Evet canım. Bugün çok şükür koyulaşmayı gördüm içim rahatladı.Hadi inşallaah az kaldı testlere
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası en erken sonuç ne zaman aldınız?
- Konu Sahibi meltaway
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dua etmeye devamEvet canım. Bugün çok şükür koyulaşmayı gördüm içim rahatladı.
İnsallah kanda güzel sonuçlar alırsın , beklerken insan çok heyecan yapıyor psikolojik olarak oldu mı olmadı mı kaygılar , senin belirtin var mıydıSon güncel durumda böyle koyulaşma var mı
Bende lekelenme kasık ve bel ağrısı oldu, ben sadece olumsuzu düşünmedim ama olumlu da düşünmedim valla çok büyük zorluklar geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun, inşallaah sizde durum nedirİnsallah kanda güzel sonuçlar alırsın , beklerken insan çok heyecan yapıyor psikolojik olarak oldu mı olmadı mı kaygılar , senin belirtin var mıydı
Kaçıncı gün lekelenme olduBende lekelenme kasık ve bel ağrısı oldu, ben sadece olumsuzu düşünmedim ama olumlu da düşünmedim valla çok büyük zorluklar geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun, inşallaah sizde durum nedir
4-6. Günleri sizde oldu mu belirtilere takmayalım kiminde olur kiminde olmaz kimse moralini bozmasınKaçıncı gün lekelenme oldu
Hiç olumlu hissedemiyorum, test yapmaya da korkuyorum. Allahım bana da nasip etsin söyleyecek sözüm kalmadı4-6. Günleri sizde oldu mu belirtilere takmayalım kiminde olur kiminde olmaz kimse moralini bozmasın
Allah herkese nasip etsin canım benim korkma moralini yüksek tut lütfenHiç olumlu hissedemiyorum, test yapmaya da korkuyorum. Allahım bana da nasip etsin söyleyecek sözüm kalmadı
Benim henüz 3.günüm ilk günü sayarsak siz yolu yarılamışsınız allahın ıznıyle sağ Salim kucağımıza alıcaz hep böyle diyorum kendime deBende lekelenme kasık ve bel ağrısı oldu, ben sadece olumsuzu düşünmedim ama olumlu da düşünmedim valla çok büyük zorluklar geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun, inşallaah sizde durum nedir
İnşallah hep birlikte güzel haberler verip olumlu düşünelim evet cok az kaldı benim insan belirti yaşayınca geriliyor yaşamayınca geriliyor işte cidden Allah yardımcımız olsunBenim henüz 3.günüm ilk günü sayarsak siz yolu yarılamışsınız allahın ıznıyle sağ Salim kucağımıza alıcaz hep böyle diyorum kendime de
İnşallah hep birlikte güzel haberler verip olumlu düşünelim evet cok az kaldı benim insan belirti yaşayınca geriliyor yaşamayınca geriliyor işte cidden Allah yardımcımız olsun
Ankarada siz?Amiiin siz hangi şehirde yaptrdınız.
Adanada bende , böyle anlık giren ve geçen sızı gibi kımıldanma yaşadınız mı ? Uyku hali fazlalaşan akıntıAnkarada siz?
Evet kesinlikle yaşadım bende bakalım kısmetAdanada bende , böyle anlık giren ve geçen sızı gibi kımıldanma yaşadınız mı ? Uyku hali fazlalaşan akıntı
Kızlar belirtilere takılıp hiç üzmeyin kendinizi bende hiç bir belirti olmadı ne lekelenme ne kasık ağrısı ne bel ağrısı bende test yaptım idrar silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim 59 çıktı idrara düşmüşse kana hayli hayli düşüyor dilerim çok çok güzel haberler alırız ve en önemlisi devamında da sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah
Hangi gün yaptınız sizKızlar belirtilere takılıp hiç üzmeyin kendinizi bende hiç bir belirti olmadı ne lekelenme ne kasık ağrısı ne bel ağrısı bende test yaptım idrar silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim 59 çıktı idrara düşmüşse kana hayli hayli düşüyor dilerim çok çok güzel haberler alırız ve en önemlisi devamında da sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah
Ah işte aradığım başlık ben de sizin gibiyim..Cuma günü transfer oldum çarşamba yapsam mı diyorum idrar testiniArkadaşlar ben biraz sabırsız birisiyim sizce en erken teste ne zaman çıkar?
Ben 5. gün öğrendim erken gebelik testinde. Prodictor marka çok hassas yakalar 5. gün deneyebilirsin ama şöyle bir şey var beta hcg çok düşük olduğu için hemen silik çizgi çıkmıyor 10 15 dk sonra çıkıyor ikinci çizgiAh işte aradığım başlık ben de sizin gibiyim..Cuma günü transfer oldum çarşamba yapsam mı diyorum idrar testini
Transferle beraber mi beşinci günBen 5. gün öğrendim erken gebelik testinde. Prodictor marka çok hassas yakalar 5. gün deneyebilirsin ama şöyle bir şey var beta hcg çok düşük olduğu için hemen silik çizgi çıkmıyor 10 15 dk sonra çıkıyor ikinci çizgi