Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum . Merak ettiğim konu taransferimin 8 günü 5 günden itibaren göğüs ağrım var ara ara kaşık agrim var . Yaşayanlar 8 gün ne belirtiniz oldu ?
Evet insan sürekli kendinde belirti arıyor oldu mu olmadı mı diye. Buraları da bayadır okuyorum kimisi belirti görmüş kimisi hiç belirti yaşamamış. En iyisi akışına bırakıp kendimizi dinlememek ama elimizde değil maalesef merak ediyoruz
12 gün değil mi benim 10 yani yarın ama yapmayacağım . Bn ilkinde dayanamiyip gidip test alıp yaptim. Negatif çok kötü olmuştum . Şimdi ondan dolay kan testi yaparım nasip varsa var yoksa yok . Rabbim nasip etsin inşallah
Benim 3.embriyosu, belki o yüzden demiştir doktor bana da geç gibi geldi ama vardır doktorun bir bildiği, benim bu ilk denemem. İnşallah pozitifleri görürüz