Transfer sonrası 8 gün belirtileri

Emnyldr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
8
1
1
27
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum . Merak ettiğim konu taransferimin 8 günü 5 günden itibaren göğüs ağrım var ara ara kaşık agrim var . Yaşayanlar 8 gün ne belirtiniz oldu ?

benim 8.güne kadar bir şey yoktu 8.gün göğüslerim aşırı sızlamaya başladı test yaptım çıktı zaten

Sağlıcakla kucağınıza alın insallhh. Kaç tane transfer edilmişti. Benim ikinci denemem bu arada .

İnşallah bir belirti olmayınca kaşık ağrısı falan tutmadimi diyorum . Rabbim hayırlı kolay kılıp nasip etsin inşallah. İsteyen herkese

Evet insan sürekli kendinde belirti arıyor oldu mu olmadı mı diye. Buraları da bayadır okuyorum kimisi belirti görmüş kimisi hiç belirti yaşamamış. En iyisi akışına bırakıp kendimizi dinlememek ama elimizde değil maalesef merak ediyoruz

Ay çok güzel insallh ikimizde pozitif sonuçlar alırız . Tek basima cesaret edemediğim için eşimi beklicem cuma günü test yaptiracagim

İnşallah, doktorum bana pazartesi test yaptıracaksın dedi. Ben o günü bekleyeceğim ama dayanamayıp arada idrar testi yapabilirim 😄

12 gün değil mi benim 10 yani yarın ama yapmayacağım . Bn ilkinde dayanamiyip gidip test alıp yaptim. Negatif çok kötü olmuştum . Şimdi ondan dolay kan testi yaparım nasip varsa var yoksa yok . Rabbim nasip etsin inşallah

Benim 3.embriyosu, belki o yüzden demiştir doktor bana da geç gibi geldi ama vardır doktorun bir bildiği, benim bu ilk denemem. İnşallah pozitifleri görürüz 🙏

Aynı şekilde benimki de arada kasık ağrısı başka da bişey yok şu an 9 gun oldu 3 gun sonra kan vercem bakalım hayırlısı 😤

Back
X