Merhaba ne güzel bugün ben transfer gününü saymazsam 7. Günüm idrar testim negatif akşam kan testi vericem muhtemelen negatif benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosuyduTransfer gününü saymadan en erken 8nci gün kan vermiştim 18 çıktı. O güne kadar hergun idrar testi yaptım 6-7-8 de çok çok silik çıktı varla yok arası. Bu arada benim dondurulmuş embriyo transferiydi.
Allah gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsinMerhaba ne güzel bugün ben transfer gününü saymazsam 7. Günüm idrar testim negatif akşam kan testi vericem muhtemelen negatif benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu
Amin tüm isteyen herkese nasip etsin Allah ın inşallah uğraşmak çok yıpratıyor maalesefAllah gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
merhaba sonucunuz pozitif mi idrar testi fotonuz var mıTransfer gününü saymadan en erken 8nci gün kan vermiştim 18 çıktı. O güne kadar hergun idrar testi yaptım 6-7-8 de çok çok silik çıktı varla yok arası. Bu arada benim dondurulmuş embriyo transferiydi.
Merhaba pozitif hatta doğdu şuan kucağımda.merhaba sonucunuz pozitif mi idrar testi fotonuz var mı
Bugün transfer günü hariç 6. Günün kan testim 23 çıktıMerhaba pozitif hatta doğdu şuan kucağımda.
Ayın 13ude transfer olmuştum 17sinde test yapmaya başladım
Maşallah 8.gun vermiştim 18 çıkmıştı benim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBugün transfer günü hariç 6. Günün kan testim 23 çıktı
Çok saolun yükseldi mi pekiMaşallah 8.gun vermiştim 18 çıkmıştı benim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet hatta dogdu suan kucağımdaÇok saolun yükseldi mi peki
Çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah darısı başımızaEvet hatta dogdu suan kucağımda
Cok uzuluyorum suan testim negatife dogru donuyor sabah predictor markayla yaptim pozititfti. Sobra kahverengi leke geldi. Awox marka testle baktim belli belirsiz cizgi var ya kimyasal yada dis gebelik cok uzgunum arkadaslar lutfen yorum
benimde 28 çıktı 9. günüm bugün doktor ortada dedi sizin gebeliğiniz devam ettimiTransfer gününü saymadan en erken 8nci gün kan vermiştim 18 çıktı. O güne kadar hergun idrar testi yaptım 6-7-8 de çok çok silik çıktı varla yok arası. Bu arada benim dondurulmuş embriyo transferiydi.
Evet şuan kucağımda darısı başınıza.benimde 28 çıktı 9. günüm bugün doktor ortada dedi sizin gebeliğiniz devam ettimi
Teşekkür ederim cevap için morel oldunuz benimdeEvet şuan kucağımda darısı başınıza.
8.gun 18
10.gun 56
13.gun 251 di kan testi sonuçlarım.
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın artışınız çok güzel olmuşTeşekkür ederim cevap için morel oldunuz benimde
9. gün 28
11.gün 106 çıktı 13.gün tekrar vereceğim doktor artış güzel dedi umudumda arttı açıkçası
13. gün tekrar test verdim 446 çıktıMaşallah sağlıkla kucağınıza alın artışınız çok güzel olmuş