• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası 7.günde kan testi negatif olanlar

ayse0512

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
4
0
6
35
Merhaba, tüp bebek sonrası transferin 7. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım.

(Doktorum transferden 13 gün sonra yapmamı istemişti). test sonucum 0,5 çıktı negatif yani. Doktorum sonuç almak için çok erken olduğunu test günün beklememi söyledi ama araştırmalarımda hiç bu durumda olan birine denk gelmedim aranızda bunu yaşayan var mı sonradan pozitife dönme ihtimali var mı acaba.

İlk tüp bebek denemem 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatif çıktı 7. Günde :(

(Doktorum transferden 13 gün sonra yapmamı istemişti). test sonucum 0,5 çıktı negatif yani. Doktorum sonuç almak için çok erken olduğunu test günün beklememi söyledi ama araştırmalarımda hiç bu durumda olan birine denk gelmedim aranızda bunu yaşayan var mı sonradan pozitife dönme ihtimali var mı acaba.

İlk tüp bebek denemem 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatif çıktı 7. Günde :KK43:
Merhaba. 3 gün embriosumuydu?

Canim kızlar 3. Gun emrbiyosu icin forumda yazan çok kişi var test için daha cok erken lutfen kendinizi üzmeyin gününde tekrar yenileyin ve suan olumsuz düşünmeyin daha idrara gecmemis olabilir kendinizi olumsuz etkiliyorsunuz 🙏

Ben idrar değil kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tekrar yaptığımız da yani 12. Gün tekrar negatif çıktı maalesef.

İlk tüp bebek denemem 2 embriyo transfer edildi ama sonuç negatif çıktı 7. Günde :KK43:

Bana da 3. gün dondurulmuş iki tane embriyo transferi yapılmıştı. Sekizinci gün idrarda negatif sonuç aldım bekledim. Moralimi bozmadım. Sonra dayanamayıp 11. gün kan testi yaptırdım ikinin altında çıktı sonucum. Doktorum bırakmamı istedi ilaçları. Benim de ilk denememdi. Bu dönemde en az 5-15 arasında olmasını bekleriz dedi .Rabbim yardımcımız olsun inşallah ❤️

Back