Cok tesekkur ederim insallah hepimizin gonlunuze gore olsun rahim zari ince oldugundan sansi artirmak icin diye dusunuyorumBelirti hemen zor. Rabbim nasip etsin önce sonra da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Neden 4 embriyo konuldu acaba
3 4 gün karın kasık ağrım oldu benim onun dışında bir belirti olmadı tutunması için bol su ve kabak çekirdeği yedim kabız olmamaya dikkat ettim sonucumuz pozitif çok şükür inşallah sizde pozitif sonuç alırsınızMerhabalar pazartesi gunu 6 mmlik endoktrium (rahim zari) ile 4 adet 3.gun embriyosu transfer edildi. Acaba bu incelikle hamile kalanlar var mi ? Neler yaptiniz ? Belirtigordunuz muyarin 3.gun olacak
Hemen ilk gunlerde olmus muydu ?sizede bir an once saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerimMerhaba, benım aşırı midem bulanmaya başlamıştı ve kasıklarımda regl sancısına benzer sancılarım olmustu. Tek belirti diyebılecegım sey bı oldu sanırım
Cooook tesekkur ederimmm dualariniz icin valla tutsunda ben raziyimnBen de ayni seyi düşündüm de 3 ü falan tutarsa :) nasip artik mevlam bilir hayirlisini. Dua edeceğim size insallah.
Ne guzel hayirlisi olsun sizin icin saglikla bebeginizi kucaginiza alin3 4 gün karın kasık ağrım oldu benim onun dışında bir belirti olmadı tutunması için bol su ve kabak çekirdeği yedim kabız olmamaya dikkat ettim sonucumuz pozitif çok şükür inşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
Bende cok erken oldu bu belirtiler hatta yumusatici kokusundan midem bulanmıstı. Zaten daha sonrasında ılk 4 ay da bulantılar devam etti. Kasıklarımdaki batmalar gecti ama işk belirtiler buydu. Transferim yapıldıktan 1 hafta sonra bunlar hissetmeye baslamıstım. Cok tesekkur ederim allah nasıp etsin insallah ısteyen herkese.Hemen ilk gunlerde olmus muydu ?sizede bir an once saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim