• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası en erken sonuç ne zaman aldınız?

İnsallah kanda güzel sonuçlar alırsın , beklerken insan çok heyecan yapıyor psikolojik olarak oldu mı olmadı mı kaygılar , senin belirtin var mıydı
Bende lekelenme kasık ve bel ağrısı oldu, ben sadece olumsuzu düşünmedim ama olumlu da düşünmedim valla çok büyük zorluklar geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun, inşallaah sizde durum nedir

Bende lekelenme kasık ve bel ağrısı oldu, ben sadece olumsuzu düşünmedim ama olumlu da düşünmedim valla çok büyük zorluklar geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun, inşallaah sizde durum nedir
Benim henüz 3.günüm ilk günü sayarsak siz yolu yarılamışsınız allahın ıznıyle sağ Salim kucağımıza alıcaz hep böyle diyorum kendime de

Benim henüz 3.günüm ilk günü sayarsak siz yolu yarılamışsınız allahın ıznıyle sağ Salim kucağımıza alıcaz hep böyle diyorum kendime de
İnşallah hep birlikte güzel haberler verip olumlu düşünelim evet cok az kaldı benim insan belirti yaşayınca geriliyor yaşamayınca geriliyor işte cidden Allah yardımcımız olsun

Kızlar belirtilere takılıp hiç üzmeyin kendinizi bende hiç bir belirti olmadı ne lekelenme ne kasık ağrısı ne bel ağrısı bende test yaptım idrar silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim 59 çıktı idrara düşmüşse kana hayli hayli düşüyor dilerim çok çok güzel haberler alırız ve en önemlisi devamında da sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah 🙏

Kızlar belirtilere takılıp hiç üzmeyin kendinizi bende hiç bir belirti olmadı ne lekelenme ne kasık ağrısı ne bel ağrısı bende test yaptım idrar silik çizgi çıktı aynı gün kan verdim 59 çıktı idrara düşmüşse kana hayli hayli düşüyor dilerim çok çok güzel haberler alırız ve en önemlisi devamında da sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah 🙏
Hangi gün yaptınız siz

Ah işte aradığım başlık ben de sizin gibiyim..Cuma günü transfer oldum çarşamba yapsam mı diyorum idrar testini
Ben 5. gün öğrendim erken gebelik testinde. Prodictor marka çok hassas yakalar 5. gün deneyebilirsin ama şöyle bir şey var beta hcg çok düşük olduğu için hemen silik çizgi çıkmıyor 10 15 dk sonra çıkıyor ikinci çizgi

Back
X