Transfer sonrasi belirtiler

Hintbalyoga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
503
334
Arkadaslar bu benim ilk tup bebek denemem cikolata kisti ve rezerv azligim var. carsamba gunu 1 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.30 aralik test gunum.daha cok erken biliorum ama heyecandan belirti aramaya basladim :)
Sizlerin transferde kacinci gununuz?
Belirtileriniz neler?
Benim henuz belirtim yok :)

Bende 34 yasindayim.tek yumurtaligim 10 yil once alindi.diger yumurtalikta yine cikolata kisti var..dogum kontrol hapi verdi doktor.adetin ikinci gunu gel dedi..bir onceki gittigimde yumurta rezervin az gorunuyor dedi..tup bebek deneyecegiz ..hayirlisi

Bende 34 yasindayim.tek yumurtaligim 10 yil once alindi.diger yumurtalikta yine cikolata kisti var..dogum kontrol hapi verdi doktor.adetin ikinci gunu gel dedi..bir onceki gittigimde yumurta rezervin az gorunuyor dedi..tup bebek deneyecegiz ..hayirlisi
Ins hayirli bi tedavi sureci gecirirsin kuzum sonu iyi olur :)

Mesanede sıvı gorundu..ultrasonlarda anlasilmadi..ilacli emar cekildi..yarin sonuclar belli olacak..bir ay daha dogum kontrol hapi ic dedi doktor..kist birazcik baskilanmis ve 3 tane folikul gorundu..onu catlatabilirlerse iste bakalim

Arkadaslar bu benim ilk tup bebek denemem cikolata kisti ve rezerv azligim var. carsamba gunu 1 tane 5.gun embriyosu transferim oldu.30 aralik test gunum.daha cok erken biliorum ama heyecandan belirti aramaya basladim :)
Sizlerin transferde kacinci gununuz?
Belirtileriniz neler?
Benim henuz belirtim yok :)
Oldu mu bebeginiz?

X