- 20 Ekim 2021
- 16
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi Selinay1998
Moralini bozmak için gerçekten çok erken en azindan 6.günü bekle o bile erken ama 3 çok çok erken çünkü transferden sonra tutunma 3.4.günler oluyor diye okumuştum e bebiş tutunacak ki beta yükselsin Biraz daha sabirTransferimin 3. Günü deyim idrarda negatif çıktı 5. Gün tek embriyosuydu sizce daha erken mi morelim çok bozuk
İnşallah canım dua edermisin bana hamilelerin duası kabul olurCanım sakin ümitsizliğe kapılma daha çok çok çok erken daha idrara geçmesi imkansız.benimde 5. Gün embriyosu transferim oldu 8. Günde idrarda çıktı rabbim insallah sana da nasip eder.biliyorum beklemek çok çok zor ama sakin erkenden yapıpta moralini boş yere bozma
Bu konuda hiçbir bilgim yok ama burda olduklarında 7. Gün yerleşme kanaması olanlar var o zaman da 10. Günde testte çıkar. İstersen yap eğer negatif çıkarsa üzülmemek şartıylaPeki şimdi yapsam test çıkarmi acaba elimde normel kaset test var ve tarnsferimin 6. Günü deyim
Canım 3.gün çıkmaz bugün çıkar ams varsa idrar testi yapNe biliyim bı an tek çizgi görünce yıkıldım resmen bı türlü kendime gelemiyorum yaşadığım durum çok saçma evet
Benim 5.gün çıkmaya başladı şeninde bugün çıkabilir yap testPeki şimdi yapsam test çıkarmi acaba elimde normel kaset test var ve tarnsferimin 6. Günü deyim
Dün test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugünde yaptım silik çıktı yarın erken gebelik testinde deniycem bideBenim 5.gün çıkmaya başladı şeninde bugün çıkabilir yap test
Canım hayırlı olsun o zaman insallah kaçıncı gündü bugünde yaptın mi?Dün test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugünde yaptım silik çıktı yarın erken gebelik testinde deniycem bide
Evet canım bu sefer erken gebelik testinde yaptım 7. Günüm net çift çizgiyi gördüm çok şükür 3 yıldır o çizgiyi görmek için hayaller kuruyordum çok şükür ama asıl test günüme daha 6 gün daha var inşallah kan sonucum yüksek çıkarCanım hayırlı olsun o zaman insallah kaçıncı gündü bugünde yaptın mi?
Tam bir delilik di benim ki kendime gülüyorum şimdiBende erkenden başlıyorum test yapmaya ancak senin kadar degil
Yap yapDün test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugünde yaptım silik çıktı yarın erken gebelik testinde deniycem bide
Merhaba bende test yapmam istiyorum ama transfer gününü saydınız mı 7 .gün mü bide kaçıncı gün embriyosuEvet canım bu sefer erken gebelik testinde yaptım 7. Günüm net çift çizgiyi gördüm çok şükür 3 yıldır o çizgiyi görmek için hayaller kuruyordum çok şükür ama asıl test günüme daha 6 gün daha var inşallah kan sonucum yüksek çıkar
Yok canım transfer günü sayılmıyor benim 5. Gün tek embriyoduMerhaba bende test yapmam istiyorum ama transfer gününü saydınız mı 7 .gün mü bide kaçıncı gün embriyosu