Kızlar merhaba.Bende tüp bebek tedavisine dün başladım.İğnelerimi kullanıcam.Yalnız merak ettiğim bişey var daha önce tecrübesi olanlar varsa yazarsa sevinirim.Ben çalışıyorum.Şu transfer işinden sonra evde ne kadar dinlenmek lazım.İşyerimden ne kadar izin almam gerekiyor.Doktoruma sordum 2 gün yeterli dedi.Bi konu daha var transferim İstanbul Anadolu yakasında olacak, ben Tekirdağ'da oturuyorum.Acaba aynı gün yolculuk yapmam sakıncalı olurmu? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin.
Kızlar merhaba.Bende tüp bebek tedavisine dün başladım.İğnelerimi kullanıcam.Yalnız merak ettiğim bişey var daha önce tecrübesi olanlar varsa yazarsa sevinirim.Ben çalışıyorum.Şu transfer işinden sonra evde ne kadar dinlenmek lazım.İşyerimden ne kadar izin almam gerekiyor.Doktoruma sordum 2 gün yeterli dedi.Bi konu daha var transferim İstanbul Anadolu yakasında olacak, ben Tekirdağ'da oturuyorum.Acaba aynı gün yolculuk yapmam sakıncalı olurmu? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin.
Herkeste farklı belirtiler görülse de kasık ve bel ağrısı olması iyidir canım. İçin rahat olsun kaydirigubbakcemile5Seherim benim zaman zaman kasık ve bel ağrım oluyor.Bu iyi mi, kötü mü bilmiyorum.Bende çok merak ediyorum.
Duygusal anlamda hiçbirşey hissetmiyorum.Acaba olmadı mı canım.Sen ne hissediyorsun?
Herkeste farklı belirtiler görülse de kasık ve bel ağrısı olması iyidir canım. İçin rahat olsun kaydirigubbakcemile5
simaysı canım nasıl gıdıyorrrrrrrrrrr.................inşşşşşşşşşşşşşşşş..............güüzellllllll haberini beklıyorummmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım,bugün biraz geç girdim,şimdi gördüm,napıyım hala hiçbir belirti yok,umutlarım yok oluyor,bu arada hiç yerimde durmuyorum,dün eşim beni puzzle almaya götürdü,bebek odasına asarız,olurda bir mucize olursa diye çok güzel bir puzzle aldık.Nuhun gemisi,çizgi karakterler var,çok güzel,tam bebek odası için,2000 parça,biz eşimle puzzle yapmaya çok meraklıyız,en fazla 8000 parçalık puzzle yaptık,bende sabahtan beri puzzle yapıyordum.İnsanın aklını dağıtıyor.Hiçbirşey düşünmüyorsun desemde yalan.Dün akşam arkadaşlarımıza gittik.Onun bir ablası tam 3 kere denedi ve hala olmadı.Ama inan kız çok güçlü.Ona hayran kaldım.Şimdi yogaya gidiyormuş,bu tür şeyler iyi geliyormuş diye duydum.Zaten doktorum bana transferden sonra elleriyle reiki yaptı.Sanırım enerjiyi etkiliyormuş.Neyse haftasonunu iple çekiyorum.En azından evden ayrılıp şehirdışına gidicem.Biraz değişiklik olucak.Napalım bu tutmazsa eşim ameliyat olur.Bu arada ben de bir üçüncü deneme için psikolojik olarak kendimi hazırlarım ...Amma konuştum.Sen nasılsın canım?hihoyyyt
allah inşallah yüzünü güldürür kendine uğraşlar bulman iyi olmuş. bende 2. denememde hamile kaldım ve hiç bir belirtim olmadı ne ağrı ne hassasiyet ne şişkinlik hiç bir şey yaşamadım.Ama 2. denemede bende aklımı dağıtacak uğraşlar edindim mart ayına denk gelmişti ve kardeşim 12 gün bizde kaldı sağolsun onunla scrable oynadık bütün gün internetten film indirip izledik ve hiç sıkılmadan geçirmiştim.Seninde 12 gün sonra mucize haberlerini almak dileğimle.
İyi ve içten dileklerin için çok sağol arkadaşım.İşallah Allah sana bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Evet hiçbir şey yok.Garip çünkü herkesin kasık,bel,göğüs ağrısı oluyor.Sürekli göğüslerimi yoklamaktan bıktım usandım valla,ne güzel sana destek olan kardeşin varmış,benim çoğu arkadaşım hep şehirdışında yada tatilde...Hayırlısı...Tekrar teşekkür ederim.Bizi ancak bu duyguları yaşamış insanlar anlayabiliyor...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?