Cok tesekkur ederim umarım yukselirTestinizi 2 günde 1 aynı yerde tekrarlayın önemli olan 2 gündeki artış oranıdır. Kendinizi yormayın dinlenin bazen geç tutunabilir ve artış sonradan yükselebiliyor.
Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah
Geç tutunmayı bilimsel olarak açıklama yapamam, mantıken dinlenmeniz gerekebilir diye düşünüyorum,dikkat etmeniz gerekir belki . Değeriniz 2 günde 3 e katlamis neredeyse.Cok tesekkur ederim umarım yukselirgec tutunma neden oluyor doktorum iyi yada kötü bir sey demedi.
İnşallah çok çok teşekkürlerGeç tutunmayı bilimsel olarak açıklama yapamam, mantıken dinlenmeniz gerekebilir diye düşünüyorum,dikkat etmeniz gerekir belki . Değeriniz 2 günde 3 e katlamis neredeyse.
9.gün 12 çıkmış
11. Gün 33 olmuş .
Sadece biraz düşük değer ama bu birden yükselebilir,söyle bir kaç gün bol ceviz avokado kabak çekirdeği ve protein ağırlıklı beslenin uzanın dinlenin bol su için ,bebeğiniz size sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberler verin bize de
Merhaba tekrar kan verdiniz mi? İnşallah yükselmeye devam etmiştirKızlar 5. Gün embriyosu aa kalite transfer oldum
Beta hcg
9. Gün 12
10. Gün 24
11. Gün 33
Böyle düsük seyreden varmı acaba kimyasal mı?
Merhaba evet bugun14. Gün 142 cıktı cok sukurMerhaba tekrar kan verdiniz mi? İnşallah yükselmeye devam etmiştir
Yaa Çoook sevindimm İnşallah benim de öyle olur ya 5. Gün embriyosu 10. Gün 44 12. Gün 69 çıktıMerhaba evet bugun14. Gün 142 cıktı cok sukur
10dan 12 güne çok güzel artmış. Endişelenmeyin stres yapmayın aynı kaygıları bende yaşadim ama bence sizin değerinizde artacak. Benimki çok daha düşüktüYaa Çoook sevindimm İnşallah benim de öyle olur ya 5. Gün embriyosu 10. Gün 44 12. Gün 69 çıktı
Artış az mı diye endişelenmistim inşallah ben de pazartesi yüksek bir değer görürüm hayırlısı ile10dan 12 güne çok güzel artmış. Endişelenmeyin stres yapmayın aynı kaygıları bende yaşadim ama bence sizin değerinizde artacak. Benimki çok daha düşüktü
İki günde min %60 artış olması gerekiyor. Değeriniz %68 artmış. Herşey yolunda gibi görünüyor. Pazartesi sonucu banada haber verinArtış az mı diye endişelenmistim inşallah ben de pazartesi yüksek bir değer görürüm hayırlısı ile
Hele benim değerlerimİki günde min %60 artış olması gerekiyor. Değeriniz %68 artmış. Herşey yolunda gibi görünüyor. Pazartesi sonucu banada haber veringüzel haberler alırsınız inşallah
Hele benim değerlerim
3. Gün embriyosu
11. Gün 17,
13. Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 501 çıkmıştı.
Benimde geç tutunma oldu.
Şimdi doğumu bekliyorum çok şükür
Ay ne güzel darısı basimiza inşallahHele benim değerlerim
3. Gün embriyosu
11. Gün 17,
13. Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 501 çıkmıştı.
Hele benim değerlerim
3. Gün embriyosu
11. Gün 17,
13. Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 501 çıkmıştı.
Merhaba test yaptirdiniz mi bugun :)Yaa Çoook sevindimm İnşallah benim de öyle olur ya 5. Gün embriyosu 10. Gün 44 12. Gün 69 çıktı
Evet sonucu bekliyorumMerhaba test yaptirdiniz mi bugun :)
Çok şükür 133 çıktıMerhaba test yaptirdiniz mi bugun :)
Müthis gözünüzaydınÇok şükür 133 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?