Transfer sonrasi 12 gün nasil geçti?

canım çok teş drım herkese güzel sonuçlar ve başlangiçlar...daha 4. günümm ya sıkılmaya başladım bile...........ama hayırlısı... daha var rabbım herkesin yardımcısı ols.sen başlıcakmısın inşş. sende başla hayırlısıyla...........

Kızlar merhaba.Bende tüp bebek tedavisine dün başladım.İğnelerimi kullanıcam.Yalnız merak ettiğim bişey var daha önce tecrübesi olanlar varsa yazarsa sevinirim.Ben çalışıyorum.Şu transfer işinden sonra evde ne kadar dinlenmek lazım.İşyerimden ne kadar izin almam gerekiyor.Doktoruma sordum 2 gün yeterli dedi.Bi konu daha var transferim İstanbul Anadolu yakasında olacak, ben Tekirdağ'da oturuyorum.Acaba aynı gün yolculuk yapmam sakıncalı olurmu? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin.

Canım öncelikle hayırlı olsun.Transferden sonra 2 gün diyiyor doktorlar ama ben 5 gün dinlenip işe gittim ve gittiğim gün bir kez daha rapor aldım.Çünki bel ağrım başladı ve kasık ağrım devam ediyordu.Evde sürekli yatmıyorum ama baktım çok yoruldum hemen uzanıp dinleniyorum,işte böyle bir imkan yok maalesef.Eğer alabilirsen transfer sonucunu öğreninceye kadar izin al bence.
İl dışına yolculuk yapacaksan trasferden 3 gün sonra diye biliyorum.Bol şans canım....

ireemm24 çok teşekkür ediyorum canım bilgilerin için.Sanırım yazdıklarını uygulasam iyi olacak.Doktor 2 gün diyor ama daha önce tüp bebek yaptırmış arkadaşım vardı o ısrarla istirahat etmemi istiyor.İşyerim ile de şimdiden görüşeyim o zaman.

Canım tedavin hayırlı olsun. Transferden sonra 1 gece dinlendikten sonra yolculuk yapabilirsin. Eğer izin alabilirsen 1 hafta dinlensen iyi olur. Ama eğer izin sorun olacaksa 2-3 günlük bir dinlenmede yeterli de olabilir. Çünkü sen muhasebeci olduğuna göre oturarak çalışıyorsundur. Çok dolaşmamak lazım ilk 1 haftalık süreçte.

Çok sağol Bonadea.Evet muhasebeciyim canım ve oturarak çalışıyorum.İÖyle yorucu bi işim yok.İlginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Yalnız olmadığımı bilmek sevindirdi beni.Bu ilk tüp bebek denememiz inşallah sonuç alırız ve son olur.Onun için hiç bilgim yok ne yapıp ne yapmamam konusunda.Her evre beni korkutuyor.Birkaç gündür iğneleri nasıl yaptıracağım diye düşünüyordum.Dün ilk iğneyi yaptırdıktan sonra çok ta zor olmadığını gördüm. İgneler bittikten sonra yumurta toplama işlemi var.Şimdi de sıkıntım o.İnşallah herşey yolunda gider.Sonrada allah nasip ederse transfer.İnşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşlar.Biz daha yolun başındayız.Ama transferi olan arkadaşlardan güzel haberler bekliyoruz.Hadi kızlar sevindirin bizi....

offf zaman hıc gecmıyor sankı iremm canım sen ne durumdasın belırtılerın varmı canım bende hıc bır degışıklık yok cokta merak edıyorum

Seherim benim zaman zaman kasık ve bel ağrım oluyor.Bu iyi mi, kötü mü bilmiyorum.Bende çok merak ediyorum.
Duygusal anlamda hiçbirşey hissetmiyorum.Acaba olmadı mı canım.Sen ne hissediyorsun?

Seherim benim zaman zaman kasık ve bel ağrım oluyor.Bu iyi mi, kötü mü bilmiyorum.Bende çok merak ediyorum.
Duygusal anlamda hiçbirşey hissetmiyorum.Acaba olmadı mı canım.Sen ne hissediyorsun?
Herkeste farklı belirtiler görülse de kasık ve bel ağrısı olması iyidir canım. İçin rahat olsun kaydirigubbakcemile5

Transfer sonrası ilk 5 günüm günüm bol bol DVD izleyerek, internette dolaşarak ve bebek dergileri okuyarak ve 40 derece sıcak mis gibi(!) kokarak geçti. :) 6.gün akşam annemlerin balkonundan Tarkan konseri izleyip, 7.gün markete ve 8.gün sinemaya gittik. 9.gün yaptığımız idrar testi negatif çıkınca son 2 gün normal tempoma dönmüştüm hemen hemen. :)

Son düzenleme:
herkese günaydın bugün beşinci günüm...... bende aynı duygular içideyım rabbım hayırlı ets ..inş....hepimizin beklentılerını..........

