belgin99 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 6 2 25 Pazartesi 18:02 Konu Sahibi belgin99 #1 Merhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
Merhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi
belgin99 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 6 2 25 Pazartesi 18:03 Konu Sahibi belgin99 #2 belgin99 .!.: Merhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi Genişletmek için tıkla... Yoksa benmi cok aceleci davrandim ama cok heycanlaniyorum rabbim kimsenin kucagini bos brakmasin
belgin99 .!.: Merhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi Genişletmek için tıkla... Yoksa benmi cok aceleci davrandim ama cok heycanlaniyorum rabbim kimsenin kucagini bos brakmasin
LeyLA84db Just Dream🌸 Kayıtlı Üye 2 Ocak 2021 4.044 4.130 Pazartesi 18:07 Konu Sahibi belgin99 #3 Erken daha bence hemen uzulmek icin kimininki 6. Gun kimininki 8 . Gun belli oluyor bence bekle bi kacgun daha.
Erken daha bence hemen uzulmek icin kimininki 6. Gun kimininki 8 . Gun belli oluyor bence bekle bi kacgun daha.
belgin99 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 6 2 25 Pazartesi 18:10 Konu Sahibi belgin99 #4 LeyLA84db .!.: Erken daha bence hemen uzulmek icin kimininki 6. Gun kimininki 8 . Gun belli oluyor bence bekle bi kacgun daha. Genişletmek için tıkla... Teşekürler ya aslinda 8 yildir evliyim yasim daha 25 ve sorun esimde fakat 7 normal dusuk oldugu icin tutar mi tutmaz mi heycan yapiyorum
LeyLA84db .!.: Erken daha bence hemen uzulmek icin kimininki 6. Gun kimininki 8 . Gun belli oluyor bence bekle bi kacgun daha. Genişletmek için tıkla... Teşekürler ya aslinda 8 yildir evliyim yasim daha 25 ve sorun esimde fakat 7 normal dusuk oldugu icin tutar mi tutmaz mi heycan yapiyorum
Hayalperestttttttt Oğlum herşeyim♥️ Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 1.477 1.022 29 Pazartesi 19:11 Konu Sahibi belgin99 #5 belgin99 .!.: Merhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi Genişletmek için tıkla... Çok erken yapmışsınız 2 gün sonra tekrardan yapın
belgin99 .!.: Merhaba arkadaşlar 22/10 (Sali)--5 gun embryo transfer ettiler dün 5. Gun transfer sonrasi erken gebelik testi yaptim ama silik cizgi fln yoktu aranizda testi positiv cikan varmi Genişletmek için tıkla... Çok erken yapmışsınız 2 gün sonra tekrardan yapın
belgin99 Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 6 2 25 Pazartesi 20:12 Konu Sahibi belgin99 #6 Hayalperestttttttt .!.: Çok erken yapmışsınız 2 gün sonra tekrardan yapın Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim insallah positiv cikar
Hayalperestttttttt .!.: Çok erken yapmışsınız 2 gün sonra tekrardan yapın Genişletmek için tıkla... Tesekur ederim insallah positiv cikar