Transfer sonrası ilaçlarına ihtiyacım var lütfen

osgekls

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
21
12
30
Merhabalar
Transferimin 4, günündeyim, doktorumun verdiği ilaçlar cok maliyetli.
Elinde lutinus tablet ve prograf ilaç olan varsa istanbul kargo karsı ödemeli rica edebilir miyim

Merhaba , lutinus tablet yerine progestan 200 mg kullanabilirsiniz aslında benim doktorum o şekilde önermişti. Bi konuşun isterseniz.

Merhaba , lutinus tablet yerine progestan 200 mg kullanabilirsiniz aslında benim doktorum o şekilde önermişti. Bi konuşun isterseniz.

Peki prograf ilacın eşdeğeri varmı sizce
Onu hiç duymadım ben kullanmadım da ne için bilemem.
Belki onun kullanımı kısa sürelidir.
Pozitif sonucu alana kadar bekleyin inşallah pozitif sonuç alırsınız sonrasında doktorunuza bu ilaçları ne kadar kullanacağınızı söyleyin o şekilde konuşun

Merhabalar
Transferimin 4, günündeyim, doktorumun verdiği ilaçlar cok maliyetli.
Elinde lutinus tablet ve prograf ilaç olan varsa istanbul kargo karsı ödemeli rica edebilir miyim
Merhaba hayırlı olsun, benim bugün randevum var, doktorum ilaçları azaltacağını söyledi.. eğer prografi da azaltırsa elimde kalanı size yollarım akşama haber ederim size

Bende var ikisi de. Ben artık kullanmayacagim, ihtiyacınız devam ediyorsa size hediye ediyim, sürat kargo ile gönderebilirim.

Maalesef ben de 2 hafta daha devam edecekmişim çok üzüldüm ama
Bir arkadaş yazmış size hayırlı olsun tekrar
Ben de kullanacak olmanıza üzüldüm insallag hepimizin kullanacağı günler son bulur arkadas elimde var dedi bi aksilik olmassa ulaştırır iyi aksamlar size de hayırlısı olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…