simaysı canım nasıl gıdıyorrrrrrrrrrr.................inşşşşşşşşşşşşşşşş..............güüzellllllll haberini beklıyorummmmmmmmmmmmmmm

ben transferden itibaren 3 gün ist.dan ayrılmadım. otelin restaurantına bile indirmedi eşim beni. elinde tepsilerle dolaşıp durdu garsonlar gibi:) hava çok sıcak olduğu için dayanamayıp o dışarı çıktığında gizlice banyo yaptım kendimi yormadan.bunun hariicinde hiç oyunbozanlık yapmadan yattım. balkona bile çıkmadım.sadece yemek ve wc için kalktım.3. gün yola çıktık ve çok korktum çünkü yollar felaketti.sarsıla sarsıla bir hal oldum.eve gelince de test gününe kadar yattım tv izledim. internete girmedim zararlı ışınlar olabilir diye.ekşi acı asitli ve hazır gıdalar yemedim.neyse ki test sonucum pozitifti.şu an için herşey iyi gidiyor ama düşük riskim haşimoto olmamdan dolayı yüksek. buyüzden henüz hamile olmama sevinemedim bile. hatta bunu yazarken bile kendime hamile dediğime şaşırıyorum. idrar testinde çift çizgiyi görünce eşine telefon açıp yada akşam sürprizlerle karşılayıp ona sarılmak, hamileyim demek meğer ne büyük mutlulukmuş... inşallah sonu gelenlerden oluruz ve endişeli bir bekleyişle de olsa bebeğimiz kavuşuruz...

simaysı canım nasıl gıdıyorrrrrrrrrrr.................inşşşşşşşşşşşşşşşş..............güüzellllllll haberini beklıyorummmmmmmmmmmmmmm

merhaba canım,bugün biraz geç girdim,şimdi gördüm,napıyım hala hiçbir belirti yok,umutlarım yok oluyor,bu arada hiç yerimde durmuyorum,dün eşim beni puzzle almaya götürdü,bebek odasına asarız,olurda bir mucize olursa diye çok güzel bir puzzle aldık.Nuhun gemisi,çizgi karakterler var,çok güzel,tam bebek odası için,2000 parça,biz eşimle puzzle yapmaya çok meraklıyız,en fazla 8000 parçalık puzzle yaptık,bende sabahtan beri puzzle yapıyordum.İnsanın aklını dağıtıyor.Hiçbirşey düşünmüyorsun desemde yalan.Dün akşam arkadaşlarımıza gittik.Onun bir ablası tam 3 kere denedi ve hala olmadı.Ama inan kız çok güçlü.Ona hayran kaldım.Şimdi yogaya gidiyormuş,bu tür şeyler iyi geliyormuş diye duydum.Zaten doktorum bana transferden sonra elleriyle reiki yaptı.Sanırım enerjiyi etkiliyormuş.Neyse haftasonunu iple çekiyorum.En azından evden ayrılıp şehirdışına gidicem.Biraz değişiklik olucak.Napalım bu tutmazsa eşim ameliyat olur.Bu arada ben de bir üçüncü deneme için psikolojik olarak kendimi hazırlarım ...Amma konuştum.Sen nasılsın canım?hihoyyyt

Sağol arkadaşım,hiç heyacanlanma,Allah işallah dilediğin gibi bebişini kucağına almayı nasip eder ,daha yolun başındasın,strese girme canım,12 günlük bir dönemin var daha,işallah seninde hayırlı haberlerini alırız.Pozitif düşün ...

allah inşallah yüzünü güldürür kendine uğraşlar bulman iyi olmuş. bende 2. denememde hamile kaldım ve hiç bir belirtim olmadı ne ağrı ne hassasiyet ne şişkinlik hiç bir şey yaşamadım.Ama 2. denemede bende aklımı dağıtacak uğraşlar edindim mart ayına denk gelmişti ve kardeşim 12 gün bizde kaldı sağolsun onunla scrable oynadık bütün gün internetten film indirip izledik ve hiç sıkılmadan geçirmiştim.Seninde 12 gün sonra mucize haberlerini almak dileğimle.

İyi ve içten dileklerin için çok sağol arkadaşım.İşallah Allah sana bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Evet hiçbir şey yok.Garip çünkü herkesin kasık,bel,göğüs ağrısı oluyor.Sürekli göğüslerimi yoklamaktan bıktım usandım valla,ne güzel sana destek olan kardeşin varmış,benim çoğu arkadaşım hep şehirdışında yada tatilde...Hayırlısı...Tekrar teşekkür ederim.Bizi ancak bu duyguları yaşamış insanlar anlayabiliyor...yerimseniben

her kezde farklı tepkiler olabiliyor o yüzden kendini sürekli dinleme bence ve bu süre içindede prensesler gibi dinlenmene bakmalısın ne olumlu ne olumsuz diye düşünme sonucu her şey allahtan dedim ben hep içimden ve kendimi dinlemedim açıkçası. tavsiye ederim çokta hoş uğraş bulmuşsun keyfini çıkar.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…