• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kanama

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.855
2.529
658
Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .

Benimde bugun 6. Gunum bnde ayni sekilde peceteye sildim ve pembe kan geldi. Hastaneyi aradim pruloton igneden yaptirmami istedi. Yaptirdim ve baska gelmedi suan icin. Cok korktum. Insallah bir sey olmaz.

Benimde bugun 6. Gunum bnde ayni sekilde peceteye sildim ve pembe kan geldi. Hastaneyi aradim pruloton igneden yaptirmami istedi. Yaptirdim ve baska gelmedi suan icin. Cok korktum. Insallah bir sey olmaz.
Evet benim de çok az ama kırmızı kan geldi . Bana da progestan dex yap hemen dediler . Daha da kanama yok . Kasıklarım çok fena ağrıyor belimde öyle . Kasıklarım patlatacak gibi hissediyorum . Hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲🤲🤲

Evet benim de çok az ama kırmızı kan geldi . Bana da progestan dex yap hemen dediler . Daha da kanama yok . Kasıklarım çok fena ağrıyor belimde öyle . Kasıklarım patlatacak gibi hissediyorum . Hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲🤲🤲
Ayaklarınızı uzatıp bol bol istirahat edin..
Yerleşme kanaması olabilir.
Kanamanin devamı ve miktarı önemli devam etmez ise buyuk ihtimalle yerleşme kanamasidir.

Kizlar kan degerlerimi sizinle paylasiyorum lutfen ayni durumda olan varsa bir umut beni bilgilendirebilir mi ?7 temmuzda 5. Gun emriyosu transfer edildi.
13 temmuz 1.45 (transferin 6. Gunu )
14 temmuz 1.74
15 temmuz 6.87
17 temmuz 12.47
19 temmuz 41.66 (transferin 12. Gunu )
21 temmuz 60.54 (transferin 14. Gunu /hafif kanamam oldu proluton depot igne yaptirdim.Kan once kirmizi idi sonra kahverengiye dondu )
Bugun sabah lekelenme şeklinde geldi oglen gelmedi az once tekrar acik renk ve kahverengi şeklinde leke geldi.Doktorum 25 temmuzda tekrar kanda beta hcg baktirmami istedi.cok huzursuz ve üzgünüm Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar kan degerlerimi sizinle paylasiyorum lutfen ayni durumda olan varsa bir umut beni bilgilendirebilir mi ?7 temmuzda 5. Gun emriyosu transfer edildi.
13 temmuz 1.45 (transferin 6. Gunu )
14 temmuz 1.74
15 temmuz 6.87
17 temmuz 12.47
19 temmuz 41.66 (transferin 12. Gunu )
21 temmuz 60.54 (transferin 14. Gunu /hafif kanamam oldu proluton depot igne yaptirdim.Kan once kirmizi idi sonra kahverengiye dondu )
Bugun sabah lekelenme şeklinde geldi oglen gelmedi az once tekrar acik renk ve kahverengi şeklinde leke geldi.Doktorum 25 temmuzda tekrar kanda beta hcg baktirmami istedi.cok huzursuz ve üzgünüm Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canımmsonuç ne oldu gevelik devam ediyor mu

Back