Transfer sonrası idrar testi

Seramonik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
80
23
Mehaba kızlar, 10 ocakta öğleden önce iki adet 6.gün embriyosu transferi oldum. Bugün(14 ocak) dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktığını görüyorum. Acaba Gözlerim beni yanıltıyor mu diye size de sormak istedim. Bir bakıp yorumlar mısınız? 🙈 çok erken yaptım, bu sonuç beni yanıltır mı?

Eklentiler

• CE90521D-08E5-4AC8-B5A7-007C9EBA9739.jpeg
    CE90521D-08E5-4AC8-B5A7-007C9EBA9739.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 1.346
  • 1CE1B603-CDB3-4BE9-A7B6-B42A62DE2BB0.jpeg
    1CE1B603-CDB3-4BE9-A7B6-B42A62DE2BB0.jpeg
    155,5 KB · Görüntüleme: 1.157
Mehaba kızlar, 10 ocakta öğleden önce iki adet 6.gün embriyosu transferi oldum. Bugün(14 ocak) dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktığını görüyorum. Acaba Gözlerim beni yanıltıyor mu diye size de sormak istedim. Bir bakıp yorumlar mısınız? 🙈 çok erken yaptım, bu sonuç beni yanıltır mı?
Ayy canım🥰 inşallah hamilesindir yani var desek erken olur bence 2 gün sonra tekrarla🥰

İnşallah vardır ya.. evet pazar sabahı tekrarlayauım inşallah daha koyu bir çizgiyle karşılaşırım 🐣🐣 rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin :)
Aminn aminn bende bugün test yaptım. Adetime daha 2 gün var kahverengi leke geldi gece kasıgım çok ağrıdı. Sabah kalktım test yaptım ilk idrar değil. Hafif hayali çizgi çıktı ama bilmiyorum. Acaba üşüttüm mü?

Çatlatma iğnesini transfer günü değil de bir hafta önce falan yaptırdıysanız pozitif gibi görünüyor. Ben de transferden 4 gün sonra erken gebelik testinde pozitif görmüştüm🤗

Çatlatma iğnesini transfer günü değil de bir hafta önce falan yaptırdıysanız pozitif gibi görünüyor. Ben de transferden 4 gün sonra erken gebelik testinde pozitif görmüştüm🤗
Yaaaa.. çatlatma iğnesini hiç düşünemedim ben 🤦🏻‍♀️ Şöyleki, transfer günümde ovitrellenin 1/3 ünü yaptım. Yani üçte ikisini dışarı sıktım, geriye kalan üçte birini de göbekten vurdum 🤦🏻‍♀️ Çok azını vurdum ama etkilemiştir değil mi?? 🤦🏻‍♀️ Unuttum ben onu, aklımdan çıkmış tamamen.

Yaaaa.. çatlatma iğnesini hiç düşünemedim ben 🤦🏻‍♀️ Şöyleki, transfer günümde ovitrellenin 1/3 ünü yaptım. Yani üçte ikisini dışarı sıktım, geriye kalan üçte birini de göbekten vurdum 🤦🏻‍♀️ Çok azını vurdum ama etkilemiştir değil mi?? 🤦🏻‍♀️ Unuttum ben onu, aklımdan çıkmış tamamen.
Etkilemiştir tabi benim üzerinden 14 gün geçmişti yaptığımda o zamana kadar yanıltıcı olabiliyor. Teste devam ettin mi canım gittikçe silikleşiyo mu koyulaşıyo mu 😊

Etkilemiştir tabi benim üzerinden 14 gün geçmişti yaptığımda o zamana kadar yanıltıcı olabiliyor. Teste devam ettin mi canım gittikçe silikleşiyo mu koyulaşıyo mu 😊
Bu gün yine yaptım aynı şekilde çıktı. Ne koyulaştı ne de silikleşti. Anlayamadım valla 🤷🏻‍♀️

çatlatma iğnesinin sadece üçte birini yaptığım için acaba mı dedim. Hepsini vurmadım ya, gene de etkisini gösteriyordur değil mi..

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz yanlız benim birtane 3. Gün embriyosu idi. Test yapmamak için zor tuuyorum bugün ayın 17 si yedi gün geçmiş.silikte olsa çıkarmı bişeyler yapsammı ki ?

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz yanlız benim birtane 3. Gün embriyosu idi. Test yapmamak için zor tuuyorum bugün ayın 17 si yedi gün geçmiş.silikte olsa çıkarmı bişeyler yapsammı ki ?
Seninki 3.gün embriyosuymuş ya, bence sen biraz daha sabretsen daha iyi sanki. Hep öyle okudum heryerde, 3.gün dha geç çıkıyormuş diye.

Zaten 22 si test günüm. Sabırsızlık benimki :)
Anca koyulasir belki 😊
Benim de anca koyulasti 9. Gün kuruma cizgisi gibi birsey cikmisti ben baya aglamistim negatif diye suları koyuvermistim meğerse pozitifmiş.
Transferimin 17. Gunu bugün.
Hatta 3 gün arayla yaptigim testi atayim😊
Alttakini 3 gun once yaptim ustekini bugün😊

Eklentiler

• 20220117_122315.jpg
    20220117_122315.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 2.368
X