Transfer sonrası 7. Gün beta hCG acil kızlar

Merhaba kızlar 12 Mayıs’ta ikinci gün üç hücreli transfer oldu transferin yedinci günü test yaptırdım 1.8 çıktı tutmamıştır diye düşündüm transferin yedinci günü böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı acaba umutlanmalı mıyım. Bugün transferin onuncu günü normalde yarın da adet günüm hafif kahverengi lekelenme geldi yarın adet günüm diye mi yoksa başka bir şey mi bilemedim transferin yedinci günü böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı lütfen yardımcı olun bir de bir halt yedim ki sormayın yedinci günü 1.8 çıktı diye nasıl olsa tutmadı düşünüp ilaçlarımı da kestim😔
Merhaba nasılsıniz ben de 2 kere tüp denedim
İlkinde 2 yumurta 3 gün bölünmedi
İkinci 5 yumurta 3 gün dölenme durdu
Ne yapacak şaşkınım

image.webp

Canım merhaba çok iyi çıkmış gözüküyor diğer günler yapsan daha net olur o çizgi durdukça kirmizilasiyor koyulasiyor zaten bence şu an için iyi değer gününde yap net bir sonuç alırsın netleşir var yani hayırlı olsun 🤲

Test gunun ne zaman bir tane mi transfer oldun?Biraz düşük olsa da yeni yeni kana karisiyordur benim arkadaşımın da 50 çıkmıştı ilk sonra yükseldi seninde artar merak etme hergun değer artıyor çünkü

Bu kaset testin diğerlerinden farkı nedir
Ben de transfer olacağım merak ettiğim için soruyorum
Hangisi daha kesin sonuç verir
Kaset test iyi bir sonuç vermiyor her zaman ben hep erken gebelik testiyle yapıyorum net sonuç veriyor daha iyi kesin sonuç veriyor kaset hem iyi sonuç vermiyor hemde bozuk çıkıyor

Back
X