- 7 Şubat 2024
- 392
- 323
- 32
Hayır transfer günü sayılmıyor zaten.Transferle beraber mi beşinci gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır transfer günü sayılmıyor zaten.Transferle beraber mi beşinci gün
Hmm hakkımızda hayırlısı inşallahHayır transfer günü sayılmıyor zaten.
Transfer günü hariç 6. GündüHangi gün yaptınız siz
Arkadaşlar ben biraz sabırsız birisiyim sizce en erken teste ne zaman çıkar
Sanki direkt kan vermek daha sağlıklı gibiBen 9. Gün kan verdim 555 ile öğrendim
Bence kesinlikle çok erken herkesin beta Hcg si aynı zamanda yükselmez bence kendini demoralize edecek biraeyle karşılaşma derimAh işte aradığım başlık ben de sizin gibiyim..Cuma günü transfer oldum çarşamba yapsam mı diyorum idrar testini
Arkadaşlar da böyle söylüyor bakalım tutabildigim kadar tutacam artık kendimiBence kesinlikle çok erken herkesin beta Hcg si aynı zamanda yükselmez bence kendini demoralize edecek biraeyle karşılaşma derim
Bende zorrrr tutuyorum kendimiArkadaşlar da böyle söylüyor bakalım tutabildigim kadar tutacam artık kendimi
Taze transfer miydi ?Ben 9. Gün kan verdim 555 ile öğrendim
Bende zorrrr tutuyorum kendi
Sen hangi gün transfer oldunBende zorrrr tutuyorum kendimi
25eylül çarşambaSen hangi gün transfer oldun
Hmm iyi durmuşsun yine ne zaman test yapacaksın25eylül çarşamba
DonmustuTaze transfer miydi ?
Yaptım ikinci çizgi çıktı amaama çatlatma iğnesi etkisi olabilir falan yazıyor o yüzden bekleyeceğimHmm iyi durmuşsun yine ne zaman test yapacaksın
Olumlu düşünelim 10 gün geçti mi çatlatma iğnesindenYaptım ikinci çizgi çıktı amaama çatlatma iğnesi etkisi olabilir falan yazıyor o yüzden bekleyeceğim
Çok erken daha senin taze transfer miydi dondurulmuş mu ?Ben dayanamadım ve test yaptım ilk idrar da değildi tek çizgi malesef ama daha cuma günü transfer yaptırdım İnşallah ondan cıkmamıştır
Dondurulmuş canımÇok erken daha senin taze transfer miydi dondurulmuş mu ?
Acele etme bekle benceDondurulmuş canım
Merhaba hangi ilac kasik batmasi yapiyor sizce? Bende de var bu aralar kafama takiyorum da doktorunuz mu soyledi?Kızlar sizde herhangi bir belirti var mı? Bende ara sıra kasık batması hariç- ki o da ilaçtan oluyor- hiçbir belirtim yok.