Transfer sonrası belirti

fantaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
48
38
18
40
Hocam merhabalar bugün transferimin onuncu günü çok yaymamalılar beraber süreci elimden geldiğince dinlenerek geçirdim ilk günler mide bulantısı katın Şişliği ile geçti sekizinci gün itibari ile adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı hissettim fakat bugün belirtilerim daha azaldı endişelenmem gereken bir durum varmıdır bu arada sekizinci gün test yaptım sonuç negatifti

Hocam merhabalar bugün transferimin onuncu günü çok yaymamalılar beraber süreci elimden geldiğince dinlenerek geçirdim ilk günler mide bulantısı katın Şişliği ile geçti sekizinci gün itibari ile adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı hissettim fakat bugün belirtilerim daha azaldı endişelenmem gereken bir durum varmıdır bu arada sekizinci gün test yaptım sonuç negatifti
Merhabalar : Kanda bakılan gebelık testı kesın sonuc verecektır .Embrıo transferınden itibaren 11. gun kan vermenız faydalı olucaktır. Sonuc yıne negatıf olur ıse oykunuze gore neler yapılması gerekır ? hangı testlerı arastırmalı ?bu konuda bızımle temasa gecebılırsınız. 0533 580 14 81 nolu telefondan bıze ulasmanız mumkun olucaktır.Bol şans dılerım.

Back