Transfer sonrasi idrar

Transferiniz hayirli olsun🌸 ben de femara benzeri letu diye bir ilacla tranafer hazirligina baslamistim ilacim bes gunluktu bitti yarin kontrolum var. Devaminda nasil ilerlediniz neler kullanmaniz gerekti igne ilac olarak ogrenebilir miyim 🫠
İyi günler bende Femara kullanıyorum bugün 4.gün kontrolünü,z oldu mu, son durum ne acaba

Benim surekli hormon kontrolum yapildi yumurta buyuklugune bakildi ve catlatma ignesi oldum. Bir hafta sonrada transfer sagolun tesekkur ederim ☺️ sizin de sureciniz guzel gecsin 🤲🏻
Allah razi olsun tesekkur ederim❤️ progesteron igne kan sulandirici igne fitil filan hic kullanmadiniz yani di mi? Simdi basladiniz mi peki transferle beraber

Allah razi olsun tesekkur ederim❤️ progesteron igne kan sulandirici igne fitil filan hic kullanmadiniz yani di mi? Simdi basladiniz mi peki transferle beraber
Progesteron kullanmadim estrofem de kullanmadim. Sadece coraspirin prednol basladım dun. Bugun de clexane kan sulandirici igne ekledi. Onlari kullanicam cunku trombofili panelimde bi gende pihtilasma ile ilgili bisey cikmisti onlem amacli kullanicam

Progesteron kullanmadim estrofem de kullanmadim. Sadece coraspirin prednol basladım dun. Bugun de clexane kan sulandirici igne ekledi. Onlari kullanicam cunku trombofili panelimde bi gende pihtilasma ile ilgili bisey cikmisti onlem amacli kullanicam
Anladim cok tesekkur ederim.
Umarim her sey planladiginiz gibi gonlunuzce ilerler🌸

Merhaba benim bugun transfer gunum transferde 30 dk sonra idrara ciktim baya sıkışmıştım oturdugumda acikca soylemem gerekicek afedersiniz ama. Baloncuk oldu bisey dustu gibi hissettim. Vajinadan akintiyla gitmemistir demi endise ediyorum. Buna benzer bisey yasayan var mi
Ben transfer gününde o kadar sıkışıktım ki yarım saat bile bekleyebilecek durumda değildim. Hocama ne zaman gidebileceğimi sorduğumda transfer işlemimiz bittikten hemen sonra rahatlıkla gidebilirsin demişti. Odaya çıktıktan 5 dakika sonra gittim. Evet bende de aynı endişe vardı ama aynı zamanda hocama da güveniyordum. Zaten dayanabilecek durumda da değildim. Onlar öyle idrarla kolayca düşebilecek bi şey olsa hocalarımız uyarmaz mı bizleri?

O transfer sonucunda biz 15 haftalık olduk bile ❤️ Lütfen kafanız rahat olsun, bebeğiniz sizinle ❤️

Back