sağlık ocağında doktora yazdırabilirsinizMerhabalar
Transferimin 4, günündeyim, doktorumun verdiği ilaçlar cok maliyetli.
Elinde lutinus tablet ve prograf ilaç olan varsa istanbul kargo karsı ödemeli rica edebilir miyim
Yazılmıyor bunlar devlet karşılamıyorsağlık ocağında doktora yazdırabilirsiniz
3 ay mıkeşke doktorunuza durumunuzun bu ilaçları almaya müsait olmadıgını söyleseydiniz devlet destekli ilaçlardan isteseydiniz.
Bugün biri gönderir yarın ne yapacaksınız bu ilaçları 3 ay kullanıyoruz.
aynen öyle 12. Haftaya kadar kullanılıyor çoğu3 ay mı
Anladım sizin dediginiz gibi sorayım aynı esdeğerse neden o yazılmasın kiaynen öyle 12. Haftaya kadar kullanılıyor çoğu
Tabi öyle yapın yoksa altından kalkamazsınız ben 4 transfer de de devlet destekli kullandım hiç bi sorun olmadı. İnsanları bukadar zorlamanında anlamı yok yaAnladım sizin dediginiz gibi sorayım aynı esdeğerse neden o yazılmasın ki
Peki prograf ilacın eşdeğeri varmı sizceTabi öyle yapın yoksa altından kalkamazsınız ben 4 transfer de de devlet destekli kullandım hiç bi sorun olmadı. İnsanları bukadar zorlamanında anlamı yok ya
Onu hiç duymadım ben kullanmadım da ne için bilemem.Peki prograf ilacın eşdeğeri varmı sizce
Anladım cok teşekkür ederimOnu hiç duymadım ben kullanmadım da ne için bilemem.
Belki onun kullanımı kısa sürelidir.
Pozitif sonucu alana kadar bekleyin inşallah pozitif sonuç alırsınız sonrasında doktorunuza bu ilaçları ne kadar kullanacağınızı söyleyin o şekilde konuşun
evet bunlar yazılıyor ama muadil ilaçlar yazılabiliyor..Yazılmıyor bunlar devlet karşılamıyor
Merhaba hayırlı olsun, benim bugün randevum var, doktorum ilaçları azaltacağını söyledi.. eğer prografi da azaltırsa elimde kalanı size yollarımMerhabalar
Transferimin 4, günündeyim, doktorumun verdiği ilaçlar cok maliyetli.
Elinde lutinus tablet ve prograf ilaç olan varsa istanbul kargo karsı ödemeli rica edebilir miyim
Muadillerini sormamış diğerlerini sormuş diye düzellttim bende sizievet bunlar yazılıyor ama muadil ilaçlar yazılabiliyor..
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun, benim bugün randevum var, doktorum ilaçları azaltacağını söyledi.. eğer prografi da azaltırsa elimde kalanı size yollarımakşama haber ederim size
Maalesef ben de 2 hafta daha devam edecekmişimTeşekkür ederim
Ben de kullanacak olmanıza üzüldüm insallag hepimizin kullanacağı günler son bulurMaalesef ben de 2 hafta daha devam edecekmişimçok üzüldüm ama
Bir arkadaş yazmış sizehayırlı olsun tekrar