Ben 4 subat gecesi olmustum hadi 5 desek 14 gun gecmis oluyor canim benimde kalir mi o gune kadar bilemedim kiMerhaba iğne etkisi olabilir. Ben çatlatma iğnesi kullandığımda iğne etkisi 16. Günden sonra geçmişti.
Çatlatma iğne etkisi kişiden kişiye değişiyor maalesef. İsterseniz yine kan verin içiniz rahat etsin.Ben 4 subat gecesi olmustum hadi 5 desek 14 gun gecmis oluyor canim benimde kalir mi o gune kadar bilemedim ki
Bana umut oldunuz2 tanıdığım var hamile olduğu halde kanda negatifi gören, bence farklı bir yerde bir daha kan verin emin olun....
Eki Görüntüle 3010062
Eki Görüntüle 3010063
Arkadaşlar 5 şubatta yumurtam toplandı 10 şubatta transfer oldum 5. Gun embriyosuydu. 8. Gun kaset test yaptim hayali çizgi vardı 9. Gun bu testi yaptım silik çizgi oldu hemen doktora kan vermeye gittik sonucum 0.0 yumurta catlatma ignemin uzerinden 14 gun gecti bu testi silik yapan madem igneler ilaclar baska arkadaslarinkini neden yapmiyorda tek benimkini yapiyor kullandigim ilaclarda decavit estrafem ve progestan fitil. Ayni ilaclar neden beta hcg yukseltmiyorda idrara yansiyor. Test yanlis desem iki farkli testle yaptim markasida farkliydi. Gunume daha 3 gun vardi ama doktor tutmamis tutsa 9. Gun 30 40 olurdu dedi 0 olmazdi dedi sizce 12. Gune kadar bekleyim mi benim yasadigim olayi yasayan var mi ?
Farkli bir test yaptim kaset onda da ayniydi canimBu test malesef yanıltılıyor yalancı cizgi çıkartıyor
Ay canım ben yaptım sen sakın yapma oyle insan daha cok mahvoluyo insallah senin tutar sevindirici haber alirsin canim benim ama benim ignenin ustunden 14 gun gecmistiSen yine içinin rahat etmesi için farklı bir hastanede tekrar kan testi ver rabbimden ümidini kesme nasip inşallah tutmuştur
Bende ayın 14 de çatlatma iğnesi oldum dünde transferim yapıldı hemşire üstüne basa basa dediki idrar testi yapma iğnenin etkisiyle çift çizgi görebilirsin gününü bekle kan ver tabi brn bekleyebilecek miyim bilmiyorum
Saol canım inşallahAy canım ben yaptım sen sakın yapma oyle insan daha cok mahvoluyo insallah senin tutar sevindirici haber alirsin canim benim ama benim ignenin ustunden 14 gun gecmisti
Yeğenimin günü geçti teyze ben hamileyim dedi, özel bir hastanede test verdi sonuç negatif, olamaz dedi hala ısrarla ben hamileyim dedi ve başka bir hastanede test verdi sonuç pozitifti, şu hayatta herşey mümkün, inşallah senin de öyle olur..Bana umut oldunuzİnşallah bende o tanidiklarinizdan olurum çok şaşkınım normalde kanda çıkar idrarda çıkmaz benimki tam tersi
Tek umudum o kaldi canimSaol canım inşallah
Sen yine 16. Gün ettiği zaman yine kan ver bakalım rabbim büyüktür belki geç tutunmuştur kanda çıkmamıştır
Benim bir büyük ablamın 2 tane çocuğu var ikisife kanda çıkmamıştı
Agzindan bal damliyor valla canim inşallahh bekleyen herkesin oyle olur cok emek verdik maddi manevi cok yiprandikYeğenimin günü geçti teyze ben hamileyim dedi, özel bir hastanede test verdi sonuç negatif, olamaz dedi hala ısrarla ben hamileyim dedi ve başka bir hastanede test verdi sonuç pozitifti, şu hayatta herşey mümkün, inşallah senin de öyle olur..
Aa o zaman yarın veya öbür yün birdaha dene bakalım koyulaşma olcakmı. İnşallah vardırFarkli bir test yaptim kaset onda da ayniydi canim
Canım aynı durunu ben yaşadım 28 şubatta transfer oldum 8 günde idrar testi yaptım 4 gün pozitif göründü 12.günkan verdim 1,20 çıktı .Eki Görüntüle 3010062
Eki Görüntüle 3010063
Arkadaşlar 5 şubatta yumurtam toplandı 10 şubatta transfer oldum 5. Gun embriyosuydu. 8. Gun kaset test yaptim hayali çizgi vardı 9. Gun bu testi yaptım silik çizgi oldu hemen doktora kan vermeye gittik sonucum 0.0 yumurta catlatma ignemin uzerinden 14 gun gecti bu testi silik yapan madem igneler ilaclar baska arkadaslarinkini neden yapmiyorda tek benimkini yapiyor kullandigim ilaclarda decavit estrafem ve progestan fitil. Ayni ilaclar neden beta hcg yukseltmiyorda idrara yansiyor. Test yanlis desem iki farkli testle yaptim markasida farkliydi. Gunume daha 3 gun vardi ama doktor tutmamis tutsa 9. Gun 30 40 olurdu dedi 0 olmazdi dedi sizce 12. Gune kadar bekleyim mi benim yasadigim olayi yasayan var mi ?
Aa o zaman yarın veya öbür yün birdaha dene bakalım koyulaşma olcakmı. İnşallah vardır
Transferimin 9 günü iki tane test yaptım ikiside silik çıktiMerhaba iğne etkisi olabilir. Ben çatlatma iğnesi kullandığımda iğne etkisi 16. Günden sonra geçmişti.