Transfer sonrasi lekelenmesi olanlar

3A3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
103
122
Transferin 7. Günu 23.00 gibi ic camasirimda kahverengi lekeler gördüm. Ayni zananda adet baskangicimda bu gündü. Acaba bu lekeler neyin belirtisi adet mi yerleşme kanamasi mi? Bu durumu yaşayan oldu mu? LUTFEN YARDIM EDIN!

Transferin 7. Günu 23.00 gibi ic camasirimda kahverengi lekeler gördüm. Ayni zananda adet baskangicimda bu gündü. Acaba bu lekeler neyin belirtisi adet mi yerleşme kanamasi mi? Bu durumu yaşayan oldu mu? LUTFEN YARDIM EDIN!
Canim merhaba hic korkma bende adet olacam diye coknkorkmustum..transferimin 5. Gunu..kullandigin ilaclardan olmuyorsun..hatta negatifi aldiktan sonra ilaclari biraktim 3 gun sonra oldum adet..yerlesme kanamasi bu buyuk ihtimalle..hadi insallahh...icini rahat tut olurmu..hersey guzel olcak..buarada bende lekenlenme olmadi onuda belirtiyim..transferin 5. Gunu normal adet gunumdu inanilmaz sanci yasamistim..ondan dolayi korkttum..seninki lekelenme gibi gorunuyo tatlim

Canim benim icimi rahatlattın sağ ol. Hemsireyi aradim test yapmadan bilemeyiz dedi. Benim adet olacagimda gögsüm ve kasiğim agrir bunları belirti olarak görmedim. Ama adetin baslagiciyla ayni zamanda olunca kafam karisti. Gecen sefer ilaclari birakinca olmustum ben de ama onda progestan igne de kullanmıştım acaba igne mi durdurdu diye icim icimj yiyor. Insallah yerleşmedir.

Canim ben de igne kullanmadim bu sfer sadece jel ve estrofem kullanmistim..bunlar geciktiriho zaten..icin rahat olsun tatlim benim

Reactions: 3A3
Neden bir test yapmıyosunuz ? 7 gününüzmüş transfer sonrası

Gecen sefer erken yapmistim olumsuz olmustu. Kan testinin günü gelene kadar cok üzülmüstum. Ya yanlissa diye tekrar umutladim kanda yine cikmadi yine yıkım oldu
Kaçıncı gün embriosu? 5 günse idrarda çıkar .

6.gün canim. Kan testinden 1 gun once yapmayi düşünüyorum
Yani blast .. benimkide blast ama henüz bekliyor . Rahim dinlendiriyoruz bakalım .. iyi dayanıyosun ben yapmıştım şimdiye .. test günü ne zaman

Canım benimde lekelenmem olmuştu 7.gun test yapmıştım pozitif çıkmıştı.yerlesme lekesiymis

Canım benimde lekelenmem olmuştu 7.gun test yapmıştım pozitif çıkmıştı.yerlesme lekesiymis
Ne renkti canim ve uzun sürdu mu? Benim dün gece kahverengi 3 damla falan olmus yayilmis. Su ana kadar da bir daha olmadi. Senin nasildi?

Ne renkti canim ve uzun sürdu mu? Benim dün gece kahverengi 3 damla falan olmus yayilmis. Su ana kadar da bir daha olmadi. Senin nasildi?
Kahverengiydi birkaç gün devam etti.lekelenmem olunca kan sulandiriciyi bana bıraktırdı doktor

Benimki de 8. Gunu lekelenme oldu. Dun 12. Gunu test yaptim pozitiv cikti. Icin ferah tutmaya calis. Cunku ben de lekelenme gorduğumde cok korktum ama sonra gelmedi ve 2 gun sonra dedim o kesin yeesmeydi ama tabiki korkuyordum. AMA sonuc cok sukur pozitiv cikti

Canim yaa icim rahatladi. Bugun 8. Gun. 10. Gum Kan verecem.benim sadece dün gece oldu kahverengi leke. Dün de adet baslangiciydi.Baska da olmadi. Surekli tuvalete gidiyorum oldu mu olmadi mi. Ama su an cok mutlu oldum. Tesekkur ederim.Allaah saglikli sihhatli kucagina almak nasip olsun. Insallah darisi da bana. Isteyen herkese

Kizlar cok sag olun yaa mutlu ettiniz benii. Insallah kanda ben de görürüm.

Canim senin birkac gün surdü mü? Benim dün 3 damla falan. Baska da olmadi

Yani blast .. benimkide blast ama henüz bekliyor . Rahim dinlendiriyoruz bakalım .. iyi dayanıyosun ben yapmıştım şimdiye .. test günü ne zaman
Hayirli olsun sizin de. Insallah guzel gider her sey. Korkuyorum acikcasi o yuzden yapmiyorum☺ cuma günü insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…