak bir sey yok ama yinede insan duramiyor. Allah yardimcin olsun.
Amin insallah yaa tutunmustur benimki de. Olmasini cok istiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsinInsallah. Iyi haberler bekliyoruz ❤
Masallah canimm..cikmis bakk....korktugun gibi olmadi..insallah guzrl haberlerinide alicagiz..Kizlar bi bakar misiniz? Sizce var mi?
Canim kan vermiştim. Sonucum cikti 352,5. Cok cok sükür. Korkmustum ama sükür allahima. Isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canim benim.Masallah canimm..cikmis bakk....korktugun gibi olmadi..insallah guzrl haberlerinide alicagiz..
Masallah canim..cok sevindim..cok gzuel bir haber bu..ikizmii olcak neeeCanim kan vermiştim. Sonucum cikti 352,5. Cok cok sükür. Korkmustum ama sükür allahima. Isteyen herkese tez vakitte nasip etsin canim benim.
2 embriyo koyulmustu. Bilmiyirum ki. Hayirlisi olsun yaa. Bu kadar oldu yaaMasallah canim..cok sevindim..cok gzuel bir haber bu..ikizmii olcak neeehadi insallah..tebrik ederimm..canim..
O zman sansi dahada artti bence ..tabi hayirlisi olsun canimm..herseyden onemlisi o..kacinci gun embriyosuydu 2 side kalitesi nasildi2 embriyo koyulmustu. Bilmiyirum ki. Hayirlisi olsun yaa. Bu kadar oldu yaa
ikisi de tutarsa cok guzel olurO zman sansi dahada artti bence ..tabi hayirlisi olsun canimm..herseyden onemlisi o..kacinci gun embriyosuydu 2 side kalitesi nasildi
Masallah canim..insallah banada kismet olur boyle embriyolarr..ikisi de tutarsa cok guzel olur6aa ve 6ab ab demisti embriyolog
Cok sag ol canim. Evet olma ihtimali var bölünebiliyor..Canım hayırlı olsun gebeliğin, çift embriyo koyuldu demişsin benim tekti 5.gün embriyosu, sonucum test günümde 876 çıktı acaba benim de çift olma ihtimali varmı ya çok mutlu olurum haftaya kese görcez o zaman belli olur dimi ya
Allahim insallah. Sana da nasip olurCok dua ediyorum. Hep edecegim.Masallah canim..insallah banada kismet olur boyle embriyolarr..
Cok tesekkur ediyoeum canim..amin..insalahhAllahim insallah. Sana da nasip olurCok dua ediyorum. Hep edecegim.
Ayy inşallah, sağlıklı olsunlar da kucaklayalım da hiç sorun değil gerisiCok sag ol canim. Evet olma ihtimali var bölünebiliyor..senin değerin bayagi yüksek neden olmasin. Haftaya belli olur senin
Amin saglikli sihhatli olsun veya olsunlarAyy inşallah, sağlıklı olsunlar da kucaklayalım da hiç sorun değil gerisi
Merhaba.. Lekelenme olurken adet ağrısı gibi Ağrı’da çektiniz mi peki..Benimki de 8. Gunu lekelenme oldu. Dun 12. Gunu test yaptim pozitiv cikti. Icin ferah tutmaya calis. Cunku ben de lekelenme gorduğumde cok korktum ama sonra gelmedi ve 2 gun sonra dedim o kesin yeesmeydi ama tabiki korkuyordum. AMA sonuc cok sukur pozitiv cikti