• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrasi kabizlik yasanlar hamile kallabildiniz mi

pembeanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
13
5
86
37
Ben 25 martta transfer oldum malesef kabiz oldum bitkilsel bir ilaca baslqadim ama malesef beni basta rahatlatmadi ve transferin ikinci gunu tuvalete cikarken zorlandim ikinmak zorunda kaldim. Acaba embriyolarima zarari dokunmus mudur?Benim gibi olup hamile kalan var mi merak ediyorum?

Ben de kabızlık olmuştu. Ama hamileydim. Rabbim ol dedikten sonra her türlü oluyor korkma. Sana tavsiyem çok ise yarıyor . Sabahleyin aç karnına bi bardak sıcak süt 4.5 tane kuru kayısı ye bi kaç gün yap. Faydasını mutlaka göreceksin canım.inşallah güzel haberlerini alırız.

Ben 25 martta transfer oldum malesef kabiz oldum bitkilsel bir ilaca baslqadim ama malesef beni basta rahatlatmadi ve transferin ikinci gunu tuvalete cikarken zorlandim ikinmak zorunda kaldim. Acaba embriyolarima zarari dokunmus mudur?Benim gibi olup hamile kalan var mi merak ediyorum?

Merhaba aynı durum benim başıma da geldi bşey oldu diye endişeleniyorum. Sizin sonuç nedir inşallah bi sorun yoktur

Canim malesef benim olmadi ama benim durumumda olup tutan olmus ben transferin ertesi gunu baya ikinmak zorunda kaldim tansiyonlarim dustu yoksa bi daha tuvalete cikamazdim.keskede oyle yapmayip lavman alsaydim.bence ikinma lavman al onu yap

Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun. Benimde ikinci gün oldu iki üç defa sadece zor oldu ondan dolayı korkuyorum biraz. Sen tüm gün mü kötüydün?

Kullanmaz olur muyum pregestreon ignesi kan sulandirici igne hap kortizin hapi progestreon vaginal olarak fitilde aldim ama olmadi demekki zamani varmis

Transfer sonrası kabızlık için fitil kullanılır mı acaba? Bir sakıncası olur mu

Back