Transfer sonrasi belirti ve yapilmasigerekenler

Sepetto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
24
3
50
Merhabalar pazartesi gunu 6 mmlik endoktrium (rahim zari) ile 4 adet 3.gun embriyosu transfer edildi. Acaba bu incelikle hamile kalanlar var mi ? Neler yaptiniz ? Belirtigordunuz muyarin 3.gun olacak

Belirti hemen zor. Rabbim nasip etsin önce sonra da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Neden 4 embriyo konuldu acaba

Merhaba, benım aşırı midem bulanmaya başlamıştı ve kasıklarımda regl sancısına benzer sancılarım olmustu. Tek belirti diyebılecegım sey bı oldu sanırım

Belirti hemen zor. Rabbim nasip etsin önce sonra da saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Neden 4 embriyo konuldu acaba
Cok tesekkur ederim insallah hepimizin gonlunuze gore olsun rahim zari ince oldugundan sansi artirmak icin diye dusunuyorum

Merhabalar pazartesi gunu 6 mmlik endoktrium (rahim zari) ile 4 adet 3.gun embriyosu transfer edildi. Acaba bu incelikle hamile kalanlar var mi ? Neler yaptiniz ? Belirtigordunuz muyarin 3.gun olacak
3 4 gün karın kasık ağrım oldu benim onun dışında bir belirti olmadı tutunması için bol su ve kabak çekirdeği yedim kabız olmamaya dikkat ettim sonucumuz pozitif çok şükür inşallah sizde pozitif sonuç alırsınız

Merhaba, benım aşırı midem bulanmaya başlamıştı ve kasıklarımda regl sancısına benzer sancılarım olmustu. Tek belirti diyebılecegım sey bı oldu sanırım
Hemen ilk gunlerde olmus muydu ?sizede bir an once saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim

Ben de ayni seyi düşündüm de 3 ü falan tutarsa :) nasip artik mevlam bilir hayirlisini. Dua edeceğim size insallah.

3 4 gün karın kasık ağrım oldu benim onun dışında bir belirti olmadı tutunması için bol su ve kabak çekirdeği yedim kabız olmamaya dikkat ettim sonucumuz pozitif çok şükür inşallah sizde pozitif sonuç alırsınız
Ne guzel hayirlisi olsun sizin icin saglikla bebeginizi kucaginiza alin 🙏🏽Insaallah benimde oyle olur kabak cekirdegi ve suya dikkatediyorum

Hemen ilk gunlerde olmus muydu ?sizede bir an once saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim
Bende cok erken oldu bu belirtiler hatta yumusatici kokusundan midem bulanmıstı. Zaten daha sonrasında ılk 4 ay da bulantılar devam etti. Kasıklarımdaki batmalar gecti ama işk belirtiler buydu. Transferim yapıldıktan 1 hafta sonra bunlar hissetmeye baslamıstım. Cok tesekkur ederim allah nasıp etsin insallah ısteyen herkese.

Kızlar bende transferden bı kaç saat sonra tuvalatten cıkarken bı damla kan geldi acaba tutunamadan düştü mü bu belirtiyi yaşayan var mı aranızda

Kızlar hepinize iyi akşamlar 🤗 umarım herkes pozitif sonuçlar alır 🤗 şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım🙏 ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi 😊

X