Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ayın 10 da transfer oldu ama hafif ağrı var lütfen tecrübelerinizi yazın tahlil daha 22 sinde
Hayırlı olsun.
Kasıklarda batmalar şeklinde ağrı, adet ağrısı, lekelenme, kabızlık, göğüslerde hassaslık, damar belirginleşmesi ve ya aerolada koyulaşma, ağızda tat değişikliği, midede yanma, bulantı, bel ağrısı. Bu yazdıklarımın sadece birini ve ya bir kaçını yaşayan da var, hiç bir belirti yaşamayanda. Vücudun gebeliğe olan hassaslığına göre vücut tepkisi de değişir. Sana tavsiyem hiç belirti arama.
Bir kez hamile kalmış biri olarak son denememde neredeyse ilkinde olan bütün belirtileri yaşadım.O yüzden tutunduğuna neredeyse emindim. Sonuçmu? sonuç.... neqatif![]()
Merhaba benimde 17 ocakta transferim oldu 2 tane 4.gun blast embryo transfer edildi ilk 3 gun cok fazla kasik ve bel agrim oldu bi ates basiyodu cok sicakliypdum bi acayip usuyodum ayaklarim buz kesiyodu vucut kafayi yedio renksiz akinti bendede oluyor ilk baslarda daha fazlaydi simdi oda azaldi sabahlari adet olacak gibi kasiklarimda agri oluyor ama gun icinde geciyor sanirim jelin etkisi oluyor sol kasik ve gobegimin hemen alt tarafinda karnimda batmalar oluyor psikolojimi olabildogince iyi tutmaya calisiyorum hepmizin hakkinda hayirlisi olsun
İnşallah öyledir hayırlısıyla nasip olsun hepimizeUmarım ikizlerin seninledir.Blast transferinde şans yüksek oluyor içini ferah tut benim transferimin 6.günü benimde sabah karın ağrılarım oluyor gece de terliyorum.Ayaklarım benimde buz gibi daha da test günü ne çok var
Amin inşallah kızlar birde adetinize nekadar var belirtileni yaşıyormusunuz benim adet belirtilerim başladı
benım hep adet agrılarım vardı baska belırtım yoktu oyuzden hem negatıf düşünmüştüm :/
Ancela canm içini ferah tut ağrılar iyiye işaret 4 gün geciktim ateşim 8 derece yükseldi baş dönmesi mide bulantısı da kasık ağrısına eklendi her geçen gün bebeğime yaklaştığımı hissediyorumbenim adetime 2-3 gün var ve bel ağrım kasık ağrım başladı. bugün de göğüslerim başladı. düşünmesi bile ürkütüyo![]()
![]()
Ancela canm içini ferah tut ağrılar iyiye işaret 4 gün geciktim ateşim 8 derece yükseldi baş dönmesi mide bulantısı da kasık ağrısına eklendi her geçen gün bebeğime yaklaştığımı hissediyorum![]()
Ağrıların ne durumda ben her yürüyüşten sonra fenalaşıyorumdayanamayıp test yapıcam sanırım
Benimde 4 günüm transferde. şiddetli derecede gece sancim oldu. Kasiklarimda batma belimde agri göğüslerim çok hassas dokunamıyorum bile. Inşallah tutunmuştur bebeklerimiz, mucizelerimiz gelir hayırlı bi şekilde. Yalnız benim bi sorunum var yarım rahimliyim bu şekilde olup bebek sahibi olanlar varmış, ama rahim taşımayıp düşüğe yada erken doğuma sebep olabilirmiş. Bu konuda bi bilgisi olanlar lütfen benimle Paylaşrmısınız
Henüz test yapmadım bugün 9. Gun yapsam çıkarmı bilmiyorum pazartesiye gel demişti doktor. Ağrılarım devam ediyor akıntı var inşallah pozitif sonuç alırız hayırlısıyla.Test yaptınmı merak ettim başka belirtin varmı?
Sen ne yaptın test yaptınmı?Yarım rahimle hamile kalan kimseyi duymadım ama Rabbim ol derse olur.Kilosu belki düşük olur ama olmıycak birşey değil bol bol dua et insan böyle zamanlarda dua ile anca rahatlayabiliyor.Benim de yarın regl günüm bugün tansiyonum düştü jel sonrası yürüyüş yaparken başım döndü oturdum kaldımAllahım hayırlısıyla sona ulaştırır inşallah
Henüz test yapmadım bugün 9. Gun yapsam çıkarmı bilmiyorum pazartesiye gel demişti doktor. Ağrılarım devam ediyor akıntı var inşallah pozitif sonuç alırız hayırlısıyla.
Sen ne yaptın test yaptınmı?