• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası ilk gün büyük tuvalet yaparken lekelenme

Fatmagl001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
11
16
38
31
Kızlar selam? Transfer sonrası ilk günüm ve Çok özür dileyerek büyük tuvaletimi yaparken uzayan hafif kanlı akıntı geldi çok endişeliyim bir şey olmuş mudur? Öyle ıkınmadım, zorlamadım da. Bebişim tutar mı benimlemidir hala 🥹

Kızlar selam? Transfer sonrası ilk günüm ve Çok özür dileyerek büyük tuvaletimi yaparken uzayan hafif kanlı akıntı geldi çok endişeliyim bir şey olmuş mudur? Öyle ıkınmadım, zorlamadım da. Bebişim tutar mı benimlemidir hala 🥹
Transferden sonra uyarıyorlar canım zaten genelde hafif lekelenme kanama olabilir diye sonuçta bi müdahale de bulunuyorlar o bölgeye ben iki kere transfer oldum başıma hiç gelmedi ama burda okudum böyle olanlar var korkma bence devamı gelirse o zaman doktorunu ara

Transferden sonra uyarıyorlar canım zaten genelde hafif lekelenme kanama olabilir diye sonuçta bi müdahale de bulunuyorlar o bölgeye ben iki kere transfer oldum başıma hiç gelmedi ama burda okudum böyle olanlar var korkma bence devamı gelirse o zaman doktorunu ara
Oh teşekkür ederim beni uyaran olmadı hemşireme yazdığımda olabileceğini söyledi içim rahatladı teşekkür ederim cevap için

Canım benzer bir durum bende de oldu ama transfer sonrasında doktorum işlemden kaynaklı bir lekelenme olabileceğini fazlaca olması halinde kendine bilgi vermemi istedi endişe etme bebişin seninle ❤️

Back
X