Benim transferin 6. gününde karın ve kasıkta batmalar bıcak saplanıyormuş gibi olmuş bunun yanında göbeğimin altında sertlik vardı. Hem göğüslerimde hemde bacaklarımda damarlarım belirginleşmişti, Transferin 10. gününde gögüs uçlarımda çok hafif kararma oldu. Transferin 13. gününde gebelik testim pozitif çıktı. Belirtileri yoğun yaşama sebebim çoğul gebelik olabilir. O nedenle herkeste belirtiler faklı olabilir umarım sizlerde hamilesinizdir...
bende mikroenjeksiyon yaptirdim alman hastanesinde.hersey cok olumluydu.8 e bolunmus 2 tane embriyo transfer ettiler ama tutmadi.daha once 2 defa asilama denemistik.tabiki negatif cikmistisabah aksam igne oldum pregesteron.60 tane.bide bant kullandim ama olmadi.hersey cok olumluyken neden diye cok sorduk esimle birbirimize ama iste hersey allahtan napalim..2 ay sonra tekrar deniycez.insallah o zaman allah yuzumuzu guldurur..allah hepimizin yardimcisi olsun..
Zaten kendini yataga bağlamak ızdırap olur insanın psikolojisini bozar. Doktorumm bana kendini iyi hissettiğinde normal yaşantına dönebilirsin ancak ağır egzersiz spor atlayıp zıplamayı yasakladı. Kendini fazla yormayacaksın. Moralini yüksek tutacaksın demisti ben 5. günde işime dönmüştüm. Çokta sakınmak hani halk dilinde vardır ya sakınan göze çöp batar diye. Umarım hamile haberlerini alırız 9 gün sonra. Sigarayi ne olur içmeeeeeeeee işte sana bırakmak icin bahane hamileysen bebek üzerinde zararı etkileri var.
Arkadaşalr benimde transferin 4. Gününde başlayan öksürük var ne kadar zararlı bilmiyorum ama çok tedirginim yavaş öksürmeye dikkat ediyorum karnımı tutuyorum ama ,inşallah bişey olmaz dualarınızı bekliyoruz ne olur bu şekilde olan varsa yazsın