Transfer sonrası gebelik testi

Transferimin 3. Günü deyim idrarda negatif çıktı 5. Gün tek embriyosuydu sizce daha erken mi morelim çok bozuk
Moralini bozmak için gerçekten çok erken en azindan 6.günü bekle o bile erken ama 3 çok çok erken çünkü transferden sonra tutunma 3.4.günler oluyor diye okumuştum e bebiş tutunacak ki beta yükselsin Biraz daha sabir

Canım sakin ümitsizliğe kapılma daha çok çok çok erken daha idrara geçmesi imkansız.benimde 5. Gün embriyosu transferim oldu 8. Günde idrarda çıktı rabbim insallah sana da nasip eder.biliyorum beklemek çok çok zor ama sakin erkenden yapıpta moralini boş yere bozma

İnşallah canım dua edermisin bana hamilelerin duası kabul olur

Canım hayırlı olsun o zaman insallah kaçıncı gündü bugünde yaptın mi?
Evet canım bu sefer erken gebelik testinde yaptım 7. Günüm net çift çizgiyi gördüm çok şükür 3 yıldır o çizgiyi görmek için hayaller kuruyordum çok şükür ama asıl test günüme daha 6 gün daha var inşallah kan sonucum yüksek çıkar

Merhaba bende test yapmam istiyorum ama transfer gününü saydınız mı 7 .gün mü bide kaçıncı gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